Închide meniul

Mihai Rotaru a dezvăluit ce se întâmplă cu Eugen Neagoe: „Eu cu Reghe mai vorbesc”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 16 mai 2023, 22:01

Mihai Rotaru a dezvăluit ce se întâmplă cu Eugen Neagoe: Eu cu Reghe mai vorbesc”

Mihai Rotaru a dezvăluit ce se întâmplă cu Eugen Neagoe

Eugen Neagoe, la o conferinţă de presă / Hepta

Mihai Rotaru a dezvăluit ce se întâmplă cu Eugen Neagoe. Finanţatorul Universităţii Craiova susţine că nu se pune problema ca Eugen Neagoe să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rotaru a mărturisit că mai vorbeşte cu Laurenţiu Reghecampf din când în când. Patronul oltenilor exclude însă o schimbare a antrenorului principal.

Mihai Rotaru a dezvăluit ce se întâmplă cu Eugen Neagoe

Nu am luat în calcul nicio secundă o plecare a antrenorului, din contră, ne dorim să îmbunătățim ceea ce avem. Nu am luat în calcul, nu se pune problema în acest moment.

Noi am discutat despre cum să îmbunătățim calitatea staff-ului, calitatea lotului, cum eliminăm anumite nefuncționalități în cadrul clubului.

Nu există așa ceva, e exclus (n.r.: să plece Neagoe)! Am avut o discuție cu domnul Neagoe a doua zi, chiar după meci, în care accentul s-a pus pe analiza a ceea ce s-a întâmplat.

Reclamă

Noi vrem să îmbunătățim staff-ul, vrem să îmbunătățim lotul de juniori, dar e exclus, dar de ce să faci asta? Că ratezi 100 de ocazii într-un meci… Cu siguranță va rămâne și la anul domnul Neagoe”, a declarat Mihai Rotaru pentru fanatik.ro.

Ce spune Rotaru despre Laurenţiu Reghecampf

Mihai Rotaru recunoaşte că vorbeşte, din când în când, cu Laurenţiu Reghecampf la telefon.

Patronul oltenilor a afirmat însă că nu a mai vorbit cu Reghe de două luni.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că ne putem ridica toată capacitatea actuală cu cel puțin 40-50%. Eu cu Reghe mai vorbesc o dată la câteva luni, dar cred că ultima dată am vorbit acum două luni.

Deci n-am vorbit nici cu el, nici cu prieteni, nici cu nimeni. Nu va pleca (n.r.: Eugen Neagoe) indiferent de ce se va întâmpla în acest final de sezon”, a subliniat Mihai Rotaru pentru sursa citată.

Laurenţiu Reghecampf, eşec drastic cu Neftci Baku

Neftci Baku, trupa pregătită de Laurenţiu Reghecampf, a suferit un eşec drastic în urmă cu două etape. Trupa lui Laurenţiu Reghecampf se pregăteşte de finala Cupei Azerbaidjanului.

„Nu aceasta este atitudinea lui Neftci. Am tratat prea ușor meciul, nu am fost concentrați. Am început foarte prost meciul, la fel ca și în etapa trecută cu Qarabag. Mai avem trei partide în campionat și trebuie să ne schimbăm mentalitatea și atitudinea. Avem multe lucruri despre care trebuie să discutăm.

Cel mai important lucru este ca atunci când îmbraci acest tricou să ai atitudine de învingător. Nu trebuie să primim goluri atât de ușor. Rezultatul este rușinos pentru noi toți. Suntem o echipă, nu suntem diferiți, eu ca antrenor, jucătorii sau oficialii. Atunci când ne-am calificat în finala Cupei nu am spus eu, am spus noi.

Trebuie să fim onești și să spunem că a fost un joc rușinos pe care trebuie să-l uităm. Atunci când nu ai o miză, se ajunge la astfel de prestații și de rezultate. Lotul nu este atât de mare și nu am ce schimbări să fac.

Dacă vreți să începeți să trageți, împușcați-mă! Sunt de acord cu voi că 0-4 este rușinos, dar am vorbit deja cu jucătorii. Așa ceva nu este posibil. Nu pot veni în fața voastră să vă mint, dar să nu uitați ce muncă fac acești jucători, suntem calificați în finala Cupei.

Reclamă

Putem să cucerim un trofeu și nu uitați că vom termina pe locul trei în campionat. Dacă, la finalul sezonului, conducătorilor nu o să le placă acest loc, îmi pot spune asta. Pot să vă asigură că, dacă în sezonul următor vom avea o echipă întărită, ne vom putea bate la titlu. Și nu vă spun că vom schimba jucătorii, dar trebuie să mai aducem câțiva”, a declarat Laurenţiu Reghecampf după acel eşec usturător.

 

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și