Închide meniul
EXCLUSIV

„Mi-aș dori din tot sufletul să câștige FCSB, dar îmi e frică de CFR!”. Cristi Tănase a vorbit despre lupta la titlu

Cosmin Olteanu Publicat: 9 ianuarie 2023, 19:54

Reclamă
Mi-aș dori din tot sufletul să câștige FCSB, dar îmi e frică de CFR!”. Cristi Tănase a vorbit despre lupta la titlu

Cristi Tănase a vorbit despre lupta la titlu

Cristi Tănase/hepta

Cristi Tănase a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre lupta la titlu din acest sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Tănase (35 de ani) este liber de contract, după ce, în vara lui 2022, s-a despărțit de FC Argeș. Acesta a pus umărul la prima calificare, în play-off-ul Ligii 1, a formației piteștene, din sezonul 2021/2022.

Cristi Tănase a vorbit despre lupta la titlu

Fostul fotbalist de la FCSB este fanul echipei patronate de Gigi Becali și își dorește ca aceasta să câștige titlul de campioană, la finalul actualului sezon. Însă, recunoaște că îi e „frică” de CFR Cluj care a adjudecat ultimele cinci campionate.

Totodată, Cristi Tănase spune că liderul Ligii 1, Farul Constanța, are șanse la titlu, fiind de părere că echipa lui Gică Hagi prestează un fotbal mai bun decât în 2017, când a câștigat campionatul.

„Sincer, Farul, atunci când a câștigat campionatul, nu a jucat la fel de bine cum a jucat anul acesta, părerea mea. Mi se pare că joacă mult mai pe poartă. Înainte avea posesia aceea cum o avea Barcelona. Acum e și mai direct spre poartă. Au șanse mari.

Reclamă
Reclamă 4

Mie, sincer, tot îmi e frică de CFR. Eu mi-aș dori din tot sufletul să câștige Steaua (n.r. FCSB). Dar nu știu ce se va întâmpla în play-off, deoarece, în ultimii ani, în play-off, Farul a cam scârțâit”, a declarat Cristi Tănase, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Cristi Tănase se gândește la retragere

Cristi Tănase a mai spus, pentru Antena Sport, că se gândește la retragerea din fotbal.

„Deocamdată, nu am discutat cu nimeni. Atunci când am plecat de la Pitești, au fost ceva discuții cu Chiajna, cu primarul Tănase. Apoi, am zis că Liga 2 nu prea e pentru mine și am zis să mai stau.

Reclamă

Și știi cum e… trece timpul. Nu știu dacă mai pot să mai joc. Mă gândesc la retragere. Nu sunt sută la sută sigur, dar nu vreau să mă duc în Liga 2 sau prin nu știu ce alte orașe.

Cam 80%, aș vrea să agăț ghetele în cui. Dacă e să fie vreo propunere bună, da. Dar, altfel; nu are rost”, a mai spus Cristi Tănase.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și