Închide meniul

„Meritam cele trei puncte!” Zeljko Kopic, mesaj categoric după Rapid – Dinamo 1-1! Ce a spus şi Ahmed Bani

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2024, 0:03

Reclamă
„Meritam cele trei puncte! Zeljko Kopic, mesaj categoric după Rapid – Dinamo 1-1! Ce a spus şi Ahmed Bani

Zeljko Kopic, mesaj categoric după Rapid - Dinamo 1-1

Zeljko Kopic, în timpul unui meci la Dinamo/ Profimedia

Zeljko Kopic a transmis un mesaj categoric, după ce Dinamo a remizat cu Rapid, scor 1-1, în etapa a şasea din Liga 1. Antrenorul „câinilor” s-a declarat mulţumit de rezultat şi a transmis că echipa sa ar fi meritat victoria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a plecat neînvinsă din Giuleşti, după ce a remizat cu Rapid, scor 1-1. Ambele goluri au fost marcate din penalty, de Claudiu Petrila şi Astrit Selmani.

Zeljko Kopic, mesaj categoric după Rapid – Dinamo 1-1

Zeljko Kopic a declarat că Dinamo a prestat un joc solid în deplasarea din Giuleşti, motiv pentru care ar fi meritat victoria. Antrenorul croat a dezvăluit că se vor mai efectua transferuri la echipa sa, în următoarea perioadă.

„Am respect pentru Rapid, pentru fani, trebuie să fim mulţumiţi de rezultat. Impresia mea e că puteam să luăm cele trei puncte. Parcă am avut mai mult curaj, mai multă calitate, dar am făcut acea greşeală, am primit gol, şi trebuie să fim mulţumiţi. Nu vorbesc niciodată despre arbitrii, a fost o greşeală. Ne-a costat, e o lipsă de concentrare. Defensiva noastră a fost foarte bună, dar primim multe goluri.

Discutăm despre ce jucători trebuie să trimitem în teren, mai experimentaţi sau mai tineri. Dar am încredere totală în toţi jucătorii. Dacă vrem să construim ceva pentru Dinamo, trebuie să ne bazăm şi pe jucători tineri.

Reclamă
Reclamă 4

Ştim că sunt mulţi jucători fără contract, dar trebuie să căutăm jucători care se pot adapta. Avem câteva opţiuni, dar trebuie să vedem ce ne pot aduce în plus. (N.r. Despre Milanov) A simţit o problemă la aductori, nu a fost uşor să jucăm pe un astfel de teren. Trebuie să ne îmbunătăţim”, a declarat Zeljko Kopic, conform digisport.ro.

Ahmed Bani, de cealaltă parte, s-a declarat mulţumit de rezultatul derby-ului din Giuleşti. Întrebat despre o eventuală calificare a „câinilor” în play-off, dat fiind faptul că trupa din Ştefan cel Mare este neînvinsă, de cinci etape, mijlocaşul a oferit un răspuns clar.

Oarecum mulţumimţi, am avut ocazii şi noi, şi ei. E un rezultat echitabil. E un derby, e normal să se încingă spiritele, aşa a fost mereu. Eu n-am ăncercat să fac nimic, doar am vrut să-i despart. Ştiam că au jucători de caliztate, am încercat să exploatăm punctele mai puţin bune ale lor.

Reclamă

Arătăm destul de bine, suntem pe un drum ascendent. Jucătorii sunt pregătiţi. (N.r. Se vede play-off-ul) Sperăm, dar vom lua meci cu meci, să luăm cât mai multe puncte, vedem când se va trage linie. Noi am fost o echipă bună şi cu un joc solid”, a declarat şi Ahmed Bani.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:33 19 aug.

„Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi

0:20 19 aug.

Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2

23:58

VIDEOAEK – OFI Creta 3-0, a fost în AntenaPLAY! Panathinaikos – Asteras 0-1. Surpriză în Superliga Greciei

23:53

„E mai rău decât am crezut!” Claudiu Petrila, cu moralul la pământ după Rapid – Dinamo 1-1: „Fanii nu mai au răbdare cu noi”

23:51

Astrit Selmani, prima reacție după scandalul cu Neil Lennon din Rapid – Dinamo 1-1! Antrenorul i-ar fi arătat semne obscene

23:29

Rapid – Dinamo 1-1! Giuleştenii rămân fără victorie! Derby-ul din Giuleşti, decis de două penalty-uri

1 VIDEOBraga, victorie la limită în Liga Portugal, live în AntenaPLAY! Toate rezultatele zilei 2 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 3 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu 4 Foto„Suntem deasupra tuturor!” Soţia lui Alex Mitriţă, încântată că „perla” Băniei a refuzat petrodolarii din Golf 5 Darius Olaru s-a năpustit asupra unui coechipier, după eliminarea din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Injurii şi o reacţie incredibilă 6 Darius Olaru, prima reacţie după cartonaşul roşu din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Anunţ categoric despre viitorul său: „Nu în Rusia!”
Citește și