Închide meniul

Mihai Rotaru, avertisment dur înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Restructurarea nu s-a terminat!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 februarie 2023, 11:07 / Actualizat: 16 februarie 2023, 14:55

Mihai Rotaru, avertisment dur înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Restructurarea nu s-a terminat!

Mihai Rotaru l-a contrat dur pe Anghel Iordănescu

Mihai Rotaru, patron Universitatea Craiova / Hepta

Mihai Rotaru le-a transmis un ultim avertisment jucătorilor înainte de FCSB – Universitatea Craiova, meci din etapa a 26-a a Ligii 1. Chiar dacă perioada de mercato s-a încheiat, patronul oltenilor a anunţat că există riscul să mai fie daţi afară şi alţi jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul grupării din Bănie a renunţat la mai multe nume importante în această iarnă. A reziliat contractele pe care le aveau Giedrius Arlauskis, Dan Nistor, Ivan Martic şi Paul Papp. Lista plecărilor se poate mări.

Mihai Rotaru, ultim avertisment transmis jucătorilor de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru nu mai acceptă niciun act de indisciplină şi asigură că nimeni nu este de neînlocuit.

Restructurarea nu s-a terminat! Cine nu face față și cine nu este două sute la sută concentrat pleacă. Acum sau la vară, depinde. Nu contează numele lui!

Dacă cineva crede că dacă am bătut Clujul și gata, s-au rezolvat problemele noastre, este într-o mare eroare!„, a declarat Mihai Rotaru la gsp.ro.

Reclamă

Universitatea Craiova tocmai a învins-o pe CFR Cluj, scor 2-0, graţie dublei lui Andrei Ivan. Alb-albaştrii sunt pe locul 5 în Liga 1 şi o pot egala pe FCSB în cazul unei victorii pe Arena Naţională, în meciul care va fi duminică, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Dan Nistor este ultimul nume important din vestiarul Universităţii Craiova care a plecat. În ultima zi de mercato, mijlocaşul care a jucat 123 de meciuri pentru olteni a semnat cu U Cluj.

FC Universitatea Cluj încheie perioada de transferuri cu o nouă mutare. Clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu Dan Nistor (34 de ani). Mijlocașul central cu 394 de meciuri în prima ligă are în palmares un titlu de campion în Liga 1, o Cupă a României, o Cupă a Ligii și o Supercupă„, au anunţat ardelenii pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Vă mulțumesc pentru clipele minunate, a fost o plăcere!”, a fost mesajul lui Dan Nistor, pe reţelele de socializare, pentru fanii Universităţii Craiova, după despărţirea de gruparea din Bănie.

Ivan Martic şi Paul Papp au plecat şi ei de la Universitatea Craiova. A revenit Vlădoiu

Ștefan Vlădoiu a revenit la Universitatea Craiova, în aceeași zi în care Paul Papp și Ivan Martic au plecat de la clubul din Bănie. Papp și Martic, doi dintre jucătorii care se aflau pe „lista neagră” a lui Rotaru, au plecat de la formația pregătită de Eugen Neagoe.

Paul Papp a semnat cu Petrolul Ploiești, în timp ce Ivan Martic a fost cedat sub formă de împrumut la U Cluj. Totuși, nu au fost doar despărțiri pe ultima sută de metri, la Universitatea Craiova. Tot pe 13 februarie, oltenii au anunțat revenirea lui Ștefan Vlădoiu.

Vlădoiu evoluase în prima parte a sezonului, sub formă de împrumut, chiar la U Cluj, formația unde Martic va juca până în vară. „Bine ai revenit la Știința, Ștefan Vlădoiu! Succes la “U” Cluj, Ivan Martic!

Fundașul lateral Ștefan Vlădoiu s-a întors în Cetatea Băniei după împrumutul la FC Universitatea Cluj. Ivan Martic va evolua pentru “Șepcile roșii” sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon competițional”, a anunțat Universitatea Craiova, pe contul oficial de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și