Închide meniul

Mihai Rotaru l-a contrat dur pe Anghel Iordănescu: „Să fie mai atent cu informatorii din jurul dânsului!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 aprilie 2023, 11:52

Reclamă
Mihai Rotaru l-a contrat dur pe Anghel Iordănescu: „Să fie mai atent cu informatorii din jurul dânsului!

Mihai Rotaru l-a contrat dur pe Anghel Iordănescu

Mihai Rotaru, patron Universitatea Craiova / Hepta

Mihai Rotaru l-a contrat dur pe Anghel Iordănescu. Patronul Universităţii Craiova a răbufnit când a auzit că fostul selecţioner a anunţat că în conturile clubului din Bănie ar fi intrat bani publici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rotaru i-a dat o replică dură fostului mare antrenor, când a auzit ce declaraţii a făcut acesta la finalul derby-ului din Liga 2, CSA Steaua – Dinamo, scor 2-0.

Mihai Rotaru l-a contrat dur pe Anghel Iordănescu

„Numai pentru copii și juniori plătim anual chirii de peste 150.000 de euro către autoritățile locale. Cred că domnul Iordănescu ne confundă.

Universitatea Craiova nu a primit niciodată bani de la buget. Din contră. Îl rugăm să fie mai atent cu informatorii din jurul dânsului„, a spus Mihai Rotaru pentru gsp.ro.

Reacţia patronului Universităţii Craiova vine la scurt timp după ce Iordănescu senior a susţinut modificarea Legii Sportului. Anghel Iordănescu a precizat că echipa lui Mihai Rotaru ar fi beneficiat de ajutor din bani publici.

Reclamă

Nu este corect, dar din câte știu eu, sunt doar 3-4 echipe care au patron. Mă refer la Hagi, Neluțu Varga, Gigi Becali, Rotaru. Și aceste cluburi ar putea fi ajutate, dacă va fi nevoie, cu bani de la buget.

Dacă întrunesc anumite criterii în momente delicate, poate fi folosită primăria. Cum de altfel, a și fost folosită. Haideți să fim cinstiți.

Chiar și Gică Hagi, pe care îl admir pentru tot ce a făcut și câți bani a băgat acolo. Din câte am auzit, atunci când se numea Viitorul echipa, a avut o anumită susținere din partea primăriei din Constanța. Craiova lui Rotaru, la început de drum, a folosit bani publici de la primăria Craiova, din informațiile mele. Îmi cer scuze dacă greșesc.

Reclamă 4 / 0/3

Din câte știu, și Rapidul s-a folosit, ca să ajungă în Divizia A, de banii publici. Primăria Sectorului 1 a ajutat Rapidul.

Atunci de ce să lăsăm să moară sportul? Handbalul, baschetul, voleiul sunt sporturi care au nevoie de bani, de această lege. Plus că va apărea această transparență, se va ști clar. Și Gigi Becali dacă ar ajunge într-un impas, dacă o primărie din sectorul în care este ar dori să-l ajute și s-ar îndeplini condițiile, să o facă”, a spus Anghel Iordănescu.

Florin Talpan cere excluderea lui FCSB din Liga 1

Florin Talpan cere excluderea lui FCSB din Liga 1. Juristul celor de la CSA Steaua continuă războiul cu echipa patronată de Gigi Becali. Mai mult decât atât, juristul CSA Steaua a dat asigurări că „militarii” vor avea drept de promovare încă din acest sezon.

„Eu mă gândesc la varianta în care FCSB va fi exclusă (n.r. din Liga 1). Şi aseară, şi astăzi, am văzut că marea majoritate a publicaţiilor spuneau că FCSB câştigă campionatul. Nu ştiu dacă va câştiga campionatul. FCSB, la ora actuală, activează în mod ilegal în Liga 1.

Vom câştiga palmaresul şi o să vedeţi şi dumneavoastră, voi cere explicaţii Federaţiei pentru modul în care au lăsat FCSB în Liga 1. Este în mod ilegal, practic a ajuns la facultate fără să mai absolve liceul, şcoala generală. Cam aşa este cu FCSB.

Nu va câştiga titlul pentru că încă mai sunt meciuri. Fiţi convinşi că CFR Cluj va câştiga şi în anul acesta campionatul. În mod sigur, este o echipă foarte matură. Au avut nişte meciuri puţin mai slabe, dar sunt convins că se vor mobiliza şi vor câştiga”, a declarat Florin Talpan înainte de CSA Steaua – FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și