Închide meniul

Mihai Rotaru a băgat adânc mâna în buzunar! Ce prime au avut oltenii pentru victoria cu Sepsi. Afaceristul anunţă şi o super-primă pentru câştigarea campionatului!

Bogdan Stănescu Publicat: 22 aprilie 2023, 9:59

Reclamă
Mihai Rotaru a băgat adânc mâna în buzunar! Ce prime au avut oltenii pentru victoria cu Sepsi. Afaceristul anunţă şi o super-primă pentru câştigarea campionatului!

Mihai Rotaru i-a găsit înlocuitor lui Corneliu Papură

Mihai Rotaru este patronul Universităţii Craiova / Hepta

Mihai Rotaru a băgat mâna în buzunar. Mulţumit de victoria Universităţii Craiova cu Sepsi, afaceristul şi-a premiat jucătorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă recunoaşte că titlul nu e obiectivul în acest sezon, Mihai Rotaru a anunţat şi o primă pentru câştigarea campionatului.

Mihai Rotaru a băgat adânc mâna în buzunar!

Există o primă de titlu, sigur că da. Întotdeauna am avut prime de titlu, avem prime și pentru fiecare meci. Azi au fost cu 50% mai mari primele. Sunt, întotdeauna au fost prime de titlu, de calificare în cupele europene. Prime de gol, prime de pase de gol. (n.r. – Primele de titlu) Variază între 10.000 de euro și 20.000 de euro, chiar nu le știu pe dinafară”, a spus Mihai Rotaru pentru primasport.ro.

Finanţatorul Universităţii Craiova a punctat că echipa lui vizează o clasare pe podium.

Nu, nu visăm la titlu. Visăm la podium. Am spus foarte clar, am făcut, din păcate, foarte multe greșeli. Am pierdut și puncte nemeritat cu CFR pe Oblemenco, am condus la pauză de două ori… Am condus la Farul de două ori. Dacă am fi câștigat cu CFR și cu Farul, eram pe primul loc.

Reclamă

Eu sunt convins că echipa va merge din ce în ce mai bine. În seara asta am jucat pe un teren foarte greu. Chiar am vorbit cu băieții înainte de meci, le-am spus că nu contează cât de mult suferim, dar vrem să fim fericiți la final. Sezoanele trecute a fost vorba și de ghinion, dar în acest sezon am pierdut puncte și din cauza lipsei de constanță. Dar sperăm ca această constanța să vină, noi credem în ea. Nu vreau să discut despre cea mai mare greșeală din acest sezon, e în bucătăria noastră. Nu vreau să fac nici anumite evaluări ale colaboratorilor noștri, sunt lucrurile noastre, le spălăm în bucătăria internă”, a mai declarat Mihai Rotaru pentru sursa citată.

Sepsi – Universitatea Craiova 1-2. Elevii lui Eugen Neagoe au câştigat în 10 oameni

Universitatea Craiova a învins în deplasare pe Sepsi, cu 2-1. Timp de 30 de minute, elevii lui Neagoe au evoluat în 10 oameni.

Chiar dacă au jucat jumătate de oră în inferioritate numerică, cei de la Universitatea Craiova nu au dat niciun moment impresia că pot scăpa victoria printre degete.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Creţu a deschis scorul în minutul 49. După un sfert de oră el avea să fie eliminat. A primit direct cartonaşul roşu pentru un atac imprudent.

La două minute de la eliminarea lui Creţu, Markovic a majorat avantajul Craiovei.

Golul lui Sepsi, marcat de Marius Ştefănescu, a venit în prelungirile partidei, chiar înainte ca arbitrul Marcel Bîrsan să fluiere sfârşitul jocului.

Eugen Neagoe le-a dat liber elevilor săi după victorie

Eugen Neagoe s-a arătat entuziasmat după victoria cu Sepsi. Antrenorul Universităţii Craiova şi-a felicitat băieţii. Totodată, i-a anunţat pe aceştia că vor avea două zile libere.

Este o victorie meritată. Vreau să îi felicit pe băieţi pentru atitudinea pe care au avut-o. Băieţii au interpretat perfect jocul. În prima repriză le-am zis să nu riscăm foarte mult. În repriza a doua am presat.

Totdeauna am spus că avem jucători valoroşi pe bancă. Cei care intră trebuie să o facă foarte bine. Noi nu avem titulari şi rezerve. Mateiu a avut ceva probleme cu spatele. Când am apelat la el a intrat foarte bine.

Sigur, nu aş fi vrut să primim acel gol, era în final, dar nu aş fi vrut.

Reclamă

Încă o dată îi felicit pe băieţi. Le-am mulţumit şi suporterilor noştri, sunt formidabili. Le-am mulţumit şi suporterilor lui Sepsi. Le-am mulţumit pentru aplauze, nu au uitat perioada frumoasă pe care am trăit-o împreună.

Sigur, sunt mulţumit, îi felicit şi pe ei (n.r.: pe Markovic și Roguljic) pentru că au intrat cu o atitudine foarte bună. Am discutat cu ei, ei sunt cei care au marcat şi etapa trecută. Poate meritau să joace de la început. Atunci când au intrat, s-a văzut. Au făcut diferenţa.

Cred că dacă era mai inspirat Markovic, reuşea să mai dea un gol. Cum face el de obicei, a mai încercat un dribling, e un jucător cu o tehnică deosebită.

Vor avea două zile libere, cu toate că în seara asta vom petrece împreună.

Mâine vom face recuperarea şi vor avea liber. Duminică e botezul fetei lui Andrei Ivan şi vom sărbători împreună.

După cele două zile libere vom pregăti meciul cu FCSB. Este un meci foarte-foarte greu. Nu vreau să pierdem.

Sper ca stadionul să fie plin, 30.000 de oameni. Cu siguranţă vor fi”, a declarat Eugen Neagoe după meci pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată Vezi toate știrile
Citește și