Închide meniul

Mihai Rotaru începe „curăţenia de iarnă” la Universitatea Craiova! Cinci jucători sunt pe „lista neagră”. Unul, exclus din lot de Mirel Rădoi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 noiembrie 2022, 8:53

Mihai Rotaru începe „curăţenia de iarnă la Universitatea Craiova! Cinci jucători sunt pe „lista neagră. Unul, exclus din lot de Mirel Rădoi

Mihai Rotaru începe "curăţenia de iarnă" la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi este antrenorul Universităţii Craiova / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Rotaru şi Mirel Rădoi sunt gata să înceapă „curăţenia de iarnă” la Universitatea Craiova. Cu cinci jucători vor demara negocierile pentru rezilierea contractului. Unul dintre aceştia a fost deja exclus din lot de antrenorul oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dintre cei patru fotbalişti care sunt în conflict cu Rădoi, unul singur a şi fost pus pe „lista neagră”. Este vorba de Ionuţ Vînă (27 de ani), care are zilele numărate în Bănie. Andrei Ivan (25 de ani), Jovan Markovic (21 de ani) şi Sergiu Hanca (30 de ani) au scăpat de griji.

Mihai Rotaru s-a înţeles cu Mirel Rădoi şi începe „curăţenia de iarnă” la Universitatea Craiova

Potrivit gsp.ro, ceilalţi jucători care vor fi anunţaţi să îşi caute echipă sunt George Cîmpanu, Ante Roguljic, Ivan Martic și Eduard Florescu. Toţi au avut un sezon sub aşteptări şi au fost rezervele lui Rădoi.

Patronul Universităţii Craiova va avea dificultăţi în a „scăpa” de cei cinci jucători ai Universităţii Craiova. Cîmpanu şi Vînă mai au contracte valabile până în 2025, în timp ce Roguljic, Martic şi Florescu au semnat înţelegeri care se întind până în 2024. Cîmpanu este fotbalistul de pe „lista neagră” cu cea mai bună cotă: 700.000 de euro.

Rămâne de văzut dacă Mihai Rotaru îi va convinge pe cei cinci jucători să îşi rezilieze contractele. Mirel Rădoi a cerut şi întăriri în locul lor, astfel că se poartă deja negocieri cu mai mulţi fotbalişti. Universitatea Craiova este pe locul 4 după 18 etape. Oltenii au cu două puncte mai puţin decât Rapid, dar au şi o restanţă de disputat.

Reclamă

Mihai Rotaru a început să împartă amenzi. Sorin Cârţu, bun de plată

Mihai Rotaru a început să împartă amenzi la Universitatea Craiova. Mirel Rădoi şi preşedintele clubului sunt buni de plată. Sorin Cârţu a fost taxat după ce a avut o reacţie surprinzătoare în momentul în care a aflat că Rădoi a exclus patru jucători din lot.

Dacă ești jupânul echipei, al vestiarului, ai principiile tale și filozofia ta, e problema ta„, l-a avertizat Cârţu pe antrenorul oltenilor. Declaraţiile nu i-au picat bine lui Mihai Rotaru, care a anunţat primele măsuri luate.

„Sunt un om principial și e indicat ca rufele să le spălăm în cadrul clubului. Nu deciziile au fost o problemă, ci faptul că au devenit publice. N-a fost o decizie tehnică, ci de strategie. Nu trebuie neapărat să mintă cu ceva, ci doar să spună că a fost o decizie a clubului asumată de toată lumea, de el, de mine și de domnul Sorin Cârțu.

Reclamă 4 / 0/3

Nu i-am știrbit din autoritate lui Mirel Rădoi, din contră. Susținem deciziile luate, rămân în picioare. Mirel Rădoi e cel care decide în vestiar, la echipă, cum gestionează grupul și deciziile luate. Toate lucrurile sunt în regulă. Rămănem pe aceeași direcție și nu schimbă nimeni decizia lui Mirel Rădoi. Din contră, o susținem.

Mirel Rădoi a avut o reacție normală. A explicat motivele deciziilor luate și noi suntem alături de domnia sa în continuare. Noi avem principiile clare. Domnia sa are dreptul la opinie, trebuie să-și impună acțiunile, dar trebuie să fie foarte atent. Lucrurile se pot interpreta. Noi suntem o familie, cu bune și cu regule. Nu ținem sub preș, ci pur și simplu nu le expunem.

Pentru acest lucru (n.r – comentariul la adresa lui Mirel Rădoi), domnul Cârțu a fost amendat. E foarte simplu. A vorbit fără să fie întrebat. Glumesc, am o relație specială cu domnul Cârțu. S-au discutat aceste lucruri. În cursul zilei de ieri, am avut o ședință de analiză și lucrurile sunt extrem de clare.

Sunt relații normale între ei, dar au fost deficiențe de comunicare. Mirel nu folosește telefonul în momentul în care antrenează. El nu vorbește nici măcar cu familia. Își dedică 24 de ore din 24 muncii. E foarte dedicat meseriei. Pentru asta îl apreciez și țin la el. Nu e o ruptură. Oamenii s-au exprimat, suntem în Oltenia, suntem vulcanici și nu vrem să ne sabotăm unii pe alții prin exprimare. Sorin Cârțu și-a exprimat o părere. Nu e bine să vorbească în public pentru că lucrurile iau amploare„, a declarat Mihai Rotaru la Pro Arena.

Recomandări
  • Ce jucători sunt pe „lista neagră” la Universitatea Craiova
  • Mihai Rotaru, pregătit să renunţe la cinci fotbalişti

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și