Închide meniul

„Craiova este prima lui casă!” Mihai Rotaru a recunoscut negocierile cu Alexandru Cicâldău. Lovitura uriaşă încercată de olteni

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2024, 17:57

„Craiova este prima lui casă! Mihai Rotaru a recunoscut negocierile cu Alexandru Cicâldău. Lovitura uriaşă încercată de olteni

Mihai Rotaru a recunoscut negocierile cu Alexandru Cicâldău

Alexandru Cicâldău a fost dorit cu insistenţă de Mihai Rotaru / Colaj Profimediaimages/AS.ro

Mihai Rotaru a recunoscut negocierile cu Alexandru Cicâldău şi a oferit detalii despre marea lovitură încercată pe piaţa transferurilor. Patronul Universităţii Craiova şi-a dorit să îl readucă în Bănie pe internaţionalul român în vârstă de 26 de ani. S-a lovit însă de un refuz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cicâldău a fost vândut în 2021 de gruparea din Bănie la Galatasaray, pentru 6.5 milioane de euro. Nu a confirmat la gruparea Cim Bom şi a fost împrumutat mai întâi la Ittihad Kaba, după care a semnat cu Konyaspor. Rotaru l-a vrut înapoi în Bănie, dar eforturile sale s-au dovedit a fi în zadar.

Mihai Rotaru a recunoscut negocierile cu Alexandru Cicâldău

Finanţatorul alb-albaştrilor a explicat care este motivul pentru care Cicâldău nu a putut fi adus în această iarnă.

Am mutat și la capitolul veniri și vom muta în continuare. Mai avem trei poziții de acoperit, dar două neapărat. Avem nevoie de un fundaș central, v-am mai spus. Cu Cicăldâu informația ar fi fost adevărată acum 3 săptămâni.

Astăzi nu mai este adevărată în sensul în care trebuiau să fie 3 părți convinse și care să agreeze mutarea. În speță, Cicâldău și nu erau probleme acolo, Galatasaray, care este clubul proprietar, unde lucrurile ar fi mers spre bine, doar că este și Konyaspor cei care îl au împrumut până în vară.

Reclamă

În momentul în care am deschis discuția, Konya nici nu a vrut să audă. Este un om de bază la Konya, ei au o situație dificilă în clasament. Nu iau în calcul să se despartă de Cicâldău. A fost ca la Mitriță când am încercat să-l aducem prima oară.

Ne înțelesesem cu New York-ul, ne înțelesem cu Mitriță, doar că saudiții nu au vrut să-i dea drumul. L-am luat după 6 luni și a fost mai bine că nu am mai plătit nimic la New York.

Cicâldău, chiar dacă a fost crescut la Farul, Craiova este prima lui casă în acest moment. Cu toată dragostea lui pentru Farul și pentru că este un produs al academiei lor”, a declarat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Alex Cicâldău a jucat în 17 meciuri pentru Konyaspor, perioadă în care a marcat un gol şi a oferit două pase decisive. Are, în prezent, o cotă de piaţă de 4 milioane de euro.

Mihai Rotaru a făcut un profit spectaculos cu mijlocaşul din naţionala României. 2.3 milioane de euro plătise pentru a-l aduce pe Cicâldău de la echipa lui Gică Hagi în 2018.

Mihai Rotaru face „revoluţie” în lotul Universităţii Craiova

Rotaru face „revoluţie” în lotul Universităţii Craiova în startul anului 2024. Cinci jucători au fost daţi afară chiar înainte de reunirea lotului. Aflaţi la 10 puncte în spatele liderului FCSB, oltenii nu renunţă la titlu şi pregătesc transferuri spectaculoase.

Mihai Rotaru şi Ivaylo Petev şi-au făcut planul şi au decis să renunţe la cinci fotbalişti importanţi. Printre acestea şi Jasmin Kurtic, mijlocaşul cu 89 de selecţii la naţionala Sloveniei. Fotbalistul cotat la 650.000 de euro nu pleacă singur.

Potrivit prosport.ro, cinci jucători au fost daţi afară de la echipa din Bănie. Este vorba despre Florin Borţa, Jasmin Kurtic, Ante Roguljic, Jean Baptiste Mendy şi David Sala. Aceştia au fost anunţaţi chiar înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya. În această ediţie din Liga 1, Kurtic a marcat un gol în 15 meciuri jucate. Roguljic are 3 goluri în 12 partide de campionat! Amândoi au fost titulari în ultimul meci din campionat, 2-2 cu UTA. Kurtic a ratat un penalty.

Fotbaliştii pe care va continua să se bazeze Ivaylo Petev au plecat în cantonament în Belek. Revenirea în ţară este programată pe 15 ianuarie. Alb-albaştrii au stabilit un amical cu FC Skovacko, echipa aflată pe locul 4 în campionatul Cehiei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și