Închide meniul

Marius Şumudică, savuros când a anunţat cum vrea să se întoarcă în Giuleşti: „Mă vopsesc pe năsuc și mă duc ca un clovn!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 august 2023, 22:33

Reclamă
Marius Şumudică, savuros când a anunţat cum vrea să se întoarcă în Giuleşti: „Mă vopsesc pe năsuc și mă duc ca un clovn!

Marius Şumudică a confirmat că a bătut palma cu Adrian Mititelu

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimediaimages

Marius Şumudică a avut un discurs savuros când a anunţat cum vrea să se întoarcă în Giuleşti. Antrenorul de 52 de ani, care a ratat şansa de a revenit pe banca Rapidului, a făcut un anunţ total surprinzător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a ţinut să afirme că nu îi poartă pică lui Cristiano Bergodi, cel care i-a „suflat” postul după ce Adi Mutu a plecat la Neftchi Baku. Mai mult, a dezvăluit că va fi cel mai mare fan al echipei în cazul în care italinul va califica Rapidul într-o finală de Cupă sau dacă va juca cu trofeul Ligii 1 pe masă.

Marius Şumudică, savuros când a anunţat cum vrea să se întoarcă în Giuleşti

Reacţia lui „Şumi” a venit la scurt timp după ce acesta a criticat schimbările făcute de Bergodi în FC Voluntari – Rapid, scor 1-2, şi a spus că giuleştenii au în lot jucători „supraponderali”.

Îi doresc domnului Bergodi să termine anul la Rapid, pe cuvântul meu, fără nicio ironie! Împreună cu această conducere, să-și atingă obiectivele, și anume: locul 1-3 și câștigarea Cupei României. Ceea ce au promis!

Îmi doresc din suflet lucrul ăsta, pe cuvânt de onoare! Șumudică îi dorește domnului Bergodi, lui Daniel Niculae, lui Victor Angelescu și domnului Șucu… Șumudică să vină prima oară pe Giulești la ultimul meci pe care îl dispută sau o finală de Cupă.

Reclamă

Vreau să mă bucur alături de ei! Mă duc, jur! Fac promisiune în direct că mă duc. Doar să nu ajung în Giulești prima dată ca adversar, să lucrez la vreo echipă.

Mă duc să mă bucur dacă vor termina în primele trei și vor lua Cupa României. Voi fi prezent cu steagul Rapidului și cu eșarfa la gât. Promit!

La petrecerea pe care o vor da, voi fi prezent, le strâng mâna tuturor și îi felicit din toată inima. Pe cuvântul meu, fără nicio ironie!

Reclamă 4 / 0/3

Mă și vopsesc pe năsuc și mă duc ca un clovn! Promit! Mă duc vopsit, ca ăia care stau pe la Amsterdam și pac, când mai trece câte unul, îi dă o palmă și nu știe cine a dat-o! (n.r. – zâmbește) Așa mă duc!„, a spus Marius Șumudică la digisport.ro.

Rapid are o victorie, două remize şi o înfrângere cu Cristiano Bergodi pe bancă. Alb-vişiniii sunt pe locul 8 în clasamentul Ligii 1.

Pentru Rapid urmează „Privus Derby”. Gruparea din Grant va primi vizita rivalei Petrolul duminică, de la ora 21:30, iar meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Marian Iancu, verdict ferm: „Dan Şucu nu ştie fotbal!”

Marian Iancu a oferit un verdict ferm după FC Voluntari – Rapid 2-1. Iancu e de părere că Dan Şucu nu se pricepe la fotbal şi că nu a investit, până acum, la Rapid, mai mult de câteva sute de mii.

Mai mult, deşi obiectivul stabilit este clasarea pe unul din primele 3 locuri, Marian Iancu spune că Rapid va avea probleme şi să prindă playoff-ul.

Rapid trăiește prin spiritul ei. Contează ce se întâmplă în tribune, emoția. Va trăi în continuare și va merge mai departe. Lumea se mulțumește cu faptul că există echipa. Ei se mulțumesc cu puțin. Iată că acum își pun obiectiv play-off-ul, iar anul ăsta e foarte greu pentru Rapid. O să vedeți dacă am dreptate. Anul trecut am spus că termin pe 5 sau 6. Au terminat pe 5. Anul ăsta va fi foarte, foarte greu să intre în play-off.

Șucu nu știe fotbal. Asta poate să facă, să învețe pe banii lui, dar dacă faci o balanță între cheltuieli și investiții, nu a investit nimic. Sunt tanti pe mandi. Creștere zero acolo. Eu nu cred că a investit mai mult de câteva sute de mii”, a spus Marian Iancu la fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și