Închide meniul

Marius Şumudică a avut ofertă de la Dinamo! Motivul pentru care a refuzat propunerea „câinilor”: „M-au dus prin garaj!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2023, 22:31

Marius Şumudică a avut ofertă de la Dinamo! Motivul pentru care a refuzat propunerea „câinilor: „M-au dus prin garaj!

Marius Şumudică, aproape de a prelua o echipă din Liga 1

Marius Șumudică / Hepta

Marius Şumudică a avut ofertă de la Dinamo! Tehnicianul a dezvăluit că pe vremea când antrena Astra, oficialii „câinilor” i-au propus să preia echipa din Ştefan cel Mare. „Şumi” a refuzat pe loc oferta roş-albilor, fiind mulţumit de decizia luată la momentul respectiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, cel care a fost preşedinte la Dinamo în perioada 2016 – 2017, a fost cel care l-a dorit pe Marius Şumudică pe banca „câinilor”.

Marius Şumudică a avut ofertă de la Dinamo

Marius Şumudică a dezvăluit că a purtat negocieri în secret cu oficialii de la Dinamo. În perioada în care o antrena pe Astra, mai exact în sezonul 2016-2017, s-a înţeles cu Ionuţ Negoiţă, acţionarul trupei din Ştefan cel Mare de la vremea respectivă.

Şumudică a mărturisit că în cele din urmă a spus „pas” ofertei „câinilor”, şi a rămas pe banca trupei din Giurgiu, alături de care s-a calificat în „primăvara europeană”, în sezonul respectiv.

„Când era Mutu (n.r. președinte la Dinamo), eu eram la Astra. Eram în cantonament, plecam la Plzen să jucăm. L-au sunat pe domnul Buduru, mi-a zis că depinde de mine.

Reclamă

M-au băgat prin garaj, m-au dus la RIN, mi-au pus contractul pe masă, dar nu. Am rămas la Astra și am ieșit campion, am ieșit din grupe cu Austria Viena, AS Roma și Viktoria Plzen.

Nu mi-au oferit o casă, ci o mașină. Sunt dat la toatele echipe. Nu aveam nicio clauză la Astra. Vorbise domnul Buduru, se înțelesese cu Negoiță, puteam să plec.

Adusesem jucători și nu puteam să plec (n.r. de la Astra). Știam ce condiții grele sunt la Astra. Căpitanul pleacă ultimul.

Reclamă 4 / 0/3

Adusesem Geraldo, Teixeira, Lovin, nu puteam să-i las. Apoi mergeam la Plzen și am câștigat. Ei mi-au făcut cadou victoria”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Marius Şumudică anunţă că e aproape să revină în antrenorat

Marius Şumudică anunţă că e aproape să revină în antrenorat. „Şumi” a precizat că e în discuţii cu mai multe echipe.

Antrenorul în vârstă de 52 de ani ar fi fost tentat să revină în Liga 1, dar la o echipă de playoff.

„Sunt în discuţii (n.r.: să semneze cu o nouă echipă). Nu se pune problema deocamdată (n.r. de U Cluj și Petrolul). Deocamdată mai stau. Nu discut despre cluburile care au antrenori.

Am zis că m-ar tenta (n.r. revenirea în Liga 1) în momentul în care puteam reveni la o echipă de play-off şi să mă bat sus, acolo. Dar echipele din play-off și-au luat alți antrenori. A venit Reghecampf la Craiova, îi urez baftă, a venit domnul Bergodi la Rapid, la fel, îi doresc baftă. Nu cred c-aș mai avea unde să merg în play-off”, a declarat Marius Șumudică pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și