Închide meniul

Marius Şumudică a reacţionat, după ce galeria Rapidului a stat ca la teatru cu Farul: „Mai bine te huiduie”

Bogdan Stănescu Publicat: 19 martie 2024, 14:50

Reclamă
Marius Şumudică a reacţionat, după ce galeria Rapidului a stat ca la teatru cu Farul: „Mai bine te huiduie

Marius Şumudică a reacţionat, după ce galeria Rapidului a stat ca la teatru cu Farul

Marius Şumudică, în timpul unui meci în Turcia / Profimedia Images

Marius Şumudică a reacţionat, după ce galeria Rapidului a stat ca la teatru cu Farul. Antrenorul român a spus că era mai bine dacă fanii giuleşteni îi huiduiau pe jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a tras un semnal de alarmă. El a susţinut că echipa antrenată de Cristiano Bergodi depinde de galerie, lucru care nu se întâmpla atunci când el juca la Rapid.

Marius Şumudică a reacţionat, după ce galeria Rapidului a stat ca la teatru cu Farul: „Mai bine te huiduie”

Mergem prea departe. Nu i-a împiedicat nimeni să scandeze. După atâta scandal, nu ştiu cum au intrat cu petarde.

Aşteptăm să ne câştige doar galeria jocul? Nu sunt de acord cu ceea ce au făcut (n.r.: suporterii). Trebuiau să fie alături de echipă.

În momentul în care este reţinut şeful galeriei, el a construit galeria. Le acord circumstanţe şi lor. Revin cu întrebarea: aşteptăm doar de la public?

Reclamă

În perioada în care jucam eu la Rapid, echipa nu era dependentă de suporteri”

De ce mergem pe Arena Naţională şi facem ce facem, câştigăm cu 4-0? Avem nevoie doar de galerie ca să întoarcem rezultatul?

Sunt foarte multe meciuri în care evoluţia nu a fost pe măsura suporterilor, iar suporterii i-au ajutat.

Nu vreau să înţeleagă domnul Bergodi că analizez tehnico-tactic ce face dânsul. Suporterii i-au ajutat foarte mult. De data asta, le-au lipsit (n.r.: fanii).

Reclamă 4 / 0/3

În perioada în care jucam eu la Rapid, echipa nu era dependentă de suporteri. Ne ajutau foarte mult, dar nu eram dependenţi de ei. Am luat campionatul, antrenor era Mircea Lucescu.

E greu să câştigi în Giuleşti. Uneori, mai bine te huiduie, atunci când nu fac nimic, stau ca la teatru”, a declarat Marius Şumudică pentru fanatik.ro.

Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor

Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului este unul clar. Liviu Ungurean, poreclit „Bocciu”, a făcut apel la ultraşii giuleşteni să rămână alături de echipă. Acesta speră să fie pe stadion la duelul cu Universitatea Craiova, chiar dacă acum este arestat pentru 30 de zile.

„Prin intermediul lui Gigi Corsicanu s-a luat legătura cu avocatul lui Liviu Ungurean, iar Liviu ne-a transmis că le mulțumește tuturor rapidiștilor că sunt alături de el, și face apel la toată suflarea rapidistă să fie alături de echipă, poate mai mult decât atunci când era el în peluză! Iar la meciul cu Farul și-ar fi dorit să audă galeria Rapidului până acolo unde este el reținut.

Nu vrea să lase galeria acum la greu, și speră la o decizie favorabilă și corectă din partea instanței. Are încredere atât în instanță cât și în Dumnezeu că totul se va clarifica, și la meciul cu Craiova își dorește să conducă galeria Rapidului așa cum a făcut-o până acum.

Liviu face apel la calm către toți rapidiștii, iar în cazul în care decizia instanței va fi defavorabilă, atunci se va lua o hotărâre în privința viitorului galeriei Rapidului. Vom reveni cu detalii după decizia instanței!”, a transmis pagina Visiniu.ro.

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Liviu Ungurean a fost „săltat” joi de mascaţi şi a fost audiat timp de mai multe ore. Astăzi a aflat că va rămâne în arest pentru 30 de zile.

Reclamă

”În continuarea comunicatului de presă din data de 14 martie 2024, precum și ca urmare a interesului public manifestat, Parchetul de pe lângă Tribunalul București aduce la cunoștința opiniei publice următoarele.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală față de 16 inculpați, persoane fizice, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, prevăzută de art. 367 alin. (1) și (3) Cod penal, orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, prevăzută de art. 37 lit. a) din Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explosive, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, prevăzută de art. 342 alin. (1) Cod penal și distrugere, prevăzută de art. 253 alin. (4) Cod penal.

Față de 12 inculpați procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, iar față de 3 inculpați s-a propus luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 zile de către judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului București.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale, dispunerea sau propunerea de luare a unor măsuri preventive sunt etape în cadrul procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, a anunţat Parchetul de pe lângă Tribunalul București.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și