Închide meniul

Marius Tomozei a plecat de la Dinamo! Se afla pe lista neagră a lui Ovidiu Burcă, după revolta din vestiar

Alex Ioniță Publicat: 25 iunie 2023, 10:40

Reclamă
Marius Tomozei a plecat de la Dinamo! Se afla pe lista neagră a lui Ovidiu Burcă, după revolta din vestiar

Ovidiu Burcă a răbufnit după înfrângerea suferită de Dinamo cu UTA

Ovidiu Burcă, la conferinţa de presă / AntenaSport

Marius Tomozei a plecat de la Dinamo, după ce i-a expirat contractul cu echipa din Ștefan cel Mare. Fundașul era ultimul fotbalist pe care Ovidiu Burcă nu îl mai dorea în lotul echipei. Jucătorul se afla pe lista neagră a antrenorului, după ce a participat la revolta din vestiar, din luna ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sezonul trecut, Tomozei nu a jucat niciun minut în tricoul lui Dinamo. Acesta a fost accidentat și a revenit abia la finalul lui 2022, după ce a suferit o ruptură de ligamente încrucișate. Din luna ianuarie, acesta a fost exclus din lot de către Ovidiu Burcă.

Marius Tomozei a plecat de la Dinamo. Ovidiu Burcă a rămas fără un jucător

Marius Tomozei nu mai este jucătorul lui Dinamo. Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, fundașul a plecat din Ștefan cel Mare, după ce i-a expirat contractul cu gruparea „alb-roșie”. Acesta se afla pe „lista neagră” a lui Ovidiu Burcă, după ce a participat la greva din ianuarie, atunci când fotbaliștii de la Dinamo au refuzat să se antreneze, din cauza restanțelor salariale.

Această grevă avea să îi stabilească soarta fundașului. Abia revenit din accidentare, acesta a fost exclus din lot de către tehnicianul echipei. Din cauza acestui lucru, Tomozei s-a pregătit în ultimele luni singur sau alături de echipa de juniori.

„Un an şi jumătate de chin! Ca să vezi cum e soarta asta. Am avut oferta de la Dinamo, alte trei oferte clare de la echipe din Liga 1 şi una de la U Cluj. Am ales Dinamo pentru că Dinamo nu se refuză. Era normal să aleg Dinamo. Pentru mine după două meciuri şi două minute jucate în al treilea meci mi-am rupt piciorul şi după aia, toate celelalte.

Reclamă

Vreau să mă reapuc de fotbal. Mi-e dor. Zici că am 16 ani şi sunt trimis la seniori. Îmi doresc să îmi găsesc o echipă bună. Să joc fotbal cel puţin încă vreo 3 ani. Mă simt foarte bine. Voi vedea ce voi găsi. Vreau să demonstrez că s-a făcut o greşeală faţă de mine”, a spus Marius Tomozei, pentru sursa citată anterior.

În cariera sa, Marius Tomozei a mai jucat pentru FC Snagov, Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, ASA Târgu Mureș, FC Costuleni, FC Caransebeș, FC Botoșani, CS Mioveni, Luceafărul Oradea, Dunărea Călărași, Energeticianul, Metaloglobus și UTA Arad. Probabil cele mai importante momente ale carierei sale au fost cele două promovări în Liga 1, alături de Dunărea Călărași și UTA Arad. Ajuns la 32 de ani, fotbalistul are mai multe oferte din Liga a 2-a, unde își va continua probabil cariera.

Ovidiu Burcă vrea să aducă jucători. Dinamo are de şapte luni interdicţie la transferuri

Ovidiu Burcă dorește să întărească echipa, înainte de start-ul noului sezon al Ligii 1. Totuși, situația clubului din Ștefan cel Mare este una delicată. Dinamo, care se află în insolvență, a primit în luna noiembrie a anului trecut o interdicție la transferuri, din partea FIFA.

Reclamă 4 / 0/3

Interdicția a venit ca urmare a unor datorii pe care formația bucureșteană le avea față de foști jucători, legitimați de-a lungul timpului la echipă.

„Eu am venit la Dinamo într-un moment mult mai complicat decât este acum. Dacă atunci mi-am asumat un rol, ar fi absurd acum să pun acţionarii într-o zonă de presiune. E clar că ne dorim nişte transferuri, ne dorim să îmbunătăţim echipa pentru SuperLigă. Pe de altă parte, am linişte şi răbdare. Avem promisiuni din partea acţionarilor că vom debloca situaţia privind interdicţia la transferuri.

Nu pot să spun acum câţi jucători, noi avem deja ţintele, pentru că am lucrat de mai mult timp la asta. Suntem în contact cu mulţi jucători şi chiar dacă avem această interdicţie la transferuri încercăm să facem în paralel unele lucruri. Nu ne permitem să aşteptăm până la începerea campionatului pentru a avea discuţii cu unii jucători”, a spus tehnicianul lui Dinamo, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și