Închide meniul

Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 martie 2024, 16:43

Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova

Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova

Mihai Rotaru, într-o conferinţă de presă

Mihai Rotaru a avut o reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova. Şumudică a susţinut că Mihai Rotaru i-a promis că el va fi următorul antrenor al Universităţii Craiova, dacă va fi liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a oferit un răspuns fabulos după afirmaţiile fostului antrenor de la Gaziantep. Şumudică a sp

Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova

 „Șumi a greșit perioada. Am zis 1 an, 2, 3 nu luni sau săptămâni”, a spus Mihai Rotaru pentru fanatik.ro.

Marius Şumudică, anunţ „bombă” despre revenirea în Liga 1

Marius Şumudică a făcut un anunţ „bombă” despre revenirea în Liga 1. Antrenorul român a dezvăluit că a avut o discuţie cu patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru. Şumudică a susţinut că Mihai Rotaru i-a promis că el va fi următorul antrenor al Universităţii Craiova, dacă va fi liber.

(n.r: Era o posibilitate să te vedem antrenând în România?) Domnul Rotaru m-a sunat şi mi-a spus că următorul antrenor al Universităţii Craiova va fi Marius Şumudică. Dacă voi fi liber. Eu cu Mihai am o relaţie specială, este prietenul meu.

Reclamă

(n.r: despre rapoartele pe care le cere Mihai Rotaru) Depinde de antrenor. Eu n-am mai scris de la Bacalaureat. Fac secunzii mei raport. Cu mine poate sta de vorbă. Zi de zi putem sta de vorbă. Dacă avem interes să crească un jucător, fac tot ce ţine de mine să îl creştem şi să îl vindem.

Cu 24 de ore s-a închis telefonul”, a declarat Marius Şumudică la fanatik.ro.

Marius Şumudică nu exclude varianta de a antrena în România

„Şumi” nu exclude varianta de a antrena în România, dar crede că va ajunge în Golf.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r:Dacă îţi vine o ofertă, nu te-ai duce?) Mi-a scris un preşedinte de club şi mi-a zis că tu zici că ai problemele pe care le ai, dar dacă vine o ofertă te duci.

Eu n-am stat o lună acasă. Nu dorm înainte de meci, după meci. Am cel mai bun staff din România. Mi-a fost greu să îi ţin lângă mine.

(n.r.: despre revenirea la o echipă din Liga 1) În momentul de faţă nu mai contează banii pentru mine. E clar că nu vin de pe stradă şi nu o să accept să îmi dai 5 mii, 7 mii. Dacă văd că ai un proiect ok, că putem să facem performanţă.

Îmi doresc să merg în străinătate, am contacte. Cred că voi pleca în Golf, la ce contacte am.

Şi în România, dacă e un proiect ok la vară. Nu m-aş duce la o echipă la care să am 5 spectatori în tribune. M-aş duce la o echipă din primele 6. Am cel mai bun staff din România. Mi-a fost greu să îi ţin lângă mine.

(n.r.: despre revenirea la o echipă din Liga 1) În momentul de faţă nu mai contează banii pentru mine. E clar că nu vin de pe stradă şi nu o să accept să îmi dai 5 mii, 7 mii. Dacă văd că ai un proiect ok, că putem să facem performanţă. Îmi doresc să merg în străinătate, am contacte. Cred că voi pleca în Golf, la ce contacte am.

Şi în România, dacă e un proiect ok la vară. Nu m-aş duce la o echipă la care să am 5 spectatori în tribune. M-aş duce la o echipă din primele 6.

Reclamă

(n.r: pe ce se bazează când spune că ia campionatul cu o echipă din Liga 1 din primele 6) Mă bazez când spun că iau titlul cu orice echipă din primele 6 pe valoarea campionatului intern. Nivelul este foarte scăzut. Rapidul are cel mai bun lot. Rapid poate alinia două echipe, ceea ce nu se întâmplă la FCSB. CFR, la fel, are un lot echilibrat.

Pentru Rapid era un moment propice anul ăsta să câştige un trofeu. Dacă Rapidul nu se califică într-o cupă europeană, e un dezastru. Eu, dacă aş fi antrenor, aş intra cu capul plecat în vestiar. Mi-ar fi greu să anunţ primul 11. E greu şi să faci lotul.

De asta a durut eşecul ăsta cu Farul, enorm. Eşti în situaţia în care poţi să pierzi primele 3. Nu mă aşteptam să bată Craiova la CFR”, a mai afirmat Şumudică pentru sursa citată.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și