Închide meniul
Video

Marius Şumudică, mesaj clar pentru Şucu şi Mutu, în anul centenarului Rapidului: „Dacă nu se vor califica în cupele europene, cred că este un an ratat!” EXCLUSIV

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 ianuarie 2023, 21:40

Marius Şumudică, mesaj clar pentru Şucu şi Mutu, în anul centenarului Rapidului

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia Images

Marius Şumudică are un mesaj clar pentru Dan Şucu şi Adrian Mutu, în anul centenarului Rapidului. Şumi speră la titlul din Liga 1, dar trage un semnal de alarmă: dacă vor rata cupele europene, giuleştenii vor avea parte de un sezon ratat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După primele 21 de etape disputate în Liga 1, Rapid e pe locul 4, la egalitate de puncte (38) cu FCSB. Lider e Farul lui Gică Hagi (45 de puncte), iar CFR a ajuns pe 2, cu 44 de puncte.

Jucătorii antrenați de Adi Mutu au obținut o singură victorie în ultimele cinci etape din campionat. Au învins-o numai pe Petrolul, scor 3-1. Au ajuns astfel în afara podiumului.

Marius Şumudică, mesaj clar pentru Şucu şi Mutu

„Un gând aşa pentru suporterii rapidişti, pentru Rapid, pentru Adi Mutu, pentru toată lumea care e implicată acolo, mă refer la domnul Angelescu, la domnul Şucu, la domnul Niculae, Maftei: le doresc baftă şi să dea Dumnezeu să fie campioni în anul centenarului.

Sau măcar să e califice în cupele europene. Dacă nu se vor califica în cupele europene, cred că este un an ratat şi un centenar care merita o performanţă notabilă. Eu sper să o realizeze. Le transmit salutări. Îi pup şi le ţin pumnii strânşi fanilor şi celor care activează pentru clubul meu de suflet”, a spus Şumudică, pentru Antena Sport.

Reclamă

Dan Șucu, mesaj savuros pentru rapidiști de Anul Nou 2023

Dan Șucu a avut un mesaj savuros pentru rapidiști de Anul Nou 2023. Patronul echipei din Giulești s-a ferit însă să folosească un cuvânt în urarea făcută la intrarea în noul an. Omul de afaceri a evitat să vorbească despre „titlu”, pentru a nu fi „certat” de colegii de la Rapid.

„Cu ocazia anului nou, îmi face enorma plăcere să urez tuturor rapidiștilor multă sănătate și împlinirea tuturor dorințelor. Iar pentru noi toți speranța mea este, pentru 2023, că în fiecare săptămână băieții noștri ne vor face fericiți. Și de ce nu, la sfârșit de campionat, poate… nu mai spun mai mult că o să mă certe colegii că pun presiune pe echipă. Dar știți dumneavoastră ce aș vrea să spun. La mulți ani!„, a transmis Dan Șucu pentru pagina de Facebook al clubului.

Adrian Iencsi nu crede că Rapid poate să câștige titlul

Fostul mare fundaș de la Rapid, Adrian Iencsi, nu crede că echipa cu care a cucerit două titluri (1999, 2003) poate deveni campioană în acest sezon din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

”N-aș putea paria pe nimeni! La început, chiar spuneam că CFR nu va mai câștiga campionatul. Dup-aia, pe parcurs, au avut evoluții foarte bune și-n campionat, și în cupele europene.

Au revenit acolo, pe podium, în clasament. Acum, da, pot spune că CFR are un cuvânt foarte greu de spus, dar chiar și-așa nu aș putea paria pe CFR Cluj. Nici pe Farul Constanța. Nici pe Rapid București.

Dacă va fi o diferență destul de mică între primele șase echipe la final (n.r. – sezonului regulat) fiecare echipă are șansa ei”, a spus Adrian Iencsi, conform digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și