Închide meniul

Marius Şumudică, reacţie vehementă după ce Denis Alibec a primit ameninţări: „Nu ar fi în stare să-și trădeze colegii!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2023, 16:58

Marius Şumudică, reacţie vehementă după ce Denis Alibec a primit ameninţări: „Nu ar fi în stare să-și trădeze colegii!

Marius Şumudică, reacţie vehementă după ce Denis Alibec a primit ameninţări

Denis Alibec a primit cartonaş roşu şi ratează meciurile din finalul sezonului / Colaj Profimediaimages

Marius Şumudică a avut o reacţie vehementă după ce Denis Alibec a primit ameninţări de la fanii Farului. Golgheterul constănţenilor a fost acuzat că ar fi încasat voit cartonaş roşu în remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec a ratat un penalty în startul partidei şi a fost eliminat în minutul 45+4, după ce l-a lovit cu cotul în cap pe Vlădoiu. Marius Şumudică atrage atenţia că atacantul în vârstă de 32 de ani nu trebuie să fie condamnat pentru gestul făcut.

Marius Şumudică, reacţie vehementă după ce Denis Alibec a primit ameninţări

„Şumi”, care a câştigat titlul alături de Alibec la Astra, asigură că internaţionalul român nu şi-a dorit să o ajute pe FCSB în lupta pentru titlu. Nu îşi explică cum au putut să apară astfel de zvonuri despre cel mai bun marcator al lui Hagi.

Eu am lucrat mult timp cu Denis. Are, ca fiecare dintre noi, anumite chestii la care dacă ar renunța, ar fi extraordinar. Dar ce a reușit în acest sezon la Farul, cu Gică Hagi lângă el, este demn de toată lauda. Spun că îl cunosc bine…

Niciodată, dar absolut niciodată, Alibec nu ar face așa ceva, nu ar fi în stare să-și trădeze colegii. Niciodată! Rețineți ce vă spun! A greșit, asta o știe și el! Dar atât și sunt sigur că nici Gică Hagi nu are semne de întrebare în privința lui Danis. Mi se pare atât de urât să apară așa ceva despre el„, a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Reclamă

Din cauza cartonaşului roşu primit, sezonul este încheiat pentru Denis Alibec. Acesta va primi cel puţin două etape de suspendare şi ratează „finala” cu FCSB, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

FCSB s-a apropiat la un singur punct de Farul, după victoria la limită obţinută cu CFR Cluj. Dacă roş-albaştrii câştigă cele două meciuri rămase din play-off, vor deveni campioni după o pauză de opt ani.

Mama lui Denis Alibec, cu lacrimi după ce fiul său a primit ameninţări

Mama lui Denis Alibec a respins cu vehemenţă toate acuzaţiie lansate la adresa fiului său şi a dezvăluit că atacantul Farului se simte rău în aceste zile.

Reclamă 4 / 0/3

Au fost foarte grele ultimele 24 de ore, Denis suferă mult. Nu se iartă pentru ceea ce a făcut, cu toate că el a stat, a analizat faza şi s-a uitat ore întregi.

Nu îşi explică. Îmi spunea: «Nu am vrut să îl lovesc sub nicio formă, doar să-l împing». Nu îşi explică cum s-a întâmplat. Da (n.r. am lacrimi în ochi). Suntem afectaţi pentru că s-a şi vorbit mult.

Toată lumea, am citit n mesaje că ar fi dat meciul pentru FCSB. De aia şi-a luat roşu pentru că a luat bani de la Gigi Becali. I-au trimis mesaje suporterii, în general. Sunt şi online pe postările diverselor site-uri.

S-a uitat de 100 de ori la fază, dar a spus că nu a vrut nicio secundă să îl lovească. El crede că ar fi fost doar de cartonaş galben. Au fost intrări mai puternice de cartonaş roşu. Când am văzut, simţeam că îmi stă inima. Nu puteam să cred. Două-trei ore nu mi-a venit să cred. După un sfert de oră, 20 de minute după meci m-a sunat şi era foarte supărat.

Îl macină rău vina că s-a întâmplat, că a lăsat echipa. Şi-a dorit foarte mult. De când a venit la Farul visa să devină campion. Vă daţi seama că nu îi cad bine toate comentariile.

Cum să spui că un jucător a luat cartonaş roşu pentru o altă echipă. Nu cred că poate exista vreo suspiciune şi cum pot oamenii ăştia să lanseze aceste acuzaţii. Îl afectează pentru că mesajele sunt oribile.

A fost încurajat de toată lumea, inclusiv de domnul Hagi. Dar el se simte vinovat. Nimic n-o să-l aline. Scuzaţi-mă, îmi găsesc cuvintele greu. Atunci când ai probleme, familia îţi dă putere să mergi mai departe”, a spus Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, la fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și