Închide meniul

„Marius Şumudică sau Gică Hagi?” Denis Alibec a dat răspunsul imediat: „Se aseamănă foarte mult!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 mai 2023, 20:52

„Marius Şumudică sau Gică Hagi? Denis Alibec a dat răspunsul imediat: „Se aseamănă foarte mult!

Denis Alibec rămâne la Farul Constanța

Denis Alibec, în timpul unui meci pentru Farul Constanța / Profimedia

„Marius Şumudică sau Gică Hagi?” a fost întrebarea care i-a fost adresată lui Denis Alibec, iar răspunsul atacantului de la Farul a venit imediat. Vârful de 32 de ani nu a putut alege între cei doi antrenori, declarând că aceştia se aseamănă foarte mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a devenit campion atât alături de Gică Hagi, cât şi alături de Marius Şumudică.

„Marius Şumudică sau Gică Hagi?” Denis Alibec a dat răspunsul imediat

Denis Alibec a dezvăluit că atât Gică Hagi, cât şi Marius Şumudică, sunt foarte apropiaţi de jucători, acesta fiind punctul lor comun. Atacantul a mai declarat că ambii antrenori ştiu să construiască o relaţia cu fotbaliştii pe care îi antrenează, iar asta se poate observa în timpul meciurilor.

De asemenea, Alibec a mai declarat că a vorbit cu Marius Şumudică după ce a devenit campion cu Farul, mărturisind că antrenorul lui Al Raed era foarte fericit pentru reuşita atacantului de 32 de ani.

„Şumudică şi Hagi se aseamănă la caracter. Sunt foarte apropiaţi de jucători, ştiu să facă o echipă să dea totul pe teren şi să joace şi pentru ei. Am vorbit cu el (n.r. Şumudică), era foarte fericit. Mi-a spus că e mândru de mine şi că e mândru că mi-a fost antrenor”, a declarat Denis Alibec, pentru fanatik.ro.

Reclamă

De asemenea, Denis Alibec a mai dezvăluit că s-a bucurat nespus de titlul obţinut cu Farul, şi a vorbit totodată şi despre sezoanele în care a devenit campion cu Astra şi CFR Cluj.

„Titlurile mai importante sunt cu Astra și cu Farul, la CFR nu am jucat atât de mult. Dar un titlu este un titlu. Cel mai frumos, cel cu Farul. Și cel de la Giurgiu a fost frumos, nu ne dădea nimeni nicio șansă. Și anul ăsta am făcut istorie și e un vis devenit realitate”, a declarat Denis Alibec, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Denis Alibec şi-a povestit trăirile din meciul Farul – FCSB 3-2

Denis Alibec şi-a povestit trăirile din meciul Farul – FCSB 3-2. Atacantul echipei lui Gică Hagi a mărturisit că a regretat foarte mult că nu a putut juca în „finala campionatului”.

Reclamă 4 / 0/3

„La 2-0 mă gândeam ‘ce prost ai fost că ai luat roșu’. Mă treceau toate gândurile, mă acuzam. Dar aveam încredere în băieți, știam ce valoare au, știam că putem să batem pe oricine.

După golul de 3-2 îmi venea să intru pe teren. Dar mă gândeam că poate pierdem cu 3-0. Am stat pe tunel.

Cu Louis (n.r. – Louis Munteanu) vorbesc în fiecare zi. Știu ce poate, îi știu valoarea. Și știu că în meciurile tari și decisive e important pentru echipă”, a declarat Denis Alibec pentru fanatik.ro.

Alibec a dezvăluit şi cum l-a convins Gică Hagi să vină la Farul. „Eram acasă, m-a sunat și m-a întrebat dacă vreau să vin la Farul să luăm campionatul. I-am zis că normal că da. La Farul știi că vii să joci fotbal. Când îl ai în față pe cel mai bun fotbalist român, vrei să demonstrezi că meriți să fii în echipa lui”, a mai declarat Alibec pentru sursa citată.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și