Închide meniul

Marko Dugandzic, lăudat de Dan Petrescu după ce a răpus-o pe FCSB: „N-am văzut meciul, dar bravo lui!”

Dragoș Vasile Publicat: 25 iulie 2022, 20:20

Marko Dugandzic, lăudat de Dan Petrescu după ce a răpus-o pe FCSB: „N-am văzut meciul, dar bravo lui!

Marko Dugandzic, în timpul derby-ului Rapid - FCSB

Marko Dugandzic, în timpul derby-ului Rapid - FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Marko Dugandzic, lăudat de Dan Petrescu după ce a răpus-o pe FCSB
  • Ce a spus „Bursucul” despre fostul său atacant

Marko Dugandzic a fost lăudat de Dan Petrescu după ce a răpus-o pe FCSB. Atacantul croat a debutat cum nu se putea mai bine în tricoul Rapidului: a reușit un gol și un assist în victoria giuleştenilor cu FCSB, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Dugandzic a ajuns la Rapid după ce a fost transferat de la CFR Cluj. Atacantul avea şanse mici să fie titular, astfel că a cerut să fie lăsat să plece. Acum, Dugandzic vrea să fie golgheter în tricoul alb-vişiniu.

Marko Dugandzic, lăudat de Dan Petrescu după ce a răpus-o pe FCSB

”El voia să joace mai mult, îl înțeleg. Nu prea juca, Debeljuh juca mai mereu înaintea lui, mai e și Betancor. M-a rugat frumos dacă poate să joace și normal că nu mai are rost să ții un jucător care vrea să plece.

Reclamă

A făcut un meci…. n-am văzut meciul, dar am înțeles că a dat gol și pasă de gol, bravo lui!”, a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu, exasperat de programul infernal al lui CFR Cluj

Dan Petrescu este exasperat de programul infernal al lui CFR Cluj. înainte de returul cu Inter Club d’Escaldes. Antrenorul campioanei cere de urgenţă transferuri, pentru a face faţă perioadei „de foc” care urmează pentru echipă.

Reclamă

CFR Cluj a plecat în Andorra, pentru meciul cu Inter Club d’Escaldes. Trupa lui Dan Petrescu este favorită la calificarea în turul trei preliminar din Conference League, după victoria cu 3-0 din manşa tur.

„Suntem numai pe drumuri. Din păcate, nu mai avem timp să ne antrenăm și se vede acest lucru.

(n.r – dacă s-a gândit să pedepsească jucătorii) Doamne ferește! Ei dau tot ce au mai bun, dar atât se poate la ora asta. Sunt multe schimbări. Tot timpul vrem să aducem jucători, să-i înlocuiască pe cei care au fost, dar nu e ușor să găsești mereu și să faci două echipe.

Reclamă 4 / 0/3

N-am ce să reproșez ca atitudine. Ei vor, atât au putut ieri. Foarte cald, sunt obosiți, iar azi avem 8 ore de mers până în Andorra. Ne întoarcem joi, la 4 dimineața. Sâmbătă trebuie să joace iar, va fi foarte greu. Important e să ne calificăm”, a declarat Dan Petrescu, la plecarea spre Andorra.

EXCLUSIV | Cum a ratat Gigi Becali șansa să-l transfere pe Marko Dugandzic

Gigi Becali a ratat șansa să-l transfere pe Marko Dugandzic, „killer-ul” FCSB-ului din derby-ul cu Rapid. Giuleștenii s-au impus în fața vicecampioanei, scor 2-0, după o prestație de vis a atacantului croat, sosit în urmă cu câteva zile de la CFR Cluj.

După partida de aseară, din etapa a 2-a din Superliga, Valeriu Iftime a dezvăluit că Marko Dugandzic ar fi putut ajunge la FCSB. Patronul lui FC Botoșani a făcut publică discuția purtată cu Gigi Becali în 2020, înainte ca atacantul croat să se despartă de formația moldoveană și să plece în Rusia, la Soci.

„Când a plecat de la noi, i-am spus (n.r. – lui Gigi Becali despre Marko Dugandzic). Era în pandemie și nu a vrut să-l ia”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Valeriu Iftime l-a lăudat pe fostul său jucător după derby-ul din Giulești. Omul de afaceri spune că, fără Dugandzic, Rapid ar fi avut viață grea cu FCSB:

„Aseară i-a bătut doar Dugandzic. Rapidul nu a avut nicio ocazie, în afară de astea unde a fost implicat Dugandzic. El a contribuit la unul 100%, iar la celălalt jumătate, a fost coautor. Fără el era complicat”, a mai declarat Iftime.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul