Închide meniul

Mihai Rotaru a explicat de ce Universitatea Craiova nu vrea amânarea meciului cu Farul. Care este motivul oltenilor

Alex Ioniță Publicat: 25 august 2023, 14:54

Reclamă
Mihai Rotaru a explicat de ce Universitatea Craiova nu vrea amânarea meciului cu Farul. Care este motivul oltenilor

Mihai Rotaru a explicat de ce Universitatea Craiova nu vrea amânarea meciului cu Farul

Mihai Rotaru, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Rotaru a explicat de ce Universitatea Craiova nu vrea amânarea meciului cu Farul. Patronul echipei din Bănie a dezvăluit și motivul pentru care oltenii refuză acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Explicațiile date de patron vin în contextul în care partida dintre Poli Iași și Sepsi, din etapa a 7-a a Ligii 1, a fost amânată deja de către oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal. Și cei de la Farul ar dori acest lucru, dar „marinarii” se lovesc de refuzul oltenilor.

Mihai Rotaru a explicat de ce Universitatea Craiova nu vrea amânarea meciului cu Farul. Mutarea partidei ar da peste cap programul oltenilor

Patronul celor de la Universitatea Craiova nu a fost de acord cu amânarea meciului dintre echipa sa și Farul. Mihai Rotaru consideră că o eventuală mutare a datei de disputare a meciului va da peste cap programul echipei sale. După meciul cu Farul, din deplasare, oltenii joacă pe terenul celor de la FCSB. Apoi, după pauza internațională, echipa din Bănie va juca cu Sepsi.

Astfel, Rotaru susține că în cazul în care ar accepta amânarea meciului cu Farul, echipa sa ar juca un singur meci în aproape o lună de zile, iar apoi programul va fi foarte aglomerat.

„Eu am comunicat deja punctul nostru de vedere. Nu am dorit amânarea meciului cu Farul pentru că ar fi însemnat că noi să facem o pauză prea mare, de câteva săptămâni, și apoi să jucăm din 3 în 3 zile.

Reclamă

Dacă LPF decide altceva asta este. Sigur că ne dorim ca buni români să se califice ambele echipe, atât Sepsi, cât și Farul mai departe. Craiova își menține și în acest sezon același obiectiv, locurile 1-3”, a transmis Mihai Rotaru, potrivit iamsport.ro.

Echipa lui Gică Hagi dorește amânarea meciului cu Universitatea Craiova pentru a se pregăti de returul din play-off-ul UEFA Conference League. Meciul va avea loc pe 31 august, de la ora 19:00, pe terenul celor de la HJK Helsinki. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

OFICIAL | Poli Iași – Sepsi a fost amânat!

Anunțul amânării a fost făcut de către cei de la Poli Iași, prin intermediul rețelelor de socializare. Formația din Copou a ținut totuși să își liniștească fanii care își cumpăraseră deja bilete pentru acest meci. Potrivit oficialilor, biletele deja cumpărate vor fi valabile pentru data la care va fi mutată partida.

Reclamă 4 / 0/3

„ULTIMĂ ORĂ: LPF a amânat meciul de duminică, contra Sepsi OSK.

Biletele achiziționate până acum vor fi valabile la data reprogramării. Revenim cu mai multe detalii”, au notat oficialii de la Poli Iași.

De asemenea, și Liga Profesionistă de Fotbal a emis un comunicat în care a fost anunțată amânarea, în care este menționat faptul că partida dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova nu va fi amânată, chiar dacă și „marinarii” joacă în play-off-ul UEFA Conference League.

„Liga Profesionistă de Fotbal, în virtutea articolului 12 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF), privind „Reprogramarea unui joc oficial”, a hotărât, prin decizia Departamentului de Competiții, amânarea meciului Poli Iași – SEPSI OSK Sfântu Gheorghe, programat inițial să se dispute duminică 27 august 2023, și reprogramarea sa pentru data de 19 octombrie 2023.

Meciul dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova se va disputa duminică, 27 august, de la ora 21.30, așa cum s-a stabilit inițial”, se arată în comunicatul emis de LPF.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și