Închide meniul

Mihai Lixandru, ironie devastatoare pentru Rapid: „Noi nu facem nuntă ca ei!” Titularul de la FCSB i-a făcut praf pe rivali

Alex Ioniță Publicat: 11 aprilie 2024, 10:44

Reclamă
Mihai Lixandru, ironie devastatoare pentru Rapid: „Noi nu facem nuntă ca ei! Titularul de la FCSB i-a făcut praf pe rivali

Mihai Lixandru, ironie devastatoare pentru Rapid

Mihai Lixandru, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Mihai Lixandru a lansat o ironie devastatoare pentru Rapid. Titularul de la FCSB a vorbit despre lupta pentru titlu și i-a „înțepat” pe rivalii din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, FCSB este la 10 puncte peste principalele contracandidate la titlu, CFR Cluj și Universitatea Craiova. În contextul în care Rapid este ca și ieșită din luptă, Lixandru a avut de transmis un mesaj dur pentru elevii lui Bergodi.

Mihai Lixandru, ironie devastatoare pentru Rapid

Jucătorul lui Gigi Becali i-a făcut praf pe giuleșteni și a spus că fotbaliștii de la FCSB nu vor face „nuntă” după o victorie, așa cum au făcut rivali.

Mihai Lixandru a făcut referire la un episod în care jucătorii de la Rapid au dat o petrecere, după 4-0 cu FCSB.

Legat de lupta la titlu, mijlocașul a transmis că finalul campionatului va fi unul dificil, dar a ținut să menționeze că jucătorii de la FCSB sunt pregătiți și încrezători.

Reclamă

„Finalul de campionat o să fie cum a fost tot campionatul: greu, pentru că aţi văzut că orice echipă poate să bată orice echipă.

Suntem pregătiţi şi încrezători. Nu ne dorim să facem nuntă, cum s-a întâmplat la alte echipe. Au făcut mare petrecere după o victorie şi după au urmat câteva înfrângeri. Rămânem echilibraţi, suntem conştienţi că putem să strângem înfrângeri la rând dacă nu rămânem aceeaşi echipă de la începutul campionatului.

De deranjat nu au cum să ne deranjeze. Important e să nu bagăm în seamă, aşa cum nu am băgat în seamă nici după meciul cu Rapid, când am pierdut 4-0. Toată lumea îi dădea campioni pe cei de la Rapid”, a spus jucătorul de la FCSB, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Veste importantă pentru FCSB înainte de meciurile care o pot face campioană

A venit o veste importantă pentru FCSB, înainte de meciurile care o pot face campioană! Elias Charalambous se va putea baza pe doi jucători care s-au accidentat, în urmă cu ceva vreme.

Este vorba despre Ovidiu Popescu și Luis Phelipe, care s-au accidentat la finalul lunii martie, înainte de partida cu Farul Constanța, câștigată de FCSB cu scorul de 1-0.

Potrivit informațiilor oferite de spotmedia.ro, Ovidiu Popescu va fi apt pentru derby-ul cu Rapid, care se va juca pe data de 20 aprilie. Inițial, au apărut informații conform cărora mijlocașul ar rata tot sezonul, însă „Lampard” s-a refăcut mult mai repede.

De cealaltă parte, Luis Phelipe a suferit o ruptură musculară înainte de partida cu Farul. Acesta va reveni pe teren la duelul cu Sepsi, care se va juca pe data de 25 aprilie.

Singura problemă de lot a lui Elias Charalambous va rămâne astfel accidentarea lui Alexandru Băluță. Potrivit informațiilor oferite de Mihai Stoica, atacantul va lipsi 3-4 săptămâni. Acesta ar putea reveni pe teren la meciul cu Farul, care se va juca pe 27 aprilie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și