Închide meniul

Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 29 martie 2024, 17:56

Mihai Rotaru, bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate

Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor

Mihai Rotaru / Hepta

Patronul de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, pregătește o adevărată „bombă” pe piața transferurilor! Vrea să aducă în Bănie un jucător care a făcut parte din planurile lui Edi Iordănescu, la ultimele acțiuni ale echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Alexandru Cicâldău, fotbalist care a mai fost legitimat la echipa din Bănie și care joacă acum în campionatul din Turcia.

Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor

Oltenii au dat o adevărată lovitură în anul 2021, atunci când îl vindeau pe mijlocaș la Galatasaray, în schimbul sumei de 6,5 milioane de euro.

Totuși, mijocașul nu s-a impus la formația din Istanbul, care l-a împrumutat, de-a lungul timpului, la Ittihad Kalba și Konyaspor (echipă la care joacă până la finalul sezonului).

Potrivit gsp.ro, chiar dacă Konya are obțiunea unui transfer definitiv, oficialii formației nu sunt mulțumiți de prestațiile românului.

Reclamă

Astfel, Mihai Rotaru vrea să profite de situația lui Cicâldău, pentru a-l aduce înapoi în Bănie. De altfel, patronul a recunoscut și în această iarnă că a încercat să îl transfere pe român.

„Cu Cicăldâu informația ar fi fost adevărată acum 3 săptămâni.

Astăzi nu mai este adevărată în sensul în care trebuiau să fie 3 părți convinse și care să agreeze mutarea. În speță, Cicâldău și nu erau probleme acolo, Galatasaray, care este clubul proprietar, unde lucrurile ar fi mers spre bine, doar că este și Konyaspor cei care îl au împrumut până în vară.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul în care am deschis discuția, Konya nici nu a vrut să audă. Este un om de bază la Konya, ei au o situație dificilă în clasament”, spunea Mihai Rotaru, în luna ianuarie, la digisport.ro.

De la transferul din 2021, mijlocașul a adunat 41 de meciuri la Galata, 30 la Ittihad și 28 la Konya.

La echipa națională a adunat 36 de selecții. În momentul de față este cotat la suma de 3,3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova

Mihai Rotaru a avut o reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova. Şumudică a susţinut că Mihai Rotaru i-a promis că el va fi următorul antrenor al Universităţii Craiova, dacă va fi liber.

Mihai Rotaru a oferit un răspuns fabulos după afirmaţiile fostului antrenor de la Gaziantep.

 „Șumi a greșit perioada. Am zis 1 an, 2, 3 nu luni sau săptămâni”, a spus Mihai Rotaru pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
Vezi toate știrile
Citește și