Închide meniul

OFICIAL | CFR Cluj s-a despărţit de Andrea Mandorlini! Mesajul transmis de formaţia din Gruia

Alex Masgras Publicat: 24 ianuarie 2024, 11:13

Reclamă
OFICIAL | CFR Cluj s-a despărţit de Andrea Mandorlini! Mesajul transmis de formaţia din Gruia

CFR Cluj s-a despărţit de Andrea Mandorlini

Andrea Mandorlini / Profimedia

OFICIAL | CFR Cluj s-a despărţit de Andrea Mandorlini! La câteva zile după înfrângerea de pe terenul lui FC Botoşani şi anunţul că antrenorul italian nu va mai continua pe banca tehnică, formaţia din Gruia a anunţat prin intermediul unui comunicat că a ajuns la un acord cu Andrea Mandorlini în privinţa încetării colaborării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Mandorlini revenise la CFR Cluj în această vară, la aproape 13 ani după ce a mai antrenat fosta campioană a României.

OFICIAL | CFR Cluj s-a despărţit de Andrea Mandorlini!

Clubul CFR Cluj i-a mulţumit antrenorului italian pentru munca depusă şi pentru seriozitatea cu care şi-a desfăşurat activitatea. În 27 de meciuri pe banca formaţiei din Gruia în acest sezon, el a bifat 11 victorii, 9 rezultate de egalitate şi 7 înfrângeri:

„Mulțumim pentru tot, Andrea Mandorlini!

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și antrenorul Andrea Mandorlini au ajuns la un acord privind încetarea colaborării.

Reclamă

Revenit în Gruia după aproape 13 ani, tehnicianul a stat pe banca echipei noastre pentru 27 de partide, perioadă în care a bifat, în toate competițiile, 11 victorii, 9 egaluri și 7 înfrângeri

Suntem recunoscători pentru munca sa neîntreruptă depusă la CFR Cluj, dar și pentru seriozitatea cu care și-a desfășurat mereu activitatea!

Grazie, Mister!”, a anunţat CFR Cluj, pe pagina de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu a confirmat că va fi noul antrenor de la CFR Cluj

Adrian Mutu a confirmat că va fi noul antrenor de la CFR Cluj. Mutu a dat detalii şi despre durata contractului, dar şi despre obiectivele de la noua echipă.

Adrian Mutu a mai spus că, având în vedere de relaţia de prietenie pe care o are cu Neluţu Varga, presiunea este mult mai mare.

„Am fost sunat aseară. Negocierile au fost simple, n-au durat foarte mult. Probabil 5 minute. Nu este pentru prima oară când discutăm despre astfel de lucruri. A picat într-un moment în care sunt liber.

Nu este un moment simplu, aşa este. Dacă acum s-a ivit ocazia… CFR Cluj are o singură opţiune dacă vrea titlul, să câştige fiecare meci. Ştiu la ce mă înham şi nu e niciun fel de problemă.

Sunt experienţele pe care le-am căutat şi se întâmplă. Important este ca totul să fie bine, dar din ce ştiu avem condiţii, lot. Avem totul să facem treabă bună. Şi asta vreau să se întâmple.

La astfel de echipe va fi tot timpul presiune. Ştiu la ce mă înham, nu este niciun fel de problemă. Acestea sunt experienţele pe care le-am căutat de când m-am apucat de antrenorat. Avem condiţii, avem lot să facem treabă bună. Obiectivele trebuie să le discut acum. Nu trebuie să am obiectiv titlul pentru că CFR Cluj e o echipă care se bate an de an pentru primul loc.

Reclamă

Titlul e inclus în pachet. În playoff se va juca campionatul. Trebuie să încercăm să recuperăm cât mai multe puncte din diferenţa asta. Cred că va fi contractul undeva la 2 ani şi jumătate. Atât am vorbit. Nu durata e importantă, trebuie să facem treabă. Nu amestecăm relaţia de prietenie cu cea profesională. E o presiune mai mare că mi-e şi prieten. Nu am fost şocat că a pierdut CFR la Botoşani„, a spus Adrian Mutu la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și