Închide meniul
NEWS ALERT

Marius Şumudică forţează transferul lui Andrea Compagno la Gaziantep! Cu cine se luptă pentru atacantul FCSB-ului

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 septembrie 2023, 20:38

Reclamă
Marius Şumudică forţează transferul lui Andrea Compagno la Gaziantep! Cu cine se luptă pentru atacantul FCSB-ului

Marius Şumudică a făcut iureş la conferinţă, după debutul cu înfrângere de la Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui interviu / AS.ro

Marius Şumudică încearcă să dea o nouă lovitură la noua sa echipă şi forţează transferul lui Andrea Compagno la Gaziantep. Antrenorul român insistă pentru golgheterul FCSB-ului, care a devenit rezervă la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a reuşit deja două mutări importante, după ce a ajuns la gruparea din Turcia. I-a adus pe Florin Niţă şi pe fundaşul stânga de la Rapid, Junior Morais.

Marius Şumudică forţează transferul lui Andrea Compagno la Gaziantep

Jurnalistul Burak Ozdemir, de la publicaţia turcă Fanatik, a făcut anunţul momentului. Acesta a dezvăluit, în exclusivitate că Andrea Compagno este noua ţintă a lui Şumudică. Potrivit acestuia, Gaziantep şi Caykur Rizespor sunt echipele care şi-au manifestat interesul să îl transfere pe atacantul roş-albaştrilor.

„EXCLUSIV | Gaziantep şi Rizespor sunt interesate de atacantul italian Andrea Compagno. Acesta a marcat 21 de goluri în 39 de meciuri pentru FCSB, în toate competiţiile, sezonul trecut”, a transmis Burak Ozdemir pe contul său de Twitter.

Reclamă

Andrea Compagno a fost titular în numai 3 meciuri din campionat în actualul sezon. A jucat timp de 347 de minute şi a marcat 2 goluri! Gigi Becali a recunoscut că şi-a redus pretenţiile financiare şi că este dispus să renunţe la golgheterul din ediţia trecută a Ligii 1.

Eu l-am lăsat la două milioane. Prima dată am vrut 2,5 milioane, iar o echipă oferise 1,5. Deci, acum, cine vrea să-l ia, atât să dea! Pot eu să-l țin?”, spunea Gigi Becali.

Bunicul lui Andrea Compagno l-a făcut praf pe Gigi Becali

Bunicul lui Andrea Compagno l-a făcut praf pe Gigi Becali. Acesta l-a atacat dur pe latifundiarul din Pipera și consideră că patronul îi face mai mult rău atacantului italian din lotul celor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Bunicul lui Andrea Compagno, Salvato Armato, este de părere că patronul celor de la FCSB își distruge singur echipa. Acesta consideră că Gigi Becali nu este inspirat atunci când dictează schimbările și că își destabilizează formația, așa cum a făcut și în sezonul trecut, mai ales în cadrul meciului de titlu cu Farul Constanța.

Ei bine, în acest moment cred că transferul la Steaua (n.r. – FCSB) nu i-a făcut decât rău. Nu se înţelege cine decide (n.r. – la club) Se spune că Becali, dar dupa fiecare meci tot Becali spune ca ei (n.r. – antrenorii) au gândit inlocuirile pe banca. La televizor se spune ca el decide totul!

Cu siguranţă, sezonul trecut de campionat nu a fost câştigat meritat de Farul, dar i-a fost oferit de către domnul Becali lui Gică Hagi, la Constanţa. Au condus cu 2-0 în prima repriză, dar s-a terminat 2-1 după o gafă a portarului. La începutul reprizei secunde, titirezul nebun inventează schimbări absurde ca de obicei. Iese Andrea (n.r. – Compagno), autorul golului de 2-0. Putea să facă chiar 3-0.

Din acel moment, echipa pică şi primeşte două goluri în minutele de final. În precedentul meci de acasă, cu Farul, face alte schimbări nesăbuite, ia două goluri şi pierde cu 3-2

Nici astăzi nu înţelege că fără antrenor nu poţi câştiga niciodată. Vei fi eternul loc doi şi trei”, a fost mesajul publicat de bunicul lui Compagno, pe rețelele de socializare.

Andrea Compagno are o cotă de piaţă de 2.5 milioane de euro. Numai Darius Olaru (5.3 milioane de euro), Octavian Popescu (3.8 milioane de euro) şi Florinel Coman (3.5 milioane de euro) sunt mai bine cotaţi în lotul FCSB-ului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Alpine a anunţat o achiziţie importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și