Închide meniul

Rapid a confirmat transferul lui „Dina” Grameni! Lovitura anunțată de Viorel Moldovan: „Am rezolvat!”

Alex Ioniță Publicat: 8 septembrie 2024, 15:48

Reclamă
Rapid a confirmat transferul lui „Dina Grameni! Lovitura anunțată de Viorel Moldovan: „Am rezolvat!

Rapid a confirmat transferul lui "Dina" Grameni!

Constantin Grameni, într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Rapid a confirmat transferul lui „Dina” Grameni! Viorel Moldovan, președintele Giuleștenilor, a anunțat că mutarea s-a realizat și că mijlocașul va evolua, din acest sezon, sub comanda lui Marius Șumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În decursul zilei de duminică, în presa din România a părut o informație conform căreia Grameni va semna cu Rapid. Acum, Moldovan a dat toate detaliile mutării.

Rapid a confirmat transferul lui „Dina” Grameni!

Constantin „Dina” Grameni va semna cu Rapid un contract de 3 ani, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon, potrivit lui Viorel Moldovan.

Totuși, președintele giuleștenilor nu a anunțat și suma pentru care Grameni a fost achiziționat de la Farul Constanța.

„Da, am rezolvat cu Grameni. Este adevărat, pentru trei ani de zile plus unul. Nu pot să vă dau alte detalii din acest punct de vedere, sunt confidențiale. Poate sunt mai mult de 400.000 de euro (n.r. suma transferului)”, a declarat Moldovan, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Rapid, comunicat dur după scandalul de la naționala U19! FRF, acuzată direct

„Pentru clubul nostru, orice prezență la loturile naționale, indiferent de categoria de vârstă, reprezintă o onoare, iar obiectivul Rapidului este acela de a da cât mai mulți jucători echipelor reprezentative. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Gabriel Gheorghe, un tânăr de 17 ani, selecționat la formația U19 a României pentru „dubla” amicală contra Finlandei.

Din pacate, Gabi nu a fost folosit în prima partidă de la Tammela, chiar dacă s-a încălzit pe margine o bună bucată din joc, cu dorința de a intra pe teren și a-și demonstra calitățile. După ce au fost efectuate toate schimbările permise de protocol, Gabi a luat loc, dezamăgit, pe banca de rezerve. În acel moment, unul dintre membrii staffului naționalei U19 l-a trimis din nou la încălzire, în ciuda faptului că jocul era pe final, iar România nici nu mai putea efectua modificări.

Gestul jucătorului nostru, de a refuza ieșirea la încălzire, într-un moment în care oricum nu mai avea șanse de a evolua vreun minut în meciul respectiv, este unul oarecum de înțeles pentru un copil de 17 ani, chiar dacă nu suntem de acord cu nerespectarea indicațiilor. Deoarece dorința lui de a juca sub tricolor a fost enormă, și dezamagirea nefolosirii a fost pe măsură”

Reclamă

„L-au trimis pe Gabi înapoi în țară singur”

„Dezamăgitor a fost și gestul reprezentanților echipei U19, care, deși erau „tutori” pentru jucătorul nostru pe toată durata deplasării în Finlanda, acesta fiind încă minor, l-au trimis pe Gabi înapoi în țară singur, cu avionul, alegând și o cursă cu escală.

Gabriel Gheorghe este un jucător extrem de serios și cuminte, nicidecum unul care ar putea crea probleme în cadrul unui lot. Este un tânăr foarte talentat și avem nevoie de el puternic și încrezător, nu demoralizat și demotivat, în urma unei astfel de experiențe neplăcute.

Înțelegem că jucătorii selecționați trebuie să se supună indicațiilor celor din stafful naționalei, dar în anumite cazuri este nevoie de mai mult tact în relația cu unii tineri, aflați la vârste la care dorința de a juca și de a demonstra este atât de mare. Clubul FC Rapid va răspunde întotdeauna afirmativ, cu mare plăcere, așa cum a făcut-o și până acum, convocărilor primite de jucătorii giuleșteni”, a postat clubul Rapid, pe site-ul oficial.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:43

România a câştigat nouă medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj U23! Performanţă uriaşă la competiţia din Turcia

17:43

Viorel Moldovan a anunţat că Rapid vrea un alt jucător de la o rivală din Liga 1: „Aşteptăm răspuns! Este interes”

17:12

Salariul fabulos pe care Adrian Newey îl va avea la Aston Martin! Anunţul făcut de BBC

17:11

Florin Răducioiu a dezvăluit care e marea sa dorinţă: „Aş vrea să câştige campionatul”

16:42

„Transfer definitiv!” Viorel Moldovan a anunţat o nouă plecare de la Rapid: „Eliberăm locurile”

16:20

„Stilul lui Dan Petrescu!” Giedrius Arlauskis a spus totul despre Lituania, înaintea meciului cu România: „Bătaie”

1 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 2 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 3 EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi 4 Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta” 5 Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!” 6 EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO
Citește și