Închide meniul
UPDATE

Mihai Rotaru a anunțat cine va antrena Universitatea Craiova în ultimele două meciuri din 2022, după demisia lui Mirel Rădoi

Cosmin Cioboată Publicat: 8 decembrie 2022, 12:48

Reclamă
Mihai Rotaru a anunțat cine va antrena Universitatea Craiova în ultimele două meciuri din 2022, după demisia lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi și-a dat demisia de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi și-a dat demisia de la Universitatea Craiova / Hepta

Mihai Rotaru a anunțat cine va antrena Universitatea Craiova în ultimele două meciuri din 2022, după ce Mirel Rădoi și-a dat demisia. Patronul oltenilor a dezvăluit că, până va găsi un antrenor “full-time”, banca tehnică va fi ocupată de interimarii Dragoș Bon și Ionuț Stancu. Aceștia vor fi ajutați de antrenorul cu portarii Daniel Tudor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi vor pregăti formația din Bănie la ultimele două meciuri din acest an, cu CS Mioveni (12 decembrie) și Chindia Târgoviște (17 decembrie), ambele din Liga 1.

Mihai Rotaru a anunțat cine va antrena Universitatea Craiova în ultimele două meciuri din 2022

UPDATE / Universitatea Craiova a anunțat oficial despărțirea de Mirel Rădoi și staff-ul său. Așa cum anunțase patronul Mihai Rotaru în această dimineață, banca oltenilor va fi ocupată de interimarii de Dragoș Bon și Ionuț Stancu, pentru ultimele două meciuri din acest an.

„Drumurile dintre Universitatea Craiova și antrenorul Mirel Rădoi s-au despărțit. Totodată, Știința s-a despărțit și de stafful tehnic format din Mihai Ianovschi, Vergil Andronache, Horațiu Baciu și Robert Tufiși.

Pentru următoarele două meciuri, echipa va fi condusă de Dragoș Bon și Ionuț Stancu, în timp ce preparatori fizici sunt Cătălin Tudor și Daniel Ene, iar antrenor cu portarii Daniel Tudor”, a anunțat Universitatea Craiova, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Mihai Rotaru a organizat deja o ședință cu jucătorii și staff-ul interimar, după anunțul-șoc făcut de Mirel Rădoi aseară, la finalul meciului cu FC Argeș, scor 1-2, din Cupa României.

“(N.r. – Despre Mirel Rădoi) Am încheiat capitolul acesta în viața Universității Craiova. Echipa va fi condusă în următoarele două meciuri de Dragoș Bun, împreună cu Ionuț Stancu și Daniel Tudor la nivel de antrenor cu portarii. Iar între timp lucrăm pentru a da o soluție pe termen lung. Acum suntem la nivel de decizii, organizare și muncă.

Am spus aseară ce am avut de spus. Ar fi o greșeală să mai vorbesc. Am avut o ședință cu jucătorii, am avut o ședință cu noul staff. Obiectivul e să facem 6 puncte în aceste ultime două meciuri. Băieții și staff-ul sunt siguri că putem lua cele 6 puncte”, a spus Mihai Rotaru, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Laurențiu Reghecampf, înapoi la Universitatea Craiova? Ce a spus Mihai Rotaru, după demisia lui Mirel Rădoi

Deși varianta instalării lui Laurențiu Reghecampf, aflat în prezent la Neftchi Baku, pare tentantă, Mihai Rotaru și-ar dori să aducă la Universitatea Craiova un antrenor străin.

„În acest moment, ca imagine, suntem cel mai jos după 2013. Din cauza acestor declarații. Din 2020, am stat foarte departe de club. În momentul acesta, trebuie să iau decizii, să găsesc soluții.

Nu e ușor să afli la 12 noaptea că își dă antrenorul demisia, nu te sună nimeni. Antrenorul nu spune măcar “Mulțumesc!”. Rădoi a avut susținerea mea la maxim!

Am un plan. Când ți-a plecat antrenorul, trebuie să preia echipa unul dintre secunzi. Am un plan făcut și pentru perioada imediat următoare. Nu poți să aduci un antrenor astăzi și care să pregătească echipa în următorii doi ani. Deci vor fi două etape, am planul făcut. Știu care sunt pașii, nu știu dacă o să-mi iasă. Știu variantele numărul 1, 2 și 3 de antrenori.

(n.r. – varianta Laurențiu Reghecampf) Nu pot să discut despre un antrenor care este sub contract. Absolut toți antrenorii pe care îi vizez sunt sub contract. Doar să intre în Top 3 antrenori străini fără contract. Pentru că nouă ne-a mers bine, de-a lungul timpului, cu antrenori străini”, a spus Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Mirel Rădoi şi-a anunțat demisia de la Universitatea Craiova!

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova. Mirel Rădoi a fost extrem de nervos după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din Cupa României.

Echipa lui Mirel Rădoi a fost învinsă de FC Argeş, iar situaţia antrenorului devine din ce în ce mai dificilă.

Reclamă

„Nu mai pot aduce un plus la nivel de echipă, de grup ca şi băieţi. Acum o să urmeze să îi anunţ pe jucători. Între mine și jucători nu s-a întâmplat nimic. Cred că nea Sorin a înțeles greșit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscător că m-a debutat ca fotbalist.

Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente… nu am acceptat și nu voi accepta asta niciodată! Nu am ceva cu el, zic doar ce m-a deranjat. Eu le spun în față. Cred că indiferent cine face propunerile, tot patronul Mihai Rotaru a fost cel care m-a adus. 

Drumul a fost lung de la flash interviu până aici. Pe drum am luat decizia! În momentul în care stai și le pui cap la cap… am tot colectat informații cât am fost aici. Decât să fie o situație implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam. 

Îmi pare rău doar că nu am reușit să ne calificăm în Cupă. Nu mi-a fost ușor nici mie să îi văd așa. Dar concluzia e că nu am putut face mai mult. Au apărut aceste lucruri interne care au dinamitat situația”, a spus Mirel Rădoi, după eliminarea Universității Craiova din Cupa României.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și