Închide meniul

Mihai Popescu, noul transfer al lui Gigi Becali la FCSB, criticat: „Nu e jucător de FCSB”

Dan Roșu Publicat: 4 septembrie 2024, 10:02

Reclamă
Mihai Popescu, noul transfer al lui Gigi Becali la FCSB, criticat: „Nu e jucător de FCSB

Mihai Popescu, noul transfer al lui Gigi Becali la FCSB, criticat

Mihai Popescu, prezentat la FCSB

Mihai Popescu, noul transfer al lui Gigi Becali la FCSB, a fost criticat de Vivi Răchită, cel care nu crede că fundaşul venit pentru 250.000 de euro de la Farul va face faţă la campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru serviciile fundașului, patronul de la FCSB i-a plătit lui Gică Hagi suma de 250.000 de euro. Acesta va încasa un salariu de 15.000 de euro, pe lună, la echipa roș-albastră.

Mihai Popescu, noul transfer al lui Gigi Becali la FCSB, criticat

„Nici Haruț nu e de Europa. Nu i-am zis eu lui Gigi când a dat 650.000 de euro pe Haruț și salariu 15.000 de euro că a pierdut banii? Cum să dai pe Haruț 650 de mii? Doamne ferește! Dar nici Mihai Popescu nu e jucător de FCSB.

Vrei fundaș central? Ia-l pe Masoero (n.r. – de la U Cluj). E singurul fundaș central care poate să joace la FCSB. Dacă tot ai dat 2 milioane pe Bîrligea, cu 7-8 sute de mii poți să îl iei pe Masoero. E peste Dawa”, a spus Răchită, citat de fanatik.ro.

Mihai Popescu e cotat la 900.000 de euro

Mihai Popescu a semnat un contract valabil pe un an cu FCSB, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un sezon. În momentul de față, fundașul este cotat la suma de 900.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă
Reclamă

În cariera sa, Mihai Popescu a mai evoluat pentru: Dinamo, Dunărea Călărași, ACS Berceni, FC Voluntari, St.Mirren, Hearts, Hamilton Academy și Farul.

Are în palmares un titlu de campion (câștigat la Farul), o Cupă a Ligii (câștigată la Dinamo) și o Supercupă a României (câștigată la FC Voluntari).

 

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:48

Roger Federer şi Rafael Nadal, despre cazul lui Jannik Sinner

13:42

Lovitură dată de Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor: „S-a ajuns la o înţelegere!”. Internaţionalul român aşteptat la Craiova!

13:16

Albion Rrahmani, mesaj de luptă înainte de Kosovo – România: „Voi face tot posibilul să demonstrez”

12:58

Camelia Ciripan, medalie la Jocurile Paralimpice de la Paris

12:33

Mircea Lucescu, vizită la naţionala U21 a României înainte de meciurile pentru calificarea la CE: „Voi sunteţi viitorul”

11:54

FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 3 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 4 „Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa” 5 Iga Swiatek, în sferturile US Open 2024 6 Ce salariu are, de fapt, Dennis Man la Parma, după negocierea noului contract
Citește și