Închide meniul

Marius Şumudică, prima reacţie după anunţul turcilor că Andrea Compagno este dorit la Gaziantep

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 septembrie 2023, 9:37

Reclamă
Marius Şumudică, prima reacţie după anunţul turcilor că Andrea Compagno este dorit la Gaziantep

Marius Şumudică, prima reacţie după anunţul turcilor că Andrea Compagno este dorit la Gaziantep

Marius Şumudică şi Andrea Compagno / Colaj Profimediaimages

Marius Şumudică a oferit prima reacţie după ce au apărut zvonuri în presa din Turcia despre interesul lui Gaziantep pentru Andrea Compagno. Fostul golgheter al FCSB-ului ar fi fost dorit la ultima clasată din Super Lig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a reuşit două transferuri după ce a preluat-o pe Gaziantep. I-a adus pe Junior Morais şi Florin Niţă pentru a-l ajuta să salveze echipa de la retrogradare. În primele patru etape Gaziantep nu a adunat nici măcar un punct şi are 10 goluri primite.

Marius Şumudică, reacţie categorică după anunţul turcilor că Andrea Compagno este dorit la Gaziantep

„Şumi” asigură că nu l-a dorit pe Andrea Compagno. Atacantul în vârstă de 27 de ani are un preţ fixat de Gigi Becali la 2 milioane de euro.

Nu s-a pus niciodată problema unui transfer al lui Compagno. Nu știu de unde a apărut un astfel de zvon. În niciun caz Compagno nu face obiectul unei intenții de transfer al Gaziantep”, a precizat Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Jurnalistul Burak Ozdemir, de la publicaţia turcă Fanatik, dezvăluise că Compagno este dorit de Gaziantep şi Caykur Rizespor.

Reclamă

EXCLUSIV | Gaziantep şi Rizespor sunt interesate de atacantul italian Andrea Compagno. Acesta a marcat 21 de goluri în 39 de meciuri pentru FCSB, în toate competiţiile, sezonul trecut”, a transmis Burak Ozdemir pe contul său de Twitter.

Andrea Compagno are o cotă de piaţă de 2.5 milioane de euro. A fost titular în numai 3 meciuri din campionat în actualul sezon. A jucat timp de 347 de minute şi a marcat 2 goluri! Gigi Becali a recunoscut că şi-a redus pretenţiile financiare şi că este dispus să renunţe la golgheterul din ediţia trecută a Ligii 1.

Numai Darius Olaru (5.3 milioane de euro), Octavian Popescu (3.8 milioane de euro) şi Florinel Coman (3.5 milioane de euro) sunt mai bine cotaţi decât Compagno în lotul FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Transferat de la FC U Craiova 1948 în luna august a anului trecut, pentru 1.5 milioane de euro, Compagno a înscris 15 goluri la primul său sezon în tricoul roş-albastru.

Junior Morais şi Florin Niţă au fost prezentaţi oficial la Gaziantep

Marius Şumudică a făcut primele transferuri după ce a semnat cu Gaziantep. Formaţia din Turcia i-a prezentat oficial pe Junior Morais şi Florin Niţă în cursul zilei de sâmbătă.

Junior Morais revine la Gaziantep după doi ani. El a mai evoluat la formaţia din Turcia în perioada 2019-2021, atunci când a evoluat în 53 de meciuri în toate competiţiile. Junior Morais a evoluat ultima oară la Rapid, echipă la care a ajuns imediat după ce s-a despărţit în urmă cu doi ani de Gaziantep. Morais a jucat în acest sezon doar 45 pentru giuleşteni, în înfrângerea cu FC Voluntari, scor 1-2.

Gaziantep l-a prezentat în cursul zilei de sâmbătă şi pe portarul Florin Niţă. Românul era liber de contract după ce s-a despărţit în această vară de Sparta Praga. În prima jumătate a anului, Niţă a fost împrumutat de Sparta Praga la Pardubice, formaţie pentru care a jucat de 17 ori sezonul trecut.

Junior Morais şi Florin Niţă au semnat cu Gaziantep contracte valabile până la sfârşitul acestui an. Cei doi pot debuta pe 16 septembrie, atunci când Gaziantep va juca pe terenul celor de la Kayserispor.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și