Închide meniul

Reacţia lui Ricardo Grigore, după ce a revenit la Dinamo: „Am fost şocat! Nu ştiam că mai am contract!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2023, 14:48

Reacţia lui Ricardo Grigore, după ce a revenit la Dinamo: „Am fost şocat! Nu ştiam că mai am contract!

Reacţia lui Ricardo Grigore, după ce a revenit la Dinamo

Ricardo Grigore, în timpul unui meci pentru Dinamo / Profimedia

Reacţia lui Ricardo Grigore, după ce a revenit la Dinamo, nu a întârziat să apară. Fundaşul a dezvăluit că a fost şocat atunci când a aflat că va reveni la formaţia din Ştefan cel Mare, deoarece nu ştia că se mai află sub contract cu gruparea alb-roşie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a jucat astăzi un meci amical cu Muscelul Câmpulung, câştigat clar cu scorul de 10-2. La partida amicală a fost prezent şi Ricardo Grigore, revenit la trupa lui Ovidiu Burcă după împrumuturile la FC U Craiova 1948 şi Petrolul, din sezonul trecut.

Reacţia lui Ricardo Grigore, după ce a revenit la Dinamo

Ricardo Grigore s-a declarat bucuros de faptul că a revenit la Dinamo, însă a recunoscut că nu se aştepta să joace din nou la formaţia la care a crescut.

Fundaşul central susţine că situaţia sa a fost delicată, şi nu se aştepta ca după cele două împrumuturi la Petrolul şi FC U Craiova, să mai poată reveni la Dinamo.

„Mă bucur că m-am întors, că am găsit lucruri frumoase aici și sper să facem o figură frumoasă în Liga 1. Nu mă așteptam să mă întorc la Dinamo. A fost o situație dificilă.

Reclamă

Nu știam că mai am contract cu Dinamo, au fost niște chestii mai delicate, dar așa a vrut Dumnezeu și mă bucur că sunt din nou acasă. În iarnă am vrut să plec de la Craiova, am discutat cu ei.

Le-am zis că vreau să plec, iar ei mi-au spus: «Ok, hai să vedem cum facem». După aceea, cei de la club m-au sunat și mi-au zis că încă mai aparțin de Dinamo.

Am rămas șocat, pentru că nu știam că mai am contract cu Dinamo. Am discutat cu ei ca să vedem cum putem ajunge la un numitor comun. Mi-au spus să mă duc împrumut la Dinamo. Am discutat cu cei de aici, cu domnul Răzvan Zăvăleanu. Nu am putut să mă întorc, pentru că ar fi însemnat ca eu să fiu un nou transfer în iarnă (n.r. iar Dinamo are interdicție de a semna jucători noi).

Reclamă 4 / 0/3

După aceea, a trebuit să îmi caut o echipă unde să joc până la 30 iunie și am găsit Petrolul. Eu când am plecat de la Dinamo s-a plătit o sumă de bani pe mine și urma să se mai plătească una vara asta. În acordul de transfer scria: «transfer», când am trimis foaia spre Craiova.

Dar, ulterior, domnul Mititelu și domnul Răzvan Zăvăleanu au negociat și au scris «împrumut». Toate drumurile duc tot înapoi la Dinamo”, a declarat Ricardo Grigore, la finalul amicalului dintre Dinamo şi Muscelul Câmpulung.

Verdictul în cazul lui Dinamo s-a dat după un singur minut. O nouă amânare în dosarul de reorganizare

Verdictul în cazul lui Dinamo s-a dat după un singur minut. Dosarul care priveşte planul de reorganizare al echipei din Ştefan cel Mare a fost astăzi pe masa Tribunalului Bucureşti.

Din nefericire pentru dinamovişti, judecătoarea a dat verdictul după un singur minut. Cazul a fost amânat până pe 13 iulie 2023.

Potrivit gsp.ro, dinamoviştii sperau ca astăzi să fie ultimul termen în ceea ce priveşte planul de organizare al clubului. Mai mulţi oameni s-au strâns la Tribunalul Bucureşti, dar fără succes. Motivul invocat a fost că speţa nu înregistrează soluţionări urgente.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și