Închide meniul

Mihai Rotaru a venit cu declarația zilei: “E Benzema de România! El e golgheterul real din Liga 1, nu Florin Tănase!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 aprilie 2022, 13:30

Mihai Rotaru a venit cu declarația zilei: “E Benzema de România! El e golgheterul real din Liga 1, nu Florin Tănase!”

Mihai Rotaru, patronul de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, patronul de la Universitatea Craiova / Hepta

Jovan Markovic (20 de ani) a fost asemănat de Mihai Rotaru cu Karim Benzema. Patronul de la Universitatea Craiova l-a lăudat la scenă deschisă pe tânărul atacant, pe care îl consideră adevăratul golgheter al Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru l-a etichetat pe Jovan Markovic drept “Benzema de România”. 

Jovan Markovic, “Benzema de România”! Mihai Rotaru îl consideră adevăratul golgheter din Liga 1

Patronul de la Universitatea Craiova s-a arătat extrem de entuziasmat de calitățile atacantului său și l-a comparat cu golgheterul la zi din UEFA Champions League, Karim Benzema.

În plus, Rotaru consideră că Markovic este “golgheterul real” din Liga 1, dacă nu sunt luate în calcul cele 8 goluri înscrise din penalty de Florin Tănase.

„Îl avem și noi pe Benzema al nostru, Markovic. Gândiți-vă că, în acest moment, la primul sezon de Liga 1, el este golgheterul României. Dacă scoatem cele 8 penalty-uri ale lui Tănase, Markovic este golgheterul real al campionatului.”, a spus Mihai Rotaru, pentru sport.ro.

Reclamă

În actualul sezon din Liga 1, Jovan Markovic a înscris 13 goluri în 38 de apariții. În ciuda calculelor făcute de Mihai Rotaru, Florin Tănase este cel mai bun marcator din campionatul României, cu 18 reușite în 32 de meciuri.

Florin Tănase a reușit primul său hat-trick la ultimul meci din campionat, câștigat categoric de FCSB cu Farul, 4-0.

Farul – FCSB 0-4 | Reacția lui Florin Tănase, după primul hat-trick al carierei

Florin Tănase s-a arătat extrem de fericit la finalul meciului cu Farul. Mijlocașul FCSB-ului spune că n-ar fi reușit să atingă cifrele respective fără ajutorul colegilor săi.

Reclamă 4 / 0/3

Tănase este optimist în contextul cursei pentru titlul de campioană și speră să câștige toate cele 4 meciuri rămase.

„Primul hat-trick din cariera mea, sunt fericit că am reușit să marchez în această seară. Am avut un început de meci dificil. Acel prim gol a fost cel mai important pentru că ei ne dominau, iar noi nu prea stăteam bine în teren. Era dificil dacă nu marcam.

(N.r. – despre titlu). Suntem într-o formă bună și sper să continuăm așa, mai avem 4 meciuri foarte dificile. Trebuie să le luăm pas cu pas, nu trebuie să ne bucurăm, pentru că nu am realizat nimic.

Secretul de astăzi? Acel prim gol a schimbat soarta meciului. Din ce am simțit pe teren, alergam cam mult după minge și dacă continuam așa cu siguranță era greu.

Sunt fericit că am reușit să marchez de atâtea ori (n.r. – 18 goluri). Dar fără ajutorul colegilor nu aș fi reușit, este și meritul lor. Nu contează titlul de golgheter atât de mult, mai mult contează cel de campion al României. Sper să facem meciuri mari și să le câștigăm.

La mâna cui mai suntem? Dacă noi ne câștigăm toate meciurile rămase, suntem campioni. Sper să reușim. Craiova joacă pentru ea să își câștige punctele și să urce în clasament. Rămâne de văzut dacă Craiova va juca un rol important în această luptă.”, a spus Florin Tănase, pentru digisport.ro.

CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 4 etape rămase până la finalul play-off-ului. Ardelenii sunt urmați pe podium de FCSB și Universitatea Craiova, la diferență de două, respectiv patru puncte.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și