Închide meniul

Marius Şumudică, aproape de a prelua o echipă din Liga 1! Ce a cerut pentru a semna contractul

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 august 2023, 8:59

Reclamă
Marius Şumudică, aproape de a prelua o echipă din Liga 1! Ce a cerut pentru a semna contractul

Marius Şumudică, aproape de a prelua o echipă din Liga 1

Marius Șumudică / Hepta

Marius Şumudică este aproape de a prelua o echipă din Liga 1. Liber de contract, antrenorul în vârstă de 52 de ani poate ajunge pe banca lui U Cluj. „Şumi” ar fi în negocieri avansate cu conducătorii clubului şi este pe punctul de a bate palma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, negocierile au avansat foarte mult în ultimele ore. Marius Şumudică a avut o cerinţă esenţială pentru a semna contractul. Îşi doreşte întărirea lotului, pentru a se lupta la clasarea pe loc de play-off.

Marius Şumudică, aproape de a prelua o echipă din Liga 1!

Sursa citată anunţă că mutarea este în proporţie de 90% realizată. „Şepcile Roşii” au început deja să caute soluţii pe piaţa transferurilor şi să încerce să aducă jucătorii doriţi de Şumudică.

„Şumi” a refuzat să vorbească despre negocierile pe care le poartă în aceste zile, din moment ce Toni Petrea este încă antrenorul lui U Cluj.

N-am vorbit cu domnul Boc, iar U Cluj are antrenor și are meci peste 2-3 zile. Nu m-am înțeles nici 1% cu U Cluj„, a afirmat Şumudică la digisport.ro.

Reclamă

U Cluj are patru puncte după primele trei etape din Liga 1. Ardelenii au remizat cu Petrolul (1-1), au pierdut cu Rapid (0-3) şi au câştigat „thriller-ul” cu FC U Craiova 1948 (4-3). Toni Petrea ar avea astfel zilele numărate pe banca alb-negrilor.

Marius Şumudică a anunţat deja că îşi doreşte să preia o echipă cu care să se bată la titlu. Totul după ce şefii Rapidului au ales să nu îl oferteze şi l-au ales pe Cristiano Bergodi. Şumudică a ratat-o şi pe Universitatea Craiova, Mihai Rotaru mizând pe Laurenţiu Reghecampf.

Marius Şumudică a avut ofertă de la Dinamo

Marius Şumudică a avut ofertă de la Dinamo! Tehnicianul a dezvăluit că pe vremea când antrena Astra, oficialii „câinilor” i-au propus să preia echipa din Ştefan cel Mare. „Şumi” a refuzat pe loc oferta roş-albilor, fiind mulţumit de decizia luată la momentul respectiv.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu, cel care a fost preşedinte la Dinamo în perioada 2016 – 2017, a fost cel care l-a dorit pe Marius Şumudică pe banca „câinilor”.

Când era Mutu (n.r. președinte la Dinamo), eu eram la Astra. Eram în cantonament, plecam la Plzen să jucăm. L-au sunat pe domnul Buduru, mi-a zis că depinde de mine.

M-au băgat prin garaj, m-au dus la RIN, mi-au pus contractul pe masă, dar nu. Am rămas la Astra și am ieșit campion, am ieșit din grupe cu Austria Viena, AS Roma și Viktoria Plzen.

Nu mi-au oferit o casă, ci o mașină. Sunt dat la toatele echipe. Nu aveam nicio clauză la Astra. Vorbise domnul Buduru, se înțelesese cu Negoiță, puteam să plec.

Adusesem jucători și nu puteam să plec (n.r. de la Astra). Știam ce condiții grele sunt la Astra. Căpitanul pleacă ultimul.

Adusesem Geraldo, Teixeira, Lovin, nu puteam să-i las. Apoi mergeam la Plzen și am câștigat. Ei mi-au făcut cadou victoria”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Alexandru Chipciu, reacţie fermă după FC U Craiova – U Cluj 3-4

Alexandru Chipciu a avut o reacţie fermă, după ce U Cluj s-a impus în duelul cu FC U Craiova 1948 cu scorul de 4-3. Mijlocaşul le-a răspuns celor care i-au criticat pe clujeni, după înfrângerea din etapa trecută, suferită în faţa celor de la Rapid.

Reclamă

Alexandru Chipciu s-a declarat bucuros de rezultatul obţinut de echipa sa, şi de „dubla” reuşită în duelul cu trupa lui Nicolae Dică.

Mi-au ieşit toate, dar şi lor le-a ieşit toate la un anumit moment. A fost un joc spectaculos, dar în teren le trăieşti mai greu. E mai greu de gestionat, dar după meci, victoria e frumoasă. Sunt tâmpit în timpul meciului, ţip, cert pe cineva, am mai multă putere când sunt nervos. Mai depăşesc limita câteodată, dar vreau să-i motivez.

Clar, nu ne certăm în timpul meciului, dar ne mai agităm aşa puţin. Nu prea-mi place asta cu căpitanul, dar toţi trebuie să fim lideri. Să facem ceva pe teren. După meciul cu Rapid, ne-au făcut elefanţi, dar elefanţii azi au dat patru goluri azi.

Dacă ne uităm în meciul cu Rapid, am avut şi noi ocazii. Meciul următor vom juca cu Dinamo, au un antrenor fabulos„, a spus Chipciu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și