Închide meniul

Mihai Pintilii, noi detalii despre starea lui Andrea Compagno și Darius Olaru după lovitura horror. Cum a comentat victoria cu Chindia

Alexandru Ivan Publicat: 11 decembrie 2022, 23:05

Reclamă
Mihai Pintilii, noi detalii despre starea lui Andrea Compagno și Darius Olaru după lovitura horror. Cum a comentat victoria cu Chindia

Mihai Pintilii, replică devastatoare pentru Lucian Burchel

Mihai Pintilii, într-o conferință de presă / as.ro

Mihai Pintilii a oferit noi detalii despre starea lui Andrea Compagno și Darius Olaru după ce aceștia s-au lovit reciproc în Chindia – FCSB 0-2. De asemenea, fostul mijlocaș s-a arătat încântat de victoria obținută de roș-albaștri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno și Olaru s-au lovit violent în debutul meciului și au rămas minute bune întinși pe gazon. Ambii fotbaliști au fost bandajați. Darius Olaru a fost urcat direct în ambulanță.

Mihai Pintilii, noi detalii despre starea lui Andrea Compagno și Darius Olaru

„Așteptăm răspunsul de la spital. Andrea e puțin mai grav. Îmi doresc să se facă bine. Sunt două pierderi importante. Băieții au jucat pentru Andrea și Olaru meciul ăsta”, a spus Mihai Pintilii, conform digisport.ro. 

Referitor la meci, Pintilii a avut doar cuvinte de laudă pentru jucătorii săi. I-a „declarat război” rivalei CFR Cluj, pe care FCSB o va înfrunta peste câteva zile.

„Lasați-ne să ne bucurăm de victoria asta, vom vedea de mâine ce facem. A fost un teren aproape impracticabil, băieții au arătat caracter. Am jucat simplu, nu ne-am complicat. Lasă ce a fost… Eu sunt demult aici. Din 2012. Mă bucur că nu am luat gol, sper să o ținem tot așa. Băieții merită felicitări, staff-ul tehnic, medical, merită felicitări. Cu CFR Cluj clar te gândești la victorie. Așa vom aborda următoarele două meciuri, doar la victorie. Mai sunt multe etape însă. Eu fac doar schimbările, nu dau indicații, nu am voie„, a mai spus Pintilii.

Reclamă

Billel Omrani, primul gol pentru FCSB

Omrani a început ca rezervă duelul cu Chindia. A fost introdus cu mai puțin de jumătate de oră înainte de final, iar după nouă minute de la intrarea pe teren a reușit să marcheze.

Omrani a primit o pasă în careul Chindiei de la Octvian Popescu și a finalizat faza cu un șut la colțul lung, cu piciorul stâng. Atacantul venit de la CFR Cluj a protejat bine balonul în fața adversarului.

Până la această partidă, Omrani avea doar două pase de gol pentru FCSB. A fost prima sa reușită în tricoul roș-albaștrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Chindia – FCSB 0-2

Echipa lui Gigi Becali a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga 1. Mihai Pintilii și Leo Strizu au succese pe linie la conducerea roș-albaștrilor.

Risto Radunovic a deschis scorul din penalty, în minutul 24. Rezultatul final a fost stabilit de Billel Omrani, care a înscris (73) primul său gol în tricoul lui FCSB. Cu această victorie, roş-albaştrii au depăşit-o pe Rapid în clasament şi au urcat pe podiumul Ligii 1. FCSB are 35 de puncte, cu 9 mai puţin decât liderul Farul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și