Închide meniul

Mesajul lui Florin Tănase pentru foştii săi colegi de la FCSB, înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Să câştige şi să rămână în lupta pentru titlu”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 februarie 2023, 20:47

Reclamă
Mesajul lui Florin Tănase pentru foştii săi colegi de la FCSB, înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Să câştige şi să rămână în lupta pentru titlu

Florin Tănase, mesaj pentru foştii colegi de la FCSB

Florin Tănase a fost căpitan la FCSB | Hepta

Mesajul lui Florin Tănase pentru foştii săi colegi înainte de CFR Cluj – FCSB, derby-ul crucial în lupta la titlu din acest sezon. Fostul căpitan al roş-albaştrilor le va ţine pumnii foştilor săi colegi în marele derby cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu mai are voie să facă paşi greşiţi dacă vrea să spere la titlu. Înfrângerea cu Farul a făcut ca CFR Cluj să se distanţeze la 9 puncte de echipa lui Gigi Becali. CFR Cluj – FCSB va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mesajul lui Florin Tănase pentru foştii săi colegi, înainte de CFR Cluj – FCSB

Normal că le țin pumnii. Îmi doresc să facă un meci bun și să câștige pentru a rămâne în lupta pentru titlu. E echipa unde am jucat șase ani și echipa cu care țin de mic„, a spus Florin Tănase la sport.ro.

Florin Tănase, dublă de vis la Al-Jazira

Florin Tănase a reuşit o dublă de vis pentru Al-Jazira! Fostul atacant de la FCSB a deschis scorul după două 20 de secunde din meciul din Cupa Emiratelor Arabe Unite, contra celor de la Gulf Heroes, iar în repriza secundă a reuşit „dubla”. Tănase a marcat două goluri pentru echipa sa chiar de ziua soţiei lui, Medeea!

Florin Tănase evoluează la Al-Jazira de la începutul sezonului. Internaţionalul român a fost cumpărat de la FCSB în schimbul sumei de 3 milioane de euro, după ce a petrecut şase sezoane în tricoul roş-albastru.

Reclamă
Reclamă

Florin Tănase a deschis scorul repede în meciul din Cupa Emiratele Arabe Unite. Fostul atacant de la FCSB a marcat în secunda 20, cu un şut în forţă din faţa porţii, după ce a beneficiat de pasa perfectă din partea lui Oumar Traore.

Ulterior, internaţionalul român de 28 de ani a reuşit „dubla” în minutul 59. Acesta a beneficiat tot de pasa lui Oumar Traore, care l-a găsit demarcat perfect în faţa porţii. Tănase nu a ezitat şi şi-a trecut în cont şi al doilea gol.

Până la golul secund al lui Florin Tănase, Al-Jazira reuşise să marcheze pentru 2-0 prin Oumar Traore, iar ulterior Gulf Heroes au redus din diferenţă prin Diop, în minutul 45.

Reclamă

Graţie celor două goluri marcate, Florin Tănase a ajuns la cota şase în acest sezon pentru Al-Jazira. Fostul căpitan de la FCSB a mai reuşit şi două pase de gol, în cele 16 partide bifate pentru trupa din Golf.

Al-Jazira, trupa lui Florin Tănase, ocupă locul 4 în prima ligă din Arabia Saudită, cu 26 de puncte după 14 runde. În Cupă, formaţia internaţionalului român are şansa de a se califica în sferturi, dacă va trece de Gulf Heroes.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și