Închide meniul

Oţelul – FCSB 0-0. Trupa lui Mihai Pintilii, şanse minine la calificare! Moment incredibil pe final, când s-au eliberat gaze lacrimogene „din greşeală”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 noiembrie 2022, 23:00

Oţelul – FCSB 0-0. Trupa lui Mihai Pintilii, şanse minine la calificare! Moment incredibil pe final, când s-au eliberat gaze lacrimogene „din greşeală

Dumitru Dragomir, convins că Mihai Pintilii va avea o carieră de succes la FCSB

Mihai Pintilii, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Oţelul – FCSB 0-0. Partida din etapa a doua a grupelor Cupei României a fost în format live text, pe AS.ro. Trupa lui Mihai Pintilii păstrează şanse minime pentru a se califica în semifinalele competiţiei, având două puncte, după primele două meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB şi Oţelul a fost lipsită de prea multe faze de poartă. Mihai Pintilii a mizat pe rezerve, şi a menajat titularii de bază pentru confruntările din Liga 1.

Oţelul – FCSB 0-0

Final: FCSB a remizat cu Oţelul, şi poata rata calificarea în semifinalele Cupei României!

Min. 90+1: Meciul este întrerupt câteva momente, după un moment incredibil! Tubul de gaze lacrimogene al unui jandarm s-a declanşat automat, iar jucătorii s-au resimţit! Pe lângă fotbalişti,fanii şi staff-urile tehnice au avut de suferit!

Min. 46: Începe repriza secundă! Mihai Pintilii a efectuat trei schimbări la pauză! Musi, Vlad Tudor şi Valentin Creţu i-au înlocuit pe Marco Dulca, Alexandru Pantea şi Bogdan Rusu!

Reclamă

Min 45: Final de primă repriză! Oţelul şi FCSB sunt la egalitate!

Min. 39: Ocazie FCSB! David Miculescu a încercat să înscrie printr-un lob, însă balonul trece puţin peste poarta celor de la Oţelul!

Min. 3: Ocazie FCSB! Eduard Radaslavescu a şutat periculos, însă mingea a fost respinsă în extremis de portarul gazdelor!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: Începe meciul dintre Oţelul şi FCSB!

Echipa de start la FCSB

FCSB: A. Vlad – Pantea, Haruț, Bouhenna, Boboc – Dulca, Nikolov, Radaslavescu – Miculescu, B. Rusu, Coman (cpt)

Rezerve: Ducan – V. Crețu, I. Stoica, Dumiter, Tudor, Musi, Ciobanu, S. Șerban

Antrenor: Mihai Pintilii

În prima etapă a grupelor, FCSB a remizat cu UTA, în deplasare, scor 2-2. Meciul a fost unul dramatic, doi jucători roş-albaştrii fiind eliminaţi pe final de joc. De cealaltă parte, Oţelul a fost învinsă de Mioveni, scor 0-1.

FCSB merge la Galaţi cu un moral perfect. În ultimul meci, trupa lui Mihai Pintilii a învins-o pe rivala Rapid, scor 3-1. De cealaltă parte, Oţelul traversează o perioadă dificilă, fiind fără victorie de trei meciuri.

Reclamă

Echipele probabile:

Oțelul: Dur Bozoancă – Rus, Yabre, Azninovic, Panait – Markovic, Gorovei – Cisotti, Mitoi, Jardan – Cîrjan
Antrenor: Dorinel Munteanu

FCSB: Vlad – Boboc, Bouhenna, Dawa, Pantea – Nikolov, Dulca, Radaslavescu – Miculescu, Stoica, Fl. Coman
Antrenor: Mihai Pintilii

Dorinel Munteanu, gata să o răpună pe FCSB în Cupa României

Dorinel Munteanu a transmis un mesaj războinic şi a anunţat că este gata să o răpună pe FCSB în Cupa României. Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi a anunţat că nu ia în calcul decât victoria în meciul care va fi în această seară.

Dacă Mihai Pintilii va merge cu rezervele la Galaţi, Dorinel Munteanu asigură că va trimite pe teren cei mai buni jucători de care dispune.

”De la bun început am spus că tratăm foarte serios Cupa României. Așa trebuie să facă o echipă profesionistă. Am pierdut primul joc, cel cu Mioveniul, jocul cu FCSB va fi, dacă pot să spun așa, capital. Numai o victorie poate să ne ajute să mai sperăm la ceva pe viitor, de la meciul cu Buzăul de acasă.

Voi trata meciul foarte serios, voi introduce cea mai bună garnitură pe care o am la dispoziție, nu menajez pe nimeni. Următorul meci, cel cu Baia Mare, va fi marți, iar băieții au timp de recuperare.

Bineînțeles că pentru mine play-off-ul este cel mai important, dar pentru play-off mai sunt șase meciuri de jucat. În Cupă, în meciul cu FCSB, ne vom bate pentru fiecare metru de teren, dacă pot să spun așa, vom încerca să câștigăm dacă se poate. Dacă nu se poate concentrarea noastră rămâne exclusiv pentru play-off”, a spus Dorinel Munteanu într-o conferinţă de presă.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și