Închide meniul

Marius Şumudică este principala ţintă a lui Mihai Rotaru, după demisia lui Mirel Rădoi. Mutare bombă pregătită de olteni

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 decembrie 2022, 23:39

Marius Şumudică este principala ţintă a lui Mihai Rotaru, după demisia lui Mirel Rădoi. Mutare bombă pregătită de olteni

Marius Șumudică i-a avertizat pe cei de la CFR Cluj

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Marius Şumudică este principala ţintă a lui Mihai Rotaru pentru postul de antrenor de la Universitatea Craiova, după ce Mirel Rădoi şi-a dat demisia. Acţionarul de la Universitatea Craiova spune că are toate planurile bine puse la punct pentru perioada următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a recunosuct că Universitatea Craiova va avea un antrenor principal pentru ultimele două meciuri din 202, cu CS Mioveni şi Chindia. Corneliu Papură este favoritul principal de a conduce echipa în acest final de an.

Marius Şumudică este principala ţintă a lui Mihai Rotaru

Mihai Rotaru vrea să dea o adevărată bombă în pauza de iarnă. Conform sport.ro, Mihai Rotaru va încerca să îl aducă pe Marius Şumudică la Universitatea Craiova. Cei doi au şi o relaţie de prietenie, însă principalul impediment ar fi acela că antrenorul român este sub contract cu Al Raed. Chiar Mihai Rotaru a recunoscut că antrenorii pe care îi doreşte la Universitatea Craiova sunt sub contract. Şi Laurenţiu Reghecampf ar fi o variantă, conform fanatik.ro.

Am un plan, în momentul în care mi-a plecat antrenorul, trebuie să o preia unul dintre secunzi. Nu poţi să aduci un antrenor astăzi să îl ai pe 2 ani şi jumătate. Am un plan. Unul e pentru cele două meciuri. Am toate planurile. Nu pot să discut cu un antrenor care este sub contract. Absolut toţi sunt sub contract, poate doar dacă vine şi un antrenor străin„, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Mihai Rotaru, discurs vehement la adresa lui Mirel Rădoi

Mihai Rotaru, discurs vehement la adresa lui Mirel Rădoi. Finanţatorul Universităţii Craiova a spus că Mirel Rădoi a fost nociv pentru Universitatea Craiova pentru atmosfera pe care a creat-o.

Reclamă

Niciun semnal nu am avut şi până la ora asta nu m-a sunat nimeni din staff să îmi spună că pleacă. Toate informaţiile le-am aflat prin intermediul presei. Am citit ceea ce a spus. Sper să nu fie scoasă din context. Nu ştiu nimic. Pe de altă parte, ştiţi că după fiecare meci avem acest discurs al lui Mister că el pleacă şi are şi mulţi bani că poate să stea acasă. M-a deranjat şi nu îmi place să îmi spăl rufele în public. Au fost data trecută când au fost decizii expuse în spaţiul public şi ştiţi că i-am amendat pe amândoi.

Domnul Rădoi a fost nociv pentru Universitatea Craiova. Lasă în spate animozităţi. Tot ce s-a încercat să se construiască cu domnul Rădoi s-a întors împotriva noastră. Markovici avea botezul a doua zi la copil şi nu m-am mai dus. Îmi pare rău şi sunt extrem de trist. Noi nu puteam să discutăm de aduceri de jucători pentru că nu era mercato. Eu Mirel Rădoi am avut o discuţie acum 10 zile, după meciul cu Chindia. Uite, Mirel, am două lucruri pe care vreau de la tine. Cânbd iei decizii, hai să ne consultăm să exploatăm la maximum. Al doilea lucru, hai să nu mai spunem în public. După aceea, nu am mai discutat. E dificil să discuţi cu cineva care spune mereu că plec. Deciziile nu m-au nemulţumit, doar declaraţiile publice. Din interviu, am înţeles că nu are o problemă cu mine. Dacă motivul este că a spus după meciul cu FC U, că i-a felicitat că au fost mai buni… Sorin Cârţu este al doilea după Ilie Balaci pentru acest club. Îl cunoaşteţi pe Mirel Rădoi. În acest moment, orice relaţie este nocivă din punct de vedere al comunicării. Mirel Rădoi acreditează ideea nu poate fi antrenată de domnia sa. Am spus doar, te rog, când avem o decizie importantă, să ne consultăm.„, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și