Închide meniul

Dan Nistor, prima reacţie după despărţirea de Universitatea Craiova, în ultima zi de mercato

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 februarie 2023, 10:36

Dan Nistor, prima reacţie după despărţirea de Universitatea Craiova, în ultima zi de mercato

Dan Nistor, prima reacţie după despărţirea de Universitatea Craiova

Dan Nistor, în duel cu Juan Bauza / Hepta

Dan Nistor a avut o primă reacţie după despărţirea de Universitatea Craiova, venită chiar în ultima zi de mercato din Liga 1. Ruptura a venit la trei ani distanţă de la venirea mijlocaşului în Bănie. Pe lângă Nistor, au mai plecat şi Ivan Martic şi Paul Papp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În perioada petrecută la Craiova, Dan Nistor a jucat 123 de meciuri pentru olteni. Mijlocaşul a reuşit să marcheze 15 goluri şi să dea şi 18 pase decisive. Nistor (34 de ani) ar putea debuta vineri la U Cluj, în deplasarea de la Chindia.

Dan Nistor, prima reacţie după despărţirea de Universitatea Craiova

„Vă mulțumesc pentru clipele minunate, a fost o plăcere!”, a fost mesajul lui Dan Nistor, pe reţelele de socializare, pentru fanii Universităţii Craiova, după despărţirea de gruparea din Bănie.

„Baftă, fratele meu! Toate cele bune”, i-a urat Andrei Ivan, cel care a adus victoria în meciul cu CFR Cluj, cu dubla marcată pe „Ion Oblemenco”.

„FC Universitatea Cluj încheie perioada de transferuri cu o nouă mutare. Clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu Dan Nistor (34 de ani). Mijlocașul central cu 394 de meciuri în prima ligă are în palmares un titlu de campion în Liga 1, o Cupă a României, o Cupă a Ligii și o Supercupă„, au anunţat ardelenii pe reţelele de socializare.

Reclamă

Ivan Martic şi Paul Papp au plecat şi ei de la Universitatea Craiova. A revenit Vlădoiu

Ștefan Vlădoiu a revenit la Universitatea Craiova, în aceeași zi în care Paul Papp și Ivan Martic au plecat de la clubul din Bănie. Papp și Martic, doi dintre jucătorii care se aflau pe „lista neagră” a lui Rotaru, au plecat de la formația pregătită de Eugen Neagoe.

Paul Papp a semnat cu Petrolul Ploiești, în timp ce Ivan Martic a fost cedat sub formă de împrumut la U Cluj. Totuși, nu au fost doar despărțiri pe ultima sută de metri, la Universitatea Craiova. Tot pe 13 februarie, oltenii au anunțat revenirea lui Ștefan Vlădoiu.

Vlădoiu evoluase în prima parte a sezonului, sub formă de împrumut, chiar la U Cluj, formația unde Martic va juca până în vară.

Reclamă 4 / 0/3

„Bine ai revenit la Știința, Ștefan Vlădoiu! Succes la “U” Cluj, Ivan Martic!

Fundașul lateral Ștefan Vlădoiu s-a întors în Cetatea Băniei după împrumutul la FC Universitatea Cluj.

Ivan Martic va evolua pentru “Șepcile roșii” sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon competițional”, a anunțat Universitatea Craiova, pe contul oficial de Facebook.

Cotat la 550.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Ștefan Vlădoiu a fost împrumutat la mai multe echipe, în ultimii ani. În stagiunea curentă, fundașul dreapta, în vârstă de 24 de ani, a bifat 17 apariții în tricoul lui U Cluj, reușind să ofere și două assist-uri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă Vezi toate știrile
Citește și