Închide meniul

Marius Șumudică, mesaj direct pentru jucătorii de la Rapid înainte de meciul cu Slobozia: „M-a deranjat atitudinea!”

Alex Ioniță Publicat: 22 septembrie 2024, 17:53

Reclamă
Marius Șumudică, mesaj direct pentru jucătorii de la Rapid înainte de meciul cu Slobozia: „M-a deranjat atitudinea!

Marius Șumudică, mesaj direct pentru jucătorii de la Rapid înainte de meciul cu Slobozia

Profimedia

Marius Șumudică a venit cu un mesaj direct pentru jucătorii de la Rapid înainte de meciul cu Slobozia. Antrenorul giuleștenilor nu s-a ferit de cuvinte, la conferința de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Unirea Slobozia și Rapid se va juca luni, de la ora 21:00. Meciul care contează pentru etapa cu numărul 10 va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Marius Șumudică, mesaj direct pentru jucătorii de la Rapid înainte de meciul cu Slobozia

La conferința de presă premergătoare partidei, Marius Șumudică a tras un semnal de alarmă și a transmis că a fost deranjat de atitudinea jucătorilor săi, de la meciul cu U Cluj, pierdut de giuleșteni cu scorul de 0-2.

De asemenea, „Șumi” a spus că obiectivul echipei sale rămâne, în continuare, calificarea în play-off și a dat asigurări că va face anumite schimbări la echipă.

”Suntem departe de ceea ce-mi doresc. M-a deranjat atitudinea la ultimul meci. M-a deranjat că nu și-au dorit mai mult. E o problemă mentală, e clar că se întâmplă ceva. S-au făcut multe achiziții și sperăm că lui N’jie și Boupendza le vom obține permisul de muncă.

Reclamă
Reclamă

Trebuie să-i învățăm pe jucători să câștige. Asta e cea mai mare problemă. Să câștigi un singur meci, doar cu Iași, e o problemă. I-am bătut doar pe FCSB când au venit cu rezervele și de atunci s-a năruit tot.

Ține de mine și de jucători să facem mai mult. Suntem cea mai tânără echipă din Liga 1. E un an de tranziție și construcție. Nu vreau să ies din obiectiv, vreau play-off-ul și o semifinală sau finală de Cupă, de ce nu și trofeul. Sunt mulțumit de cum s-au prezentat la antrenamente. Speech-ul meu de la final a fost agresiv și am spus lucrurilor pe nume. Vor fi schimbări mâine și cine se pregătește bine va ține de tricou”, a spus Marius Șumudică, la conferința de presă!

Ce a ajuns să facă Neil Lennon la o lună după despărţirea de Rapid

Neil Lennon şi-a găsit un nou job la o lună despărţirea de Rapid. Nord-irlandezul a devenit din nou comentator sportiv şi analist, slujbă pe care o avea înainte să vină în Giuleşti.

Reclamă

De cinci ori campion al Scoţiei, Lennon a semnat un contract cu TNT Sports, după ce nu şi-a găsit un alt angajament în urma plecării din România. Lennon comentează partide din Scoţia, fiind şi analist TV.

Rapid s-a despărţit de Neil Lennon pe 20 august, acesta fiind imediat înlocuit de Marius Şumudică, cel care are acum 4 puncte acumulate după primele trei meciuri pe banca feroviarilor.

Neil Lennon a rezistat şase etape în Liga 1, perioadă în care a înregistrat 5 remize şi o înfrângere. Dan Şucu i-a plătit 3 salarii pentru a-i „rupe” contractul. Mai exact, 98.000 de euro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă!

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax face spectacol cu Beşiktaş 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și