Închide meniul

Marius Şumudică, extrem de trist că nu va antrena Rapid sezonul viitor: „Rapidistul Şumudică a murit”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 iulie 2023, 20:15

Reclamă
Marius Şumudică, extrem de trist că nu va antrena Rapid sezonul viitor: „Rapidistul Şumudică a murit

Marius Şumudică, extrem de trist că nu va antrena Rapid sezonul viitor

Marius Şumudică, la finalul unui meci / Profimedia Images

Marius Şumudică s-a arătat extrem de trist că nu a fost numit antrenor la Rapid. Liber de contract, Şumudică spunea ieri că speră până în ultimul moment ca el să fie ales ca tehnician al Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul oficial de astăzi al Rapidului, că a ajuns la o înţelegere cu Cristiano Bergodi, l-a făcut pe Marius Şumudică să dea declaraţii surprinzătoare.

Marius Şumudică, extrem de trist că nu va antrena Rapid sezonul viitor

Nu sunt mâhnit, serios. Eu am sperat până în ultima clipă că se aliniază planetele şi că pot fi numit antrenor la Rapid. Nu vreau să contest sub nicio formă decizia conducerii, este a lor. Eu nu am fost sunat de nimeni, decât de Daniel Niculae acum 2-3 zile când a spus: ‘Îţi dai seama, decizia nu este a mea. Eu nu te-am sunat să te pun antrenor’. Eu nu am primit nicio ofertă, ca să se liniştească şi rapidiştii ăştia de 7-8 ani care spun că am primit mai multe oferte.

E mama, ce să fac? Asta e, în viaţă se întâmplă şi lucruri de astea. Probabil mă voia acasă, am lucrat 4 ani în Arabia. Mă voiau şi ei acasă.

Îi doresc baftă lui Cristiano Bergodi, sper ca anul acesta să îşi îndeplinească obiectivele. Eu reuşisem să iau campionatul ca jucător, mă identificam cu Rapidul. Nu mi s-a oferit şansa să încerc şi ca antrenor. Un singur lucru vreau să spun, că am ajuns la o maturitate profesională şi îmi dau seama în viaţă că am făcut foarte multe greşeli. M-am ataşat de foarte multe cluburi, în speţă de Rapid, şi că sunt rapidist. Dar eu am o familie în spate, o responsabilitate, am atâţia fani, chiar dacă am şi duşmani, vreau să pun capăt acestui subiect. Din momentul de faţă vreau să spun un lucru. Eram până acum Şumi-Gol, aveam fel de fel de porecle, în momentul de faţă Şumudică spune ce simte. Din momentul ăsta Şumudică nu mai este rapidistul Şumudică. Rapidistul Şumudică a murit aseară, o să vedeţi ce decizii o să iau pe viitor”, a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Reclamă

Marius Şumudică spunea ieri că speră că el va fi ales antrenor la Rapid

Marius Şumudică spunea ieri că speră până în ultima clipă că va fi numit antrenorul Rapidului. Liber de contract, Şumudică preciza că nu îl interesează banii şi că tot ceea ce dorea era să aibă şansa din nou de a antrena Rapidul.

Nu știu ce să spun. Aseară când am văzut că liderul galeriei a intrat în direct și a spus că domnul Șucu îl dorește pe Domnul Bergodi, nu am pus geană pe geană. Nu știu ce să zic, în momentul de față simt și îmi doresc să antrenez Rapidul, vă spun sincer.

Simt că și planetele s-au aliniat în momentul de față, eu să fiu liber și Rapid fără antrenor. Am încredere că împreună cu echipa, conducerea și suporterii putem face performanțe. Sper în continuare că voi fi numit antrenor la Rapid. Aștept un anunț oficial de la Rapid care să mă contrazică, dar până atunci sunt nebun și sper că eu voi fi alesul.

Reclamă 4 / 0/3

Țin să le mulțumesc celor care mă consideră cea mai bună variantă pentru Rapid. Voi spune doar atât, Șumudică dacă nu avea rezultate la Rapid nu va fi iertat de suporteri. Sigur, eu nu aș pleca așa, cu o săptămână înainte să înceapă sezonul. vreau să închei și să spun că îmi doresc și visez să antrenez Rapidul”, a spus Marius Șumudică pentru sursa citată.

Florin Prunea l-ar fi numit pe Marius Şumudică antrenor dacă era la Rapid

Florin Prunea l-ar fi numit pe Marius Şumudică antrenor dacă era la Rapid. Fostul conducător de la Dinamo a susţinut că Marius Şumudică e un antrenor care îţi garantează rezultatele. Fostul portar a spus că Bergodi a fost implicat în această situaţie tensionată de la Rapid fără să aibă nicio vină.

Iei un antrenor datorită rezultatelor. Nimeni nu îți garantează succesul, dar să ai o garanție cât mai mare că poate să facă treabă.

Din lista care este, vă spun sincer, îl alegeam pe Șumudică, dacă eram conducător sau chiar patron.

Bun, că are gura mare (n.r. Marius Șumudică), dar cu un om poți să vorbești. Îl chemi ‘Alo, eu te iau, dar până aici. Tu te ocupi de partea tehnică, tu ai treaba ta, noi treaba noastră’.

Dar mă pun și în locul lui Cristiano (n.r. Bergodi), o persoană extrem de agreabilă, și care a picat în focul ăsta fără niciun fel de vină. Îmi fac calcule, ‘ce fac, mă duc, nu mă duc’. E extrem de greu de acceptat”, a declarat Florin Prunea pentru susrsa citată anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12
mai
0:20
Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!”
12
mai
0:00
VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului
23:50 VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 23:35 VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY 23:21 Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană 23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus Vezi toate știrile
Citește și