Închide meniul

„Mi-a spus că sunt maimuță!” Derapaj rasist incredibil în Liga 1! Christian Irobiso, dezvăluiri șocante

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 noiembrie 2022, 10:42

„Mi-a spus că sunt maimuță! Derapaj rasist incredibil în Liga 1! Christian Irobiso, dezvăluiri șocante

Christian Irobiso, Petrolul

Christian Irobiso, într-un meci pentru Petrolul/ Hepta

Christian Irobiso, atacantul celor de la Petrolul, a dezvăluit că a fost victima unui derapaj rasist în timpul partidei cu UTA, disputate sâmbătă, în etapa a 17-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irobiso a spus că fost numit „maimuță” de unul dintre jucătorii celor de la UTA.

Christian Irobiso, victima unui derapaj rasist în Liga 1

”Sunt foarte bucuros pentru cele trei puncte, dar în acelaşi timp sunt trist pentru că un fundaş advers folosea cuvinte care nu îmi plac. Nu poţi să mă numeşti maimuţă, nu e drept. (n.r. despre cartonaşul roşu) M-a insultat şi mi-a spus că sunt maimuţă. Nu poţi face asta, este foarte trist”, a spus Christian Irobiso, după meciul Petrolul – UTA 2-1, conform orangesport.ro. 

Irobiso a marcat unul dintre golurile celor de la Petrolul în partida cu UTA. În final, nigerianul a fost eliminat pentru că și-a lovit un adversar fără minge.

Rapid amenință cu retragerea echipei de pe teren, la derby-ul cu FCSB

Înaintea meciului de pe Arena Națională, la care FCSB va fi gazdă, giuleștenii au anunțat că se gândesc să ia o decizie radicală dacă fanii roș-albaștri vor folosi scandări rasiste la adresa alb-vișiniilor.

Reclamă

Lucian Ionescu, ofițerul de presă al Rapidului, a precizat că clubul giuleștean nu va tolera sub nicio formă eventualele scandări cu tentă rasistă îndreptate către suporterii care vor face deplasarea la meciul cu FCSB.

„Clubul Rapid nu va tolera nici cea mai mică formă de rasism la adresa clubului, a jucătorilor și în special a spectatorilor noștri. Tragem acest semnal de alarmă și sperăm să ajungă la urechile celor care vor conduce această partidă.

Dacă va fi nevoie, sperăm să ia măsurile necesare, conform regulamentelor emise de FIFA și UEFA. În caz contrar, nu ne dorim să se ajungă acolo, putem ajunge inclusiv la a retrage echipa de pe teren. Sperăm ca spectacolul sportiv se va derula doar pe terenul de joc și cel mai bun va învinge”, a spus Lucian Ionescu, la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, derapaj rasist: „Țigani, țigani, dar sunt civilizați!”

Gigi Becali a avut o declarație rasistă la adresa fanilor rapidiști, în luna mai.

„Mă gândesc să vorbesc cu Mustață (n.r. – liderul galeriei FCSB), să vorbească cu șefii de galerie de la Rapid. Că dacă se înțeleg ei între ei, nu e niciun fel de problemă. Mă gândeam să vorbească.

Ei dușmănia lor o au cu Dinamo. Rapidiștii au o galerie așa cum sunt ei. Țigani, țigani, dar sunt civilizați oamenii. Dacă ar accepta, pentru că acolo nu poți să ai pretenții să joci dacă nu acceptă galeria lui Rapid. Adică să le demonstreze giuleștenii că nu sunt dușmănoși, că vor să vadă spectacol fotbalistic.

Mai întâi să se înțeleagă galeriile și apoi vom vedea dacă vom face un demers pentru a juca pe Giulești. Dacă vor accepta, promitem să nu facem nicio sărbătoare în Giulești”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și