Închide meniul

Marius Șumudică l-a criticat pe Andrea Mandorlini, după FCSB – CFR Cluj 1-0: „Eu nu înțeleg antrenorii ăștia”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 7 august 2023, 8:32

Marius Șumudică l-a criticat pe Andrea Mandorlini, după FCSB – CFR Cluj 1-0: Eu nu înțeleg antrenorii ăștia”

Marius Șumudică l-a criticat pe Andrea Mandorlini, după FCSB - CFR Cluj 1-0

Marius Şumudică / Hepta

Marius Șumudică l-a criticat pe Andrea Mandorlini, după FCSB – CFR Cluj 1-0. Tehnicianul care este în prezent liber de contract a vorbit despre prestația „feroviarilor” din partia cu vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și CFR Cluj, care s-a încheiat cu scorul de 1-0, a contat pentru etapa a 4-a a Ligii 1. De asemenea, meciul a marcat revenirea formației „roș-albastre” pe stadionul „Steaua”, după o pauză de mai bine de 8 ani. Echipa lui Gigi Becali s-a întors în Ghencea cu o victorie, după 1-0 cu echipa pregătită de Andrea Mandorlini.

Marius Șumudică l-a criticat pe Andrea Mandorlini, după FCSB – CFR Cluj 1-0. Ce l-a nemulțumit pe „Șumi”

Antrenorul care este liber de contract după despărțirea de saudiții de la Al-Raed nu a fost de acord cu sistemul defensiv gândit de tehnicianul italian al celor de la CFR Cluj. Marius Șumurică este de părere că Andrea Mandorlini ar fi trebuit să utilizeze o formație mult mai ofensivă, în condițiile în care echipa sa era condusă pe finalul partidei de către elevii lui Elias Charalambous.

„A jucat cu trei șesari. A jucat cu Muhar, Tachtsidis și cu Cvek, trei jucători cu profil mai mult defensiv, după care schimbi și introduci tot unul defensiv. Indiferent că-l scoate pe Cvek, îl introduce pe Avounou, care este tot defensiv. Deci, practic, trei fundași centrali, trei șesari. Foarte defensivi, nu ajungeau decât cu doi atacanți sus.

Încă ceva foarte important. Eu nu înțeleg antrenorii ăștia. Mandorlini este un antrenor, nu pot să vorbesc eu despre el… Eu ca antrenor, tot timpul, la 1-0 în minutul 80 risc. Tu l-ai scos pe Bîrligea și l-ai introdus pe Betancor. Ei cu cine mai câștigau duelurile? Tu când ai nevoie să vii cu centrări, tu scoți un atacant și scoți post pe post. Nu am înțeles, dar ok”, a spus Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Reclamă

Marius Șumudică a antrenat-o pe CFR Cluj într-o perioadă scurtă, din luna iunie până în luna august a anului 2021. După experiența din Gruia, „Șumi” a ales să urmeze drumul Turciei sau al Arabiei Saudite.

Unicul gol al partidei de pe stadionul „Steaua”. a fost marcat de Andrea Compagno, dintr-o lovitură de la 11 metri, pe care tot el a obținut-o. În minutul 66 al meciului, atacantul lui Gigi Becali a trimis o minge puternică în poarta lui Sava, de la punctul cu var. Acesta a marcat primul gol al FCSB-ului de la revenirea pe stadionul din Ghencea.

Astfel, după această partidă, FCSB este lider detașat în Liga 1, cu maximum de puncte după 4 etape jucate. De cealaltă parte, clujenii lui Andrea Mandorlini ocupă abia poziția a 4-a, cu 7 puncte obținute după cele 4 meciuri disputate până acum. „Feroviarii” au obținut, până în momentul de față, două victorii, cu Poli Iași și UTA Arad, un rezultat de egalitate cu Universitatea Craiova și o înfrângere, înregistrată în ultima etapă pe terenul echipei pregătite de Elias Charalambous.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Mandorlini a făcut scandal după FCSB – CFR Cluj 1-0

„Meciul a fost decis de arbitru. A dat un penalty inexistent. La noi a fost penalty clar, asta a decis partida, nu Steaua. Arbitrul a decis partida. Incredibil. Am văzut noi şi asta aţi văzut şi voi. Am jucat bine, dar a fost o eroare uriaşă.

Până la penalty era 0-0. Nouă nu ne-au dat un penalty clar. Aceste episoade decid o partidă! Avea mâna depărtată de corp! Le-a dat un penalty lor pe care numai arbitrul l-a văzut!”, a spus Andrea Mandorlini pentru sursa citată anterior, după FCSB – CFR Cluj 1-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și