Închide meniul

Mesajul lui Mircea Lucescu pentru fanii lui Rapid, înaintea debutului în play-off: „E dificil”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 martie 2024, 16:47

Mesajul lui Mircea Lucescu pentru fanii lui Rapid, înaintea debutului în play-off: „E dificil

Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o, după ce antrenorul român a plecat de la Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Mesajul lui Mircea Lucescu pentru fanii lui Rapid, înaintea debutului în play-off, a venit cu câteva ore înainte de meciul cu Farul, de vineri seară. Giuleştenii vor juca primul meci după succesul răsunător de pe Arena Naţională cu FCSB, scor 4-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o zi înaintea primului meci în play-off, formaţia din Giuleşti a fost zguduită de un scandal de proporţii. Mai mulţi suporteri, printre care şi şeful de galerie Liviu Ungurean, au fost arestaţi pentru 30 de zile, într-un dosar în care este cercetat şi Daniel Niculae.

Mesajul lui Mircea Lucescu pentru fanii lui Rapid, înaintea debutului în play-off

Mai mult, trei sectoare ale stadionului din Giuleşti au fost închise, din cauza incidentelor de la meciul cu FCSB. Într-un moment extrem de important pentru echipă, care luptă la titlu în acest sezon, Mircea Lucescu i-a îndemnat pe fani să îşi ducă formaţia favorită către victorie, mai ales că este vorba despre un meci complicat pentru jucătorii lui Cristiano Bergodi. De asemenea, Lucescu va merge la meci şi îl va susţine şi pe Gică Hagi:

„Suporterii trebuie să-și conducă echipa către victorie pentru că e un meci dificil. Eu mă duc să văd și să fiu aproape și de Hagi în această competiție.

Rapidul este echipa cea mai îndreptățită să atace primul loc al FCSB-ului. Ar fi extraordinar ca titlul să se decidă în ultima etapă”, a declarat Mircea Lucescu.

Reclamă

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile!

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul în care Daniel Niculae este anchetat în stare de libertate. După gratii mai rămân doi ultraşi ai echipei din Giuleşti.

„Bocciu” este considerat „capul grupului infracţional organizat” în dosarul care vizează introducerea de materiale pirotehnice pe stadioane.

Liviu Ungurean a fost „săltat” joi de mascaţi şi a fost audiat timp de mai multe ore. Astăzi a aflat că va rămâne în arest pentru 30 de zile.

Reclamă 4 / 0/3

”În continuarea comunicatului de presă din data de 14 martie 2024, precum și ca urmare a interesului public manifestat, Parchetul de pe lângă Tribunalul București aduce la cunoștința opiniei publice următoarele.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală față de 16 inculpați, persoane fizice, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, prevăzută de art. 367 alin. (1) și (3) Cod penal, orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, prevăzută de art. 37 lit. a) din Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explosive, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, prevăzută de art. 342 alin. (1) Cod penal și distrugere, prevăzută de art. 253 alin. (4) Cod penal.

Față de 12 inculpați procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, iar față de 3 inculpați s-a propus luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 zile de către judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului București.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale, dispunerea sau propunerea de luare a unor măsuri preventive sunt etape în cadrul procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, a anunţat Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și