Închide meniul

Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat

Viviana Moraru Publicat: 13 mai 2024, 13:51

Reclamă
Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat

Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid

Marius Șumudică/ Profimedia

Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid. Antrenorul a declarat că ar fi dispus să accepte să-i pregătească pe giuleșteni timp de un sezon, fără să primească vreun, totul pentru a-și demonstra calitățile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a fost însă anunțat de Dan Șucu că nu el o va antrena pe Rapid, din sezonul viitor. Acționarul majoritar al trupei de sub Grant vrea să aducă în Giulești un antrenor străin.

Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid

Marius Șumudică nu și-a luat gândul de la Rapid și în continuare își dorește să-i antreneze pe giuleșteni. Tehnicianul a transmis că a refuzat o ofertă uriașă de la un club din Qatar, atunci când aștepta decizia lui Dan Șucu.

„Am avut ofertă în Qatar. Am avut biletele de avion eu și soția la business, plătiseră vreo 10.000 de euro. Am invocat că sunt sărbătorile pascale așteptând răspunsul domnului Șucu. Joi m-a sunat domnul Șucu. Între timp, au pus un francez. Salariu era de peste un milion, dar s-au înțeles cu un francez.

Știi ce aș face pentru Rapid? Eu n-aș avea nevoie de niciun ban pentru un an de zile. Eu vorbesc de mine, nu de staff! Salariu zero pentru mine. În momentul în care îmi ating obiectivul să fiu remunerat pe măsură. Niciun salariu! Nu pot să promit titlul, dar eu cred că în momentul de față Rapid poate atinge obiectivul minim de a juca în cupele europene la anul.

Reclamă
Reclamă 4

Maxim esistă posibilitatea să te bați la un trofeu, dar depinde ce pui în loc. Rapid are nevoie de câțiva jucători. Pentru atingerea acestui obiectiv, din dragoste pentru acest club, eu, pentru fani, pentru ce am trăit eu în ultima săptămână – mie mi-a displăcut ce s-a întâmplat la FCSB – aș vrea să demonstrez ce pot face cu căpriorii. Și o fac gratis, un an”, a declarat Marius Șumudică, conform fanatik.ro.

Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă despre discuţia cu Dan Şucu

Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă despre discuţia purtată cu Dan Şucu. După ce a purtat negocieri cu acesta pentru a prelua Rapidul, „Şumi” a transmis că totul s-a încheiat după ce acţionarul majoritar al giuleştenilor s-a decis că vrea să aducă un tehnician străin, pe banca trupei de sub Grant.

S-a terminat orice poveste, a fost un telefon scurt. A durat 30 de secunde, nici nu am avut timp să vorbesc. S-a ținut de promisiune, m-a sunat după o săptămână și mi-a spus că deși impresia a fost ok, tinde să meargă pe un antrenor străin.

Reclamă

Nu știu ce să zic dacă Dan Șucu mă va suna peste o săptămână. Rapid va rămâne mereu în sufletul meu. Dacă mă întrebi acum, după ce eu n-am avut sărbători pascale și am așteptat cu sufletul la gură, nu se mai pune problema unei colaborări!”, a declarat Marius Şumudică, conform primasport.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:10

LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente a Marelui Premiu al Austriei este ACUM în AntenaPLAY! Calificările pentru sprint sunt la ora 17:30

13:52

Româncele şi-au aflat adversarele de la Wimbledon 2024! Dueluri de foc în primul tur de la Londra

13:20

„Mi s-a făcut pielea de găină!” Bogdan Racoviţan, copleşit de emoţii la EURO 2024: „Vom da totul cu Olanda!”

12:56

EXCLUSIV„E de inimă, de suflet” Dorin Goian a dezvăluit ce tricou de la naţionala României a păstrat: „Singurul pe care îl mai am”

12:22

Raluca Olaru şi-a anunţat retragerea din tenis! Mesajul emoţionant postat: „Tot mi-e greu să rostesc asta cu voce tare”

11:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenametul din Formula 2 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:55)

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și