Închide meniul

Mateo Susic, la FCSB? Reacția clară a lui Gigi Becali: ”Doamne miluiește! Păi ce treabă am?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 aprilie 2022, 8:28

Mateo Susic, la FCSB? Reacția clară a lui Gigi Becali: ”Doamne miluiește! Păi ce treabă am?”

Mateo Susic, la FCSB? Reacția clară a lui Gigi Becali

Hepta

Gigi Becali nici nu vrea să audă de transferul lui Mateo Susic la FCSB. Fundașul de 31 de ani rămâne liber de contract la vară, iar agentul jucătorului susținea în februarie că îi caută deja echipă, una din variante fiind FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Doamne miluiește! Păi ce treabă am? Dacă-l voiam pe Susic, îl luam acum șase luni. Eu, încet-încet mă axez doar pe români. Doar Radunovic și Edjouma, a doua repriză, au fost străini la meciul cu CFR Cluj. În rest, numai români.

Nu-mi mai aduc aminte (n.r.- de discuțiile cu agentul lui Susic), dacă așa am zis, înseamnă că așa e. Nu mă interesează! Nu mă interesează niciun jucător dacă nu luăm campionatul. La revedere, scap de patru jucători, fac tăieri de salarii”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Mateo Susic, salariu mai mic la CFR Cluj

Cu două luni în urmă, Cristi Balaj dezvăluia de ce Mateo Susic nu semnează prelungirea contractului cu CFR. Campioana i-a propus atunci un salariu mai mic și bosniacul nici nu a vrut să audă.

“Susic este jucătorul CFR-ului. Nu e singurul jucător de la CFR Cluj despre care s-a discutat că a vorbit cu cineva de la FCSB. Este dreptul lor, fiind în ultimele șase luni de contract, n-au greșit cu absolut nimic.

Reclamă

Susic este un caracter deosebit, bineînțeles că va beneficia de încredere în continuare. Motivul pentru care s-a încercat prelungirea contractului lui Susic, i-am făcut o ofertă, a fost nu doar datorită valorii lui fotbalistice, ci și datorită caracterului impecabil pe care îl are.

Sunt informații confidențiale despre contract, am discutat despre optimizare în raport cu performanțele sportive. Optimizare înseamnă și reducere”, spunea Balaj, despre Mateo Susic, conform sursei citate.

Mateo Susic e cotat la 900.000 de euro și a adunat 27 de meciuri în toate competițiile acestui sezon, oferind două pase de gol.

Reclamă 4 / 0/3

CFR – FCSB 0-1 | Verdictul specialistului după eliminarea lui Susic

Ion Crăciunescu a dat verdictul după cartonașul roșu încasat de Mateo Susic, în minutul 43 al derby-ului dintre CFR și FCSB, 0-1. Specialistul susține că decizia lui Istvan Kovacs este una corectă.

”A fost roșu. Atac brutal”, este mesajul clar dat de Ion Crăciunescu, după ce Darius Olaru a fost trimis direct la spital de intervenția fundașului campioanei.

Cum arată lupta la titlu din Liga 1

Ardelenii au avut opt puncte avans faţă FCSB, dar în două etape au suferit lovitură după lovitură. Mai întâi au fost învinşi de Universitatea Craiova, scor 2-3, şi i-au readus în calcule şi trupa lui Laurenţiu Reghecampf. Acum, au pierdut cu FCSB şi trec prin cel mai dificil moment al ultimilor ani.

După CFR – FCSB 0-1, roş-albaştrii s-au apropiat la două puncte de CFR, la finalul turului din sezonul regulat. Universitatea Craiova, cu 39 de puncte, continuă să spere la titlu.

Echipa lui Mateo Susic este campioana ultimelor patru sezoane din campionatul României. FCSB nu a mai terminat pe primul loc din 2015.

Recomandări
  • Gigi Becali nici nu vrea să audă de transferul lui Mateo Susic la FCSB
  • Susic pleacă de la CFR la finalul sezonului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și