Închide meniul

Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae

Viviana Moraru Publicat: 23 aprilie 2024, 17:07

Reclamă
Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae

Marius Şumudică, considerat de Daniel Niculae "cea mai bună variantă" pentru Rapid

Marius Şumudică, cu fularul Rapidului/ Hepta

Daniel Niculae a transmis un mesaj ferm şi a declarat că Marius Şumudică este „cea mai bună variantă” pentru Rapid. Preşedintele giuleştenilor a mărturisit că „Şumi” ar putea fi soluţia ideală pentru banca formaţiei de sub Grant, deoarece este un mare fan al echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Cristiano Bergodi a fost demis, Bogdan Lobonţ a fost numit antrenor interimar la Rapid. Fostul portar a debutat pe banca giuleştenilor la derby-ul cu FCSB, încheiat la egalitate, scor 2-2.

Marius Şumudică, considerat de Daniel Niculae „cea mai bună variantă” pentru Rapid

Daniel Niculae a fost întrebat despre posibila numire a lui Marius Şumudică la Rapid. Acesta s-a declarat convins că „Şumi” ar fi soluţia perfectă pentru banca giuleştenilor, din vară. Până atunci, Bogdan Lobonţ se va ocupa de echipă.

De asemenea, Daniel Niculae a dezvăluit că la Rapid va avea loc o şedinţă, la finalul sezonului, iar atunci se va alege şi antrenorul.

„Lobonț este antrenorul nostru până la finalul campionatului. În funcție pe locul pe care ne vom clasa la finalul campionatului, vom vedea dacă vom continua sau nu cu Bogdan.

Reclamă

Din punctul meu de vedere, Șumi e cea mai bună soluție în momentul de față pentru Rapid. Este o variantă foarte bună, este un rapidist convins, un tip care a câștigat campionatul în România, are sânge vișiniu, sunt convins că va putea face treabă foarte bună. Nu (n.r. nu este adevărat că nu este dorit de Dan Șucu)!

Situațiile sunt total diferite (n.r. între Rapid și celelalte cluburi care și-au schimbat antrenorii)! Depinde de club, de antrenor. Vom avea o ședință la finalul campionatului. Este destul de delicată, dar totul este pe repede-înainte, iar timpul nu este aliatul nostru momentan”, a declarat Daniel Niculae, conform digisport.ro.

Marius Şumudică, anunţul pe care îl aşteptau toţi rapidiştii: „M-a contactat Angelescu”

Marius Şumudică a făcut anunţul pe care îl aşteptau toţi rapidiştii. „Şumi” a dezvăluit că a fost contactat de Victor Angelescu, acţionarul minoritar al Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

„Există semnale că ar trebui să ne vedem. M-a contactat Angelescu. Mi-a zis că vrea să se vadă cu mine şi am zis: ‘Ok’. Există posibilitatea să nu ne înţelegem. Ei îşi doresc foarte mult un tip de antrenor, am văzut. Cu toate că eu ştiu foarte mult ce tip de comportament să am în jurul echipei. A rămas că urmează să ne vedem la începutul săptămânii.

Sunt deschis să discut, în ţară nu pot antrena clar acum decât Rapidul. Dar feelingul meu e că o să plec în străinătate.

E clar că dacă voi primi o ofertă, voi lua în calcul. Nu vreau să vorbesc de Rapid pentru că Rapid are antrenor. Îl respect pe Bogdan Lobonţ, a fost colegul meu.

Sunt antrenor liber în momentul de faţă şi e clar că vreau să antrenez. Turbez acasă. E prima oară în 17 ani când stau acasă două luni. Maxim într-o lună cred că semnez în străinătate”, a declarat Marius Şumudică pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și