Închide meniul

Mesajul lui „Dina” Grameni pentru Gică Hagi, după ce s-a despărţit de formaţia „Regelui” şi a semnat cu Rapid!

Bogdan Stănescu Publicat: 9 septembrie 2024, 17:54

Reclamă
Mesajul lui „Dina Grameni pentru Gică Hagi, după ce s-a despărţit de formaţia „Regelui şi a semnat cu Rapid!

Mesajul lui "Dina" Grameni pentru Gică Hagi, după ce s-a despărţit de formaţia "Regelui"

Constantin Grameni, în timpul unui meci la Farul / Profimedia Images

Constantin „Dina” Grameni a fost prezentat oficial de Rapid. Iată mesajul lui „Dina” Grameni pentru Gică Hagi, după ce s-a despărţit de Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grameni a evoluat timp de 16 ani pentru echipa lui Gică Hagi. El este un produs al Academiei de fotbal Gheorghe Hagi.

Mesajul lui „Dina” Grameni pentru Gică Hagi, după ce s-a despărţit de formaţia „Regelui” şi a semnat cu Rapid!

Am intrat la vârsta de 5 ani pe porțile stadionului Farul și mi-am petrecut restul copilăriei în acea zonă. Eram doar un puști care se bucură de fotbal și avea un vis, acela de a reprezenta orașul în prima ligă.

Astăzi, după 16 ani în care am jucat fie la Farul, fie la Academia de fotbal Gheorghe Hagi, a venit momentul să îmi iau rămas bun de la Constanța.

Le sunt recunoscător tuturor persoanelor cu care am lucrat de-a lungul timpului, fie în perioada junioratului, fie la seniori și le mulțumesc pentru tot sprijinul și lecțiile acordate. Sunt sigur că fără unele momente neplăcute nu aș fi reușit să mă maturizez atât de devreme.

Reclamă
Reclamă

Îi mulțumesc domnului Gheorghe Hagi”

Îi mulțumesc domnului Gheorghe Hagi pentru că mi-a oferit șansa atât mie, cât și altor mii de copii să putem juca fotbal într-un mediu profesionist, iar mai apoi prin muncă și sacrificii, să ajung la nivelul primei divizii. A fost o onoare imensă să lucrez cu domnia sa și am învățat o grămadă de lucruri bune atât despre fotbal, cât și despre viață.

Vreau să îmi exprim aprecierea pentru tot colectivul din cadrul echipei. Oamenii care au grijă de viața de zi cu zi a echipei și fac munca care nu se vede. Ei mi-au oferit tot ce am avut nevoie pentru a performa și le mulțumesc pentru tot efortul depus.

Mă bucur că am reușit să iau parte la cea mai mare realizare din istoria clubului și la ceva la care poate nu aș fi îndrăznit să visez. Această performanță nu ar fi fost posibilă fără sprijinul suporterilor, dar mai ales al galeriei. Le mulțumesc pe această cale tuturor suporterilor pentru tot sprijinul acordat.

Reclamă

Farul, Constanța, constănțeni, vă mulțumesc frumos pentru tot!”, a fost mesajul lui „Dina” Grameni, transmis pe Instagram.

„Dina” Grameni a fost prezentat oficial de Rapid! A semnat un contract valabil pe 3 ani

Dina Grameni a fost prezentat oficial de Rapid! Anterior, preşedintele giuleştenilor, Viorel Moldovan, anunţa că Rapid a rezolvat transferul lui Grameni.

Constantin „Dina” Grameni a semnat cu Rapid un contract de 3 ani. Există, totodată, posibilitatea de prelungire pe încă un sezon. În vârstă de 21 de ani, Grameni este cotat de către site-ul transfermarkt.com la 2 milioane de euro. Rapid a plătit 400.000 de euro pentru Grameni. Farul a păstrat şi procente dintr-un viitor transfer al mijlocaşului. Grameni a fost în lotul preliminar pentru EURO 2024. El nu a mai ajuns însă la EURO. Edi Iordănescu nu i-a păstrat în lotul pentru Germania pe Grameni şi pe portarul Sava.

”În vârstă de 21 de ani, Grameni a semnat un contract valabil timp de trei ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, plătind în schimbul lui 400.000 de euro, constănțenii având și procente dintr-o tranzacție ulterioară.

Cel poreclit ‘Dina’ a început fotbalul la Academia lui Gheorghe Hagi, evoluând la seniori doar pentru Farul Constanța, acolo unde a fost și căpitan de echipă.

Grameni are un titlu de campion, cu Farul”

În palmares, Grameni are un titlu de campion, cu Farul, avându-i atunci printre coechipieri pe Marian Aioani și Andrei Borza, jucători transferați ulterior la Rapid.

În prima ligă, mijlocașul central a jucat 129 de meciuri, a înscris 10 goluri și a oferit 9 pase decisive. Cota lui de piață, conform transfermarkt, este de 2 milioane de euro.

Momentan, Constantin Grameni este în Finlanda, acolo unde sub comanda lui Daniel Pancu va disputa un meci extrem de important pentru calificarea la Euro 2025 cu naționala U21 a României.

‘Dina’ a evoluat în 12 meciuri pentru naționala U21, reușind să înscrie de trei ori, fiind convocat și la naționala mare, înainte de Campionatul European, atunci când a rămas rezervă în meciurile cu Bulgaria și Liechtenstein”, a anunţat Rapid pe reţelele de socializare.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:39

LIVE SCORECipru – Kosovo 0-4. Meci „de foc” în grupa României din Nations League! Franța – Belgia, la 21:45. Meciurile serii

20:13

Mihai Rotaru a anunţat revenirea de senzaţie a lui Alex Cicâldău la Universitatea Craiova: „Transfer definitiv”

20:13

VideoPuştii din naţionala lui Pancu vor să meargă la EURO, pe modelul lui Stanciu şi Ianis Hagi: „Ne dorim să le călcăm pe urme”

20:12

România – Lituania LIVE TEXT (21:45). Târnovanu este titular în Ghencea. Echipa de start a României

19:57

David Popovici va primi o altă maşină cadou după medaliile olimpice de la Paris! Anunţul sponsorului COSR

19:55

Suporterii Farului au „luat foc” după ce Dina Grameni a plecat la Rapid! Mesajul afișat: „Echipă fără nicio pretenție”

1 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 2 FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe Noah Lyles! Suspiciuni de dopaj: „Nu ai voie de 8 ori” 3 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 4 FotoRăzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui! 5 Jannik Sinner a câştigat US Open 2024! L-a învins pe Taylor Fritz şi a devenit primul italian care se impune la Flushing Meadows 6 Gică Hagi vrea un jucător de la FCSB, după ce transferul lui Haruț la Farul a picat! Toate detaiile mutării
Citește și