Închide meniul

Mesajul lui Mihai Stoica după ce FCSB s-a distanţat de CFR Cluj în fruntea clasamentului Ligii 1

Bogdan Stănescu Publicat: 14 noiembrie 2023, 22:58

Reclamă
Mesajul lui Mihai Stoica după ce FCSB s-a distanţat de CFR Cluj în fruntea clasamentului Ligii 1

Mihai Stoica, val de ironii când a aflat că a fost blocat transferul jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB

Mihai Stoica / Facebook

Mihai Stoica a postat un mesaj evlavios pe contul său de Facebook înainte de Lăsata Secului. Oficialul FCSB-ului s-a referit şi la faptul că echipa pe care o reprezintă e pe primul loc, manifestându-şi speranţa că va fi la fel şi la finalul campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB e pe primul loc în Liga 1, la 3 puncte distanţă de CFR Cluj. În ultima etapă, FCSB a învins-o cu 2-1, acasă, pe FCU Craiova, în timp ce CFR Cluj a făcut 3-3 în deplasare cu Poli Iaşi.

Mesajul lui Mihai Stoica după ce FCSB s-a distanţat de CFR Cluj în fruntea clasamentului Ligii 1

Mulțumesc pentru urări celor care n-au uitat de sărbătoarea Sfinților Arhangheli, e prima dată când intru pe rețele în ultima vreme.

Îmi pare rău doar că nu mai citesc comentariile lui Sergi, dar nu m-aș putea abține să parcurg comentariile și n-are sens să mă încarc negativ. Nici nu vreau să public ce mi-au scris în privat unii ‘aprigi’ contestatari de-ai mei”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Reclamă

Mihai Stoica cere un titular la FCSB: „Nu poate lipsi din echipă! Ştie jocul şi joacă pentru ceilalţi!”

Mihai Stoica cere un titular la FCSB. Oficialul roş-albaştrilor a spus că Damjan Djokovic nu poate lipsi din prima echipă şi că acesta este constant.

Mihai Stoica spune că Djokovic este un fotbalist care „vede” bine jocul şui îşi pune şi colegii în situaţii favorabile. Mai mult, Mihai Stoica a spus că Djokovic a jucat fără greşeală în partida cu FC U Craiova, câştigată de FCSB cu 2-1.

Şi ultimul plus este Djokovic, care a jucat fără greşeală. Mie îmi place, e un jucător care niciodată n-o să coboare sub nota 7. Când marchează, creşte nota. E o părere personală şi de care avem nevoie, că ştie jocul şi care joacă şi pentru ceilalţi.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai bun meci al nostru din actuala ediţie de campionat e cel cu Craiova. Am jucat fenomenal atunci, iar pentru mine Djokovic nu poate lipsi din echipă, am spus-o atunci, o zic şi acum!”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

După un debut bun la FCSB, Djokovic a intrat în gura lui Gigi Becali. Mai mult, mijlocaşul croat a fost rezervă mai multe meciuri. De altfel, în momentul când a venit la FCSB, fostul mijlocaş al CFR-ului a vorbit despre posibilitatea de a fi criticat de Becali.

Djokovic: „Nu e cazul să fiu prea sensibil la anumite comentarii”

(Reporter: Ești pregătit să fii criticat? Nu de către presă, ci de către patronul propriu. Ai fost la CFR cu Ioan Varga, un proprietar mai discret) E mai puțin vizibil în presă, dar și patronul de la CFR se gândește la câți bani a dat el singur și când echipa pierde un meci important are și el emoțiile lui, doar că se exprimă diferit.

Am mai fost criticat de-a lungul carierei, asta nu înseamnă că trebuie să las capul jos. Am o vârstă, o experiență și știu că nu e cazul să fiu prea sensibil la anumite comentarii”, a declarat Damjan Djokovic pentru gsp.ro.

Djokovic câștigă la FCSB 20.000 de euro pe lună. Venit liber de contract, croatul a fost convins cu o primă de instalare de 100.000 de euro. Cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei rămâne Florinel Coman, cu 30.000 de euro pe lună.

(Reporter: Becali te-a convins și cu altceva în afara banilor? Ți-a spus ceva?) Mie, direct, nu. Am citit o declarație în care spunea că el chiar vrea să câștige campionatul următor. Fiecare are părerea lui despre Becali, adevărul e că sunt puțini, el, Neluțu, Rotaru, care investesc bani mulți în fotbalul românesc. M-a atras cu declarația aceea în care spunea că e hotărât să câștige din nou titlul„, mai spunea Djokovic.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și