Închide meniul

Mihai Pintilii a dezvăluit că Dragoş Nedelcu a plâns în vestiar la FCSB, după ce a fost criticat de Gigi Becali: „Te afectează, dar nu ţine de mine”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2023, 12:35

Mihai Pintilii a dezvăluit că Dragoş Nedelcu a plâns în vestiar la FCSB, după ce a fost criticat de Gigi Becali: „Te afectează, dar nu ţine de mine

Gigi Becali l-a făcut pe Dragoş Nedelcu să plângă

Gigi Becali, criză de nervi / Hepta

Mihai Pintilii a dezvăluit că Dragoş Nedelcu a plâns în vestiar la FCSB, după ce a fost criticat de Gigi Becali. Ulterior, Dragoş Nedelcu a plecat de la FCSB şi s-a întors la echipa lui Gică Hagi, acolo unde are evoluţii bune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu ezită să îşi facă praf jucătorii la televizor, iar Dragoş Nedelcu a fost unul din clienţii patronului de la FCSB. Mihai Pintilii a dezvăluit că, la un moment dat, Nedelcu a fost extrem de afectat şi a început să plângă în vestiarul celor de la FCSB.

Mihai Pintilii a dezvăluit că Dragoş Nedelcu a plâns în vestiar la FCSB, după ce a fost criticat de Gigi Becali

Au fost momente când nea Gigi i-a criticat la televizor (n.r. pe jucătorii FCSB-ului). I-am chemat, am vorbit cu ei, încercam să le ridic moralul. Oaidă e ultimul pe care l-am luat deoparte. E un copil senzațional. Dragoș Nedelcu a plâns în vestiar. Nu ai cum, te afectează (n.r. criticile). Nu ține de mine”, a spus Mihai Pintilii în podcastul ”Victory Extra Time”.

Vara trecută, Dragoş Nedelcu a plecat de la FCSB şi a semnat cu Farul pentru 3 sezoane. Dragoş Nedelcu a ales să plece definitiv de la echipa lui Becali şi să revină la Hagi, cel care l-a lansat în fotbalul mare.

Nedelcu a ajuns la FCSB în 2017, când Gigi Becali plătea peste două milioane de euro ca să-l transfere de la Viitorul. El nu s-a impus însă la FCSB și a intrat rapid în dizgrația patronului.

Reclamă

Mihai Pintilii a dezvăluit că Darius Olaru este jucătorul de la FCSB care se enervează cel mai rău

Mihai Pintilii a dezvăluit că Darius Olaru este jucătorul de la FCSB care se enervează cel mai rău. Delegatul vicecampioanei României a povestit cum reacționează mijlocașul de 25 de ani atunci când pierde . Pintilii a spus că Olaru „se oftică foarte tare” până și la miuțele de la antrenament, atunci când nu îi iese jocul.

Darius Olaru a devenit căpitan la FCSB în ultima perioadă, grație prestațiilor solide reușite sub comanda antrenorului „din umbră”, Mihai Pintilii.

Pintilii a recunoscut că n-a mai văzut niciun jucător care pune atât de mult suflet și se supără când pierde, ca Darius Olaru. „E un jucător care pune și suflet și se oftică foarte tare. E greu să te înțelegi cu Olaru dacă pierde la miuțe!

Reclamă 4 / 0/3

Deci un om care să sufere atâta la o miuță pierdută sau la un joc și să înjure și să facă ‘Băi, lasă-mă că nu mai pot’ nu am văzut! Asta e viața, nu poți să câștigi tot timpul”, a spus Mihai Pintilii.

Mihai Pintilii a anunțat că Octavian Popescu este indispensabil la FCSB

Întrebat dacă poate face față la FCSB în cazul în care mai mulți jucători ar părăsi echipa, Pintilii a spus că n-ar avea nicio problemă, dar cu o singură condiție. Să-l păstreze pe Octavian Popescu! ”Dacă ar fi după mine, să plece cel puțin jumătate. Mă refer la cei din față, să plece cel puțin jumătate, dacă nu toți. Din față, aș vrea să mai rămână doar Tavi un an. Restul, să plece toți.

Important e să facă un play-off foarte bun, să își dea silința, să creadă în ei că pot câștiga campionatul”, a spus Mihai Pintilii.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și