Închide meniul

Mihai Chirica a tunat şi a fulgerat după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 1-4, iar acum a luat o decizie radicală!

Reclamă

Publicat: 13 august 2023, 8:38

Mihai Chirica a tunat şi a fulgerat după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 1-4, iar acum a luat o decizie radicală!

Mihai Chirica a tunat şi a fulgerat după Poli Iaşi - Universitatea Craiova 1-4

Mihai Chirica / Facebook

Mihai Chirica a tunat şi a fulgerat după Poli Iaşi – Universitatea Craiova. Primarul municipiului Iaşi a acuzat arbitrajul şi le-a transmis conducătorilor Ligii Profesioniste de Fotbal că ar trebui să le fie ruşine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acele acuzaţii dure, Mihai Chirica a luat o decizie radicală: a şters toate postările pe care le-a făcut pe Facebook după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 1-4.

Mihai Chirica a tunat şi a fulgerat după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 1-4

Am depostat pentru că eu nu vorbesc despre etnie, ci despre rolul sportului în educarea copiilor noștri. Mai avem multe, prea multe de făcut, ca să avem iarăși performanță”, a transmis Mihai Chirica pe Facebook după ce a şters toate postările legate de meciul Poli Iaşi – Universitatea Craiova 1-4.

Mihai Chirica a publicat trei postări pe Facebook după acest meci, acuzând dur maniera de arbitraj. ”Se pare că liga 1 promovează Gheboasă! Bănui ca acolo ne vreţi copiii! Vom căuta alte sporturi!”, a fost unul dintre mesajele transmise de primarul municipiului Iaşi.

Copii de 7 și 8 ani strigă “ Hoțule, hoțule !” Bănui că veniseră să vadă o competiție sportivă, nu o jecmăneală la drumul mare! Îmi este rușine pentru trauma prin care trec acești copii.

Reclamă

Dacă acesta este fotbalul de liga 1 in România, dacă asta organizează această ligă și dacă credeți ca eu mai stau cu voi la masă , vă înșelați!

Chiar nu merita sa faci fotbal in Liga 1. Este o pierdere de timp și resurse. Rușine! De astăzi nu mai vorbesc de Liga 1 , aștept ziua in care hoția nesimțita va lăsa sportul din România sa performeze. Pâna atunci mă voi ocupa de sportul pentru copii! Din nou , să va fie rușine celor care vă ocupați de Liga profesionistă din România”, a mai transmis Mihai Chirică pe reţelele de socializare.

Poli Iaşi – Universitatea Craiova 1-4

Craiovenii au avut o ocazie de a deschide scorul în minutul 4, la o cursă a lui Andrei Ivan care a pasat în careu pentru Markovic, aflat în poziţie centrală, însă acesta a pus latul şi a trimis pe lângă poartă. Apoi meciul s-a jucat pe contre, cu faze de poartă pentru embele echipe. Scorul a fost deschis în minutul 44 de gazde, prin Alin Roman, din lovitură liberă uşor deviată.

Reclamă 4 / 0/3

Partea secundă a adus un pressing al oltenilor şi un cartonaş roşu pentru căpitanul ieşenilor, Alin Roman, care a primit al doilea galben în minutul 58. Craiova a profitat şi Markovic a egalat în minutul 65, cu o lovitură de cap. Oaspeţii au marcat şi golul al doilea, în minutul 78. Pasă lungă a lui Mitriţă pentru Andrei Ivan, care l-a depăşit pe Florin Ilie şi l-a învins pe Ailenei cu un şut la colţul lung. Acelaşi Alexandru Mitriţă a marcat şi golul de 3-1, în minutul 90, iar Roguljic a făcut 4-1 în minutul 90+4, aducând o victorie clară Craiovei, care îi plasează pe elevii lui Reghecampf pe poziţia a doua în clasament, cu 11 puncte.

Laurenţiu Reghecampf, după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 1-4: „Nu este uşor să joci împotriva noastră cu un om în minus”

Laurenţiu Reghecampf, după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 1-4. Antrenorul formaţiei din Bănie a vorbit despre victoria echipei sale din meciul din etapa cu numărul 5 a Ligii 1.

Este exact ce v-am spus. Dacă luăm în serios și jucăm la adevărata noastră valoare, nu avem probleme. Dacă nu jucăm ce trebuie, ne facem singuri probleme, cum s-a întâmplat în prima repriză. Nu am fost agresivi, le-am dat foarte multe spații, de asta s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Nu este uşor să joci împotriva noastră cu un om în minus. În repriza a doua s-a văzut o schimbare, a fost totul pozitiv și sunt mulțumit. Puteam să marcăm și mai multe goluri și vom ajunge la nivelul acesta, să marcăm mai multe goluri.

Mitriță este un jucător foarte important. A resimțit ceva în prima repriză, sper să nu fie ceva mai serios. (n.r. despre Mitriţă la naţională) Asta nu e problema mea, noi încercăm să îi antrenăm, să îi punem în valoare. E decizia selecţionerului. Acest lucru nu îl discut niciodată.

(n.r. despre transferuri) Deocamdată, suntem bine, dacă va apărea vreo oportunitate, un jucător care să ne ajute să ridicăm nivelul echipei, vom încerca să-l luăm.

(n.r. despre titlu) Acesta este obiectivul. În fiecare an este acelaşi obiectiv. Vom lupta şi vom încerca să câştigăm fiecare partidă”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și