Închide meniul

Mihai Rotaru a anunțat câte bilete mai sunt disponibile pentru derby-ul Universitatea Craiova – FCSB. Care e obiectivul echipei lui Laurențiu Reghecampf în finalul play-off-ului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 mai 2022, 18:52

Reclamă
Mihai Rotaru a anunțat câte bilete mai sunt disponibile pentru derby-ul Universitatea Craiova – FCSB. Care e obiectivul echipei lui Laurențiu Reghecampf în finalul play-off-ului

Universitatea Craiova și FCSB au victorii pe linie în play-off

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Universitatea Craiova – FCSB, derby-ul etapei în play-off, e așteptat să se joace cu casa închisă. Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a anunțat că doar 8.000 de bilete mai sunt disponibile pentru duelul de pe stadionul Ion Oblemenco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova și FCSB sunt despărțite de patru puncte înaintea meciului direct. Dacă roș-albaștrii visează cu ochii deschiși la titlu, Mihai Rotaru a anunțat că echipa lui Laurențiu Reghecampf și-a luat gândul de la coroana de campioană și vrea să termine pe locul al doilea.

Mihai Rotaru a anunțat câte bilete mai sunt disponibile pentru derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

„Suntem în grafic, mai sunt undeva la 8.000 de bilete la vânzare. Sperăm ca vineri să fim sold-out. Lupta noastră se rezumă la urmăritori. Lupta la titlu am pierdut-o mai demult, nu acum. Mare parte s-a întâmplat şi din cauza ghinionului. S-a pierdut campionatul în acea serie de 7 meciuri cu doar 3 puncte. Locul 3 este sigur şi ne uităm acum la locul 2. Ne bazăm pe faptul că nici măcar pentru locul 2 nu suntem la mâna noastră. Ne batem pentru meciul de duminică şi vedem cine câştigă la final. Înjumătăţirile punctelor e un lucru foarte bun. Dar e clar că nu e drept, dar aici suntem pentru spectacol. Noi nu ne gândim la titlu, noi ne gândim la locul 2”, a spus Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

În turul din play-off, Universitatea Craiova a câștigat cu 2-0 pe Arena Națională împotriva FCSB-ului. A fost singurul eșec de până acum pentru roș-albaștri în play-off, care, în rest, au legat victorii pe linie.

În sezonul regular, FCSB a câștigat ambele meciuri cu Universitatea Craiova, 4-1 la București și 3-2 pe „Ion Oblemenco”. Echipa lui Gigi Becali e la două puncte de liderul CFR Cluj.

Reclamă

Gigi Becali încinge spiritele înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Gigi Becali vrea o luptă corectă în duelul cu omologul Mihai Rotaru. Becali așteaptă însă ca formația lui Laurențiu Reghecampf să joace cel puțin la fel de agresiv și cu CFR Cluj, pe care o va întâlni imediat după duelul cu FCSB.

„Eu vorbesc în contextul în care și noi, și ei joacă cu Universitatea Craiova. De ce să trateze meciul cu CFR mai lejer? Am convenție cu Rotaru să nu mai facem ce s-a întâmplat, o dată a făcut-o el, apoi am făcut-o eu, după am zis să nu mai facem niciodată asta.

Să jucăm corect, să facem dreptate. Plus că acolo e un Reghecampf, care e om corect și nu face niciodată așa ceva. Când mergem la Craiova, să își arate ei capacitatea, să jucăm cu o echipă căreia îi dă sângele pe gură. (n.r. râde)”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali: Nu ne poate sta nimeni în cale!”

Gigi Becali spune că, la ora actuală, singurul lucru care îl nemulțumește este prestația lui Malcom Edjouma. În plus, patronul de la FCSB și-ar mai dori un atacant pentru sezonul viitor, dacă tinerii Ianis Stoica, Mamut și Dumiter nu se vor ridica la nivelul așteptărilor sale.

„Finalul de sezon, cum aș vrea eu, aș vrea să joace pe bune FC Argeș și să venim noi pe primul loc. După aceea să îi bată Craiova pe CFR și să nu se mai joace cu titlul pe masă în ultima etapă. Așa aș vrea, după inima mea, dar cred că vom juca așa în ultima etapă (n.r. – cu trofeul pe masă) și vom câștiga meciul. Eu zic că la ora asta nu ne poate sta nimeni în cale.

Echipa e prea puternică, prea valoroasă și joacă fotbalul pe care mi l-am dorit eu. Mai trebuie ceva, puțin, un mic retuș. Mă refer la inter, unul dintre ei. Și mai avem nevoie de un atacant. Edjouma nu este ce mi-am dorit, nici închizător… e bun fotbalist, dar joacă doar contra echipelor meci. Suntem expuși cu el acolo. Eu le-am spus, la mine n-are voie să ajungă mingea deloc în careu. N-are voie să treacă mingea de linia careului.

El a fost forțat inter pentru că e periculos cu el închizător. Uite-l pe Șut, nu își părăsește postul. Să vedem. Normal, în meciurile astea tari, poate juca Tănase inter. Un singur atacant ne mai trebuie. Să vedem dacă este Ianis (n.r. – Stoica), dacă este Dumiter, dacă este Mamut. O să vedem. Dacă este Coman. Că dacă este Coman, deja pot să spun că la ultimele două meciuri a participat decisiv. Coman nu e 100%, dar la 70-80% a revenit. E Coman pe care eu îl știam.”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și