Închide meniul

Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB înainte de derby-ul cu Rapid! Ce le-a transmis suporterilor

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 mai 2023, 14:48

Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB înainte de derby-ul cu Rapid! Ce le-a transmis suporterilor

Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB înainte de derby-ul cu Rapid

Florinel Coman, în conferinţa de presă de dinainte de meciul cu Rapid

Iată mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB înainte de derby-ul cu Rapid. El a ţinut să le spună fanilor cât de mult regretă că echipa roş-albastră a pierdut titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a precizat că fanii au fost alături de jucători în acest sezon.

Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB înainte de derby-ul cu Rapid!

Ne aşteaptă ultimul meci din acest campionat, jucăm acasă. Gândul nostru este doar să facem o prestaţie bună şi să luăm cele 3 puncte, chiar dacă nu mai contează.

Ne putem motiva, sincer voiam să transmit un mesaj suporterilor pentru că ne pare foarte rău că nu am reuşit să-i facem fericiţi. Ştiu că aşteaptă de foarte multă vreme ca Steaua să ia campionatul. Au fost lângă noi, ne-au susţinut şi în meciurile din deplasare, au fost în număr foarte mare. Au fost lângă noi şi după meciul cu CFR, s-a văzut. Au fost aproximativ 35.000 în tribună. Am pierdut cu toţii lupta aceasta, îmi pare rău că nu am reuşit să luăm ce 3 puncte la Farul.

Atârnă foarte greu această înfrângere pentru noi, dar nu avem ce să facem, trebuie să muncim mai mult şi sper că anul viitor vom ridica trofeul.

Reclamă

(Reporter: Sunt foarte multe oferte pentru tine, te mai vedem şi anul viitor?) Nu vreau să vorbesc despre acest subiect, vorbesc doar despre meciul de mâine.

Ştiu cât s-a dorit campionatul, câte sacrificii s-au făcut. Toată echipa am fost într-un moment foarte bun în play-off. Am reuşit să ne ridicăm de jos, să ajungem în vârf şi ne-au lipsit 45 de minute pentru a juca cu trofeul pe masă.

Mai aveam contract şi mi s-a mai pus un an la contract, atâta tot. Nu am fost în ultimul an de contract, să îl prelungesc”, a declarat Florinel Coman în conferinţa de presă de dinainte de FCSB – Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman e cu gândul încă la ratarea titlului

Florinel Coman s-a declarat extrem de dezamăgit de ratarea titlului. Extrema roş-albaştrilor a declarat că următorul obiectiv al echipei este calificarea în grupele Conference League.

Este mare supărarea, dar ce să facem. Asta este, mergem înainte, suntem supărații cu toții și încă nu am putut trece peste acea înfrângere. Nu avem ce să facem, urmează Europa, trebuie să ne îndeplinim obiectivul de a juca în cupele europene.

(n.r. Un mesaj pentru suporteri?) Să ne susțină, și noi suntem supărați. Să fie alături de noi tot timpul pentru că așa trebuie și așa este normal. Dacă reușeam să câștigăm, câștigam cu toții. Acum am pierdut cu toții, așa trebuie să fim”, a declarat Florinel Coman, în cadrul unui videoclip postat de Gheroghe Mustaţă, pe reţelele de socializare.

Decizia radicală luată de Florinel Coman, după ce a ratat încă un titlu cu FCSB

Decizia radicală luată de Florinel Coman, după ce a ratat un nou titlu cu FCSB nu îi va pica bine patronului Gigi Becali. ”Mbappe” vrea să plece în această vară de la echipa din Berceni.

Coman a fost cel mai bun jucător al roș-albaștrilor în play-off-ul Ligii 1. Jucătorul cotat la 2.5 milioane de euro a marcat 4 goluri și și-a trecut în cont și 5 pase decisive.

Asta l-a adus din nou în vizorul unor echipe din străinătate. Rămâne de văzut cine va plăti noua clauză de reziliere de 5 milioane de euro, stabilită de Gigi Becali, atunci când Florinel a semnat noul contract.

Conform digisport.ro, Coman crede că aceasta ar putea fi ultima lui șansă de a prinde un transfer bun afară. Asta chiar dacă Gigi Becali i-a mărit salariul la 30.000 de euro, cel mai mare de la FCSB.

Reclamă

Gigi Becali anunţa că Florinel Coman are o clauză de 5 milioane de euro

Gigi Becali preciza că nu îl poate ţine pe Florinel Coman la FCSB. Patronul roş-albaştrilor sublinia că Florinel Coman are o clauză de 5 milioane de euro. Orice echipă care e dispusă să achite această sumă şi se înţelege cu starul lui FCSB în privinţa salariului îşi poate asigura serviciile acestuia.

”Coman poate să meargă şi în Honolulu. Eu nu ştiu de oferte, de astea. Voi dacă ştiţi… Nu pot să îl ţin pe Florinel Coman. Are clauză de 5 milioane de euro. Aşa a semnat prelungirea. Cine dă banii, poate să-l ia.

A cerut să îi pun clauză mai mică. I-am pus clauza mai mică şi oricine dă cinci milioane de euro îl poate lua pe Coman. A plecat Coman, varză, praf ne face. Mai putem să ne numim echipă?

Eu mereu o să am obiectiv titlul şi încerc să fac bani din fotbal. Când văd în ultima instanţă că nu pot să fac bani… eu nu fac muncă patriotică”, a declarat recent Gigi Becali.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! Vezi toate știrile
Citește și