Închide meniul

Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă despre discuţia cu Dan Şucu: „Un telefon scurt, 30 de secunde! S-a terminat totul!”

Viviana Moraru Publicat: 11 mai 2024, 20:40

Reclamă
Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă despre discuţia cu Dan Şucu: „Un telefon scurt, 30 de secunde! S-a terminat totul!

Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă despre discuţia cu Dan Şucu

Marius Şumudică şi Dan Şucu/ Colaj Hepta

Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă despre discuţia purtată cu Dan Şucu. După ce a purtat negocieri cu acesta pentru a prelua Rapidul, „Şumi” a transmis că totul s-a încheiat după ce acţionarul majoritar al giuleştenilor s-a decis că vrea să aducă un tehnician străin, pe banca trupei de sub Grant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică s-a întâlnit în urmă cu o săptămâna cu Dan Şucu, însă ulterior acţionarul de la Rapid l-a sunat pe tehnician pentru a-i transmite că nu el este alesul.

Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă despre discuţia cu Dan Şucu

„Şumi” a transmis că apelul primit de la Dan Şucu a fost unul scurt şi nici nu a apucat să vorbească, ci doar i-a mulţumit acestuia pentru interesul acordat. De asemenea, Şumudică a mai declarat că a aşteptat cu sufletul la gură decizia lui Şucu, însă în acest moment nu se mai pune problema ca el să devină antrenorul Rapidului.

„S-a terminat orice poveste, a fost un telefon scurt. A durat 30 de secunde, nici nu am avut timp să vorbesc. S-a ținut de promisiune, m-a sunat după o săptămână și mi-a spus că deși impresia a fost ok, tinde să meargă pe un antrenor străin.

Nu știu ce să zic dacă Dan Șucu mă va suna peste o săptămână. Rapid va rămâne mereu în sufletul meu. Dacă mă întrebi acum, după ce eu n-am avut sărbători pascale și am așteptat cu sufletul la gură, nu se mai pune problema unei colaborări!”, a declarat Marius Şumudică, conform primasport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Marius Şumudică: „Dan Şucu îşi asumă un risc foarte mare!”

De asemenea, Marius Şumudică a fost întrebat şi despre antrenorul care s-a zvonit că va veni la Rapid, Neil Lennon. „Şumi” a dezvăluit că s-a interesat de nord-irlandez şi a declarat că Dan Şucu îşi asumă un mare risc, dacă-l va aduce pe acesta în Giuleşti, dat fiind faptul că ultima dată a antrenat în urmă cu doi ani.

„Neil Lennon? E un antrenor care a câștigat trofee prin Scoția. Dacă ești răutăcios, poți spune că a câștigat pentru că Rangers nu exista, era în faliment. Să câștigi trofee la Celtic nu știu dacă e așa greu. Acolo se duce lupta în două echipe, Celtic și Rangers. Dacă domnul Șucu a luat decizia asta, probabil își asumă. Când iei decizii, îți asumi. Înțeleg că e decizia dânsului, nu a managementului sportiv.

Practic, managementul sportiv nu mai există. Înțeleg că Daniel Niculae nu mai este sau nu va mai continua, a fost retrogradat din funcția pe care a avut-o. Am văzut că a apărut un băiat tinerel care se ocupă de jucători, de transferuri, probabil el a găsit și acest antrenor.

Reclamă

Între timp, m-am interesat și eu de acest antrenor. A antrenat ultima oară acum doi ani. De atunci nu a mai antrenat și nu știu care e motivul. A antrenat unde am jucat eu, la Omonia. Având foarte mulți prieteni în Cipru, m-am interesat și e un antrenor care n-a reușit acolo.

Poate să-ți iasă, poate să nu-ți iasă. Eu zic că e un risc foarte mare, dar domnul Șucu și-l asumă. Îi urez baftă, să reușească. Eu zic că e un risc să aduci un antrenor străin. În afară de Mandorlini. nu-mi aduc aminte de antrenori străini care să câștige trofee. Eu nu sunt de acord cu astea cu manager, ca în Anglia. Nu există, s-a desființat modelul ăsta, dar eu le doresc baftă celor de la Rapid”, a mai spus Marius Şumudică.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24 29 iun.

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și