Închide meniul

Marius Șumudică, mesaj pentru fanii lui Rapid. „Vreau să urlu alături de voi”

Alex Ioniță Publicat: 25 iunie 2023, 15:25

Reclamă
Marius Șumudică, mesaj pentru fanii lui Rapid. Vreau să urlu alături de voi”

Marius Șumudică, mesaj pentru fanii Rapidului

Marius Șumudică / Profimedia

Marius Șumudică a transmis un mesaj pentru fanii lui Rapid, cu ocazia centenarului. Clubul din Giulești a împlinit 100 de ani de la înființare, iar tehnicianul lui Al-Raed a ținut să le transmită un mesaj fanilor, în care a vorbit despre experiențele sale, la clubul din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică este, în prezent, tehnicianul formației Al-Raed, din Arabia Saudită. Totuși, acesta și-a exprimat mereu iubirea pentru Rapid, echipa la care a trăit cea mai frumoasă perioadă din cariera sa de fotbalist.

Marius Șumudică, mesaj pentru fanii lui Rapid. Tehnicianul, marcat de experiența din Giulești.

Marius Șumudică a jucat la Rapid în două perioade, 1997-1999 și 2001-2002. Fostul atacant a reușit să marcheze de 35 de ori în 96 de partide, pentru echipa de sub Podul Grant. În mesajul transmis pentru suporterii clubului, Șumudică a spus că a rămas marcat de experiența pe care a trăit-o în Giulești.

„Salut, frații mei de-o viață vișinie. Sunt Marius Șumudică și vreau să strig astăzi cu voi «La mulți ani, Rapid!». Vreau să cânt alături de voi, în ritmurile noastre nebune, pentru centenarul clubului inimilor noastre.

Vreau să urlu alături de voi. Pentru cei 100 de ani împliniți de clubul care mi-a marcat tinerețea. A fost cea mai dragă perioadă a mea ca jucător. Îi doresc iubitului nostru Rapid chiar mai multe decât îmi doresc mie. Ar fi multe de spus, dar mi-e greu să exprim în cuvinte intensitatea celor ce se întâmplă acum în sufletul meu sau ritmul în care îmi bate inima.

Reclamă

Ritmul este cel inegalabil al vechiului, al noului și al eternului nostru Giulești. La mulți ani, Rapidule!”, a spus antrenorul de la Al Raed.

În perioada petrecută la Rapid, Marius Șumudică a reușit să câștige un titlu și două Cupe ale României. În cariera sa, fostul atacant a mai jucat pentru: Sportul Studențesc, Dacia Unirea Brăila, Corvinul Hunedoara, Maritimo, Debrecen, Omonia Nicosia, UTA Arad și Gloria Bistrița.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică a șters pe jos cu naționala României U21: „Ne aparam ca la handbal”

La finalul partidei de pe stadionul Steaua, Marius Șumudică a criticat modul în care tricolorii mici s-au prezentat la acest turneu final. Șumudică l-a lăudat pe Târnovanu, cel care a salvat în mai multe rânduri naționala de tineret prin intervențiile sale, dar nu a înțeles de ce echipa noastră a fost dominată în fața propriilor suporteri de Ucraina:

Sunt multe aspecte de discutat. Este dezastruos… Având în vedere că organizăm această grupă, jucăm în fața propriilor suporteri și nu avem valoarea să dominăm adversarul. Începem jocul de o manieră și-l încheiem apărându-ne ca la handbal. Ucraina a făcut 715 pase, iar tu faci 249. E ceva incredibil.

Nu înțeleg cum să te aperi când te ajuta doar victoria. Am plâns după Screciu, a venit Screciu. Am plâns după Târnovanu, jos pălăria în fața acestui băiat, a avut cinci intervenții extraordinare. Trebuie să lucrăm la posesie. Ucraina ne-a dominat fizic. Din punct de vedere al posesiei, am văzut fundașii lor centrali cu 10 metri în terenul nostru. Asta înseamnă personalitate. Nu pot să-mi explic de ce am încheiat meciul cu trei mijlocași defensivi, i-am invitat tot timpul să vină peste noi”, a spus Șumudică, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” Vezi toate știrile
Citește și